Προς το περιεχόμενο

Αγορά Media Player

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψαχνω για αγορα ενος αξιοπρεπους media player, που να μην εχει καποιο προβλημα,η ασυρματη δικτυωση κλπ δεν ειναι το απολυτως απαραιτητο αλλα καλοδεχουμενο.Φυσικα να παιζει full hd, blue ray, να μην εχει προβλημα με σκληρους δισκους και usb,αλλα το βασικό ειναι να παιζει ελληνικούς υπότιτλους ακομη κ αν ειναι σε ξεχωριστό αρχείο.

Τα χρηματα θα είναι μέχρι 100e(σε πολυ εξαιρετικη περιπτωση παμε στα 120-130)

thnks, περιμενω προτασεις :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελεις και hd format ηχου ?

Αυτήέχω, και δεν εχω ηχεια και τετοιες ιστοριες αρα δεν ψαχνομαι στον ηχο

Aς κανω σεφτε προτεινοντας το wd live .Aναπαραγωγη οσο αφορα blu ray α)bd iso χωρις μενου ,β)οχι δομη οπως αλλα.

Μου εξηγει καποιος αυτο το "bd iso χωρις μενου";

οποτε δεν σε νοιαζει ο ηχος?

για να μην ξερεις δεν σε ενδιαφερει.

Εχουμε αυτην την περιπτωση :

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=5706.0

..εδω μπορουμε αν συναντησουμε προβλημα να μετατρεψουμε τους φακελους αυτους , ευκολα και γρηγορα στον υπολογιστη σαν ενα ενιαιο αρχειο (.iso-image) με το προγραμμα imagburn , οπου παιζει κανονικα , επιλεγουμε υποτιτλους και τα σχετικα αλλα παρολα αυτα χωρις την δυνατοτητα πλοηγησης ,σε κεφαλαια , εξτρα κλπ .Η μπορουμε να εχουμε το bd κατευθειαν στην δευτερη μορφη (εσυ ξερεις πως ειναι το δικο σου backup ^_^ ).Ελπιζω να μην ειναι δισκακι και να εννοεις οτι θα κοτσαρεις usb bd player στο wd :-D .Xοντρικα αυτα , ο λογος στους συμφορουμιτες που εχουν ψαχτει περισσοτερο με bd αρχεια , ειδικα της πρωτης περιπτωσης (αν δηλαδη χρειαζεται και χρηση επιπλεον προγραμματος καποιες φορες πχ ts muxer ).Φυσικα με mkv δινει ρεστα και δεν κολωνει πουθενα.Οι ελληνικοι υποτιτλοι χαλαρα,φυσικα και σε εξωτερικο αρχειο (κατι βεβαια που ειναι στανταρ σχεδον για ολα τα player,δεν ξερω αν συναντησες καπου αλλου προβλημα και το θεωρεις κατι ιδιαιτερο ).Και μεσα στα λεφτα σου.

ΦΙΛΕ την ιδια τηλεοραση εχω και εγω. Τι να το κανεις τον media player ρε συ ;;;;; Η τηλεοραση εχει ΗΔΗ !!! Δε το γνωριζεις ;;;;

ΦΙΛΕ την ιδια τηλεοραση εχω και εγω. Τι να το κανεις τον media player ρε συ ;;;;; Η τηλεοραση εχει ΗΔΗ !!! Δε το γνωριζεις ;;;;

Εννοεις οτι παιζει και αρχεια video;ναι το ξερω. Βασικα δεν την χρησιμοποιω εγω, αλλα παιζει όλα τα αρχεία;κ υποτιτλους; σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις media player φανταζομαι...

Ελα ;;; Το ιδιο ειναι !! Αδικα λεφτα θα δωσεις. ΜΕ 1ΤΒ σκληρο την εχω συνδεμενη μονιμα, HD MOVIES φιλε.

Και σε ξαναρωταω, παιζει εξωτερικους υποτιτλους;

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ρωτήσω εδώ.

Θέλω να αγοράσω κάποιον Media Player, ο οποίος να παίζει ταινίες από εξωτερικό δίσκο USB. Από εκεί και πέρα αν έχει θέση για δίσκο, ή έχει ήδη δίσκο μέσα, δεν με πειράζει.

Φυσικά να έχει HDMI και εξόδους Optical ή Coaxial (θα ήθελα και τα δύο).

Βασικό είναι να στέλνει bitsream. Με λίγα λόγια να μην κάνει αποκωδικοποίηση ο Player, να στέλνει δεδομένα στον ενισχυτή για τη δουλειά αυτή.

Τα αρχεία που θέλω να αναπαράγω είναι mkv 720p-1080p με ελληνικούς υπότιτλους σε ξεχωριστό ή σε ενσωματωμένο αρχείο.

Έχετε να προτείνετε κάτι?

Ευχαριστώ.

Και σε ξαναρωταω, παιζει εξωτερικους υποτιτλους;

Ναι βρε αγορι μου. Τα παντα κανει ΕΚΤΟΣ καφε !! :rolleyes: Σου λεω την δουλευω ως δευτερη τηλεοραση-Cinema δωματιου. Στο σαλονι επειδη η TV ειναι πιο παλια χωρις media player ( εχει usb μονο για μουσικη-εικονες) πηρα εναν WD LIVE Ο οποιος ειναι πολυ καλος.

Ομως εαν αγορασεις την 530 ΔΕΝ τον χρειαζεσαι. Ειναι πολυ γρηγορος και παιζει τα παντα ( 40GB ταινια και την "επαιξε" αψογα)

Κοιτα μια βασικη ερωτηση θα κανεις στον εαυτο σου και μετα θα σου προτεινουμε player αν θες..

Θελεις να παιζεις ταινιες μεσω δικτυου απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση σου, η σου αρκει να τις περνας χειροκινητα σε στικακι και να το βαζεις στην τηλεοραση?

Αυτο που εχει το media player παραπανω απ την τηλεοραση ειναι το δικτυο..

Και οτι παιζει DTS αν παρεις καλο media player οπως το live..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...