Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα τροφοδοτικού με μητρική

TrankLL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εχω αυτο το τροφοδοτικό και αυτήν την mb...γενικα καινουριο pc το εφτιαξα χτες ολα μονος μου τα συνδεσα...αλλα δεν μου ανοιγει η οθόνη. Το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα κανονικά...παταω το power για να ανοιξει το pc ανοιγει αλλα στην οθονη δεν εμφανίζει τιποτα. Οταν προσπαθώ να το κλείσω μετά απο το κουμπι power όση ώρα και να το παταω δεν κλεινει, και το optical disk οταν πατάω το κουμπι να ανοιξει δεν ανοιγει. Για να σας βοηθήσω δεν βρίσκω στο τροφοδοτικό να έχει κάτι που να μπένει σε αυτη την θύρα της mb.

Σε αυτην την θυρα λέω: http://img703.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img703/2043/1016727187.jpg&via=mupload

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα.

Απο οτι βλεπω εχουμε την ιδια μητρικη.

Και εκει που εχεις κυκλωσει με κοκκινο σιγα,απλα μπαινει το καλωδιο που τροφοδοτει με ρευμα τον επεξεργαστη.

Για ψαξε λιγο καλυτερα το τροφοδοτικο σου.

Μπορει να εχει ενα καλωδιο που να ειναι αντι για τετραπινο που δεχεται η μητρικη, 8πινο η 2χ4 δηλαδη 8πινο.εσυ θα συνδεσεις το ενα τεραπινο

Πρεπει να γραφει επανω το καλωδιο, cpu κατι.

Σε αυτό το review του Corsair TX650, φαίνεται να έχει 4πινο ATX12V:

post-43041-0-20276000-1302848426_thumb.jpg

Με βοήθησε αρκετά βρήκα τη είχε συμβεί και όλα οκ τώρα. Απλά δεν είχα προσέξει οτι αυτα τα δυο που εχεις βάλει ήταν κολλημένα μαζί και φαινόντουσαν σαν 8.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...