isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 φαινεται παντως οτι εκανε δουλεια στην εκπομπη... Μα έπρεπε να φανεί ότι δουλεύει, αλλιώς κάνενα χαϊβάνι δεν θα το αγόραζε. Νερό με όζον Συσκευή για οικονομία στο ρεύμα νανοβιονικό γιλέκο ...
opera Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) αρλούμπα για να βουτάνε τα λεφτα του κόσμου είναι στο ελλάντα σίγουρα , αν αποφάσιζα να δοκιμάσω θα προτιμούσα αυτό ή αυτό που τα λεφτα που θα έχανα θα ήταν πολύ λιγότερα σε περίπτωση απάτης. για τη μειωμένη τιμή πάντως λέει αλήθεια εφαρμογές υπάρχουν και εδώ Επεξ/σία 15 Απριλίου 2011 από opera
dealer Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εγραψες. Εγω βρηκα και πως μετετρεψε το νερο σε κρασι... [ media]http://wiresmash.com/amazing/the-powder-wine/[/media] Groovy Says: November 4th, 2010 at 6:10 pm Wow. How about sniffing thisone up the nose… WIN ontopic: Κ μένα για μούφα μου μοιάζει,αλλα μου κάνει εντύπωση που το προωθεί τόσο πολύ ο ταρζάν..να "διακινδυνεύει" δηλαδή τη φήμη του,αν όντως αποδειχθεί μούφα
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ontopic: Κ μένα για μούφα μου μοιάζει,αλλα μου κάνει εντύπωση που το προωθεί τόσο πολύ ο ταρζάν..να "διακινδυνεύει" δηλαδή τη φήμη του,αν όντως αποδειχθεί μούφα Ποια φήμη; Εσύ τον θεωρείς αξιόπιστο και ειλικρινή δημοσιογράφο; Απλώς χρησιμοποιεί την επισκεψιμότητα του μαγαζιού του (ζουγκλα) για να κάνει αρπαχτή.
corollas13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pEEKTKf8TKg Τα τρικ κινησιολογίας τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην εκπομπή zougla, έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλα δήθεν "θαυματουργά" προϊόντα. Υπάρχει σοβαρή έρευνα στο δίκτυο που δείχνει πως χρησιμοποιούν την αφέλειά μας και τα τρικ αυτά για να νομίζουμε ότι το προϊόν έχει άμεσα αποτελέσματα.....
PCharon Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τα τρικ κινησιολογίας τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην εκπομπή zougla, έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλα δήθεν "θαυματουργά" προϊόντα. Υπάρχει σοβαρή έρευνα στο δίκτυο που δείχνει πως χρησιμοποιούν την αφέλειά μας και τα τρικ αυτά για να νομίζουμε ότι το προϊόν έχει άμεσα αποτελέσματα..... Έτσι ακριβώς. Ένας φίλος μου από περιέργεια μου είπε να τα δοκιμάσω πάνω του και όλα πετυχαίνανε χωρίς κανένα μαγικό ύφασμα.
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ρε παιδια,τι κουλα ειναι αυτα που δειχνει ο ALTER? τα ειδα και εμεινα! τι εκανε εκει ο χουλιαρας? τεραστια διαφορα! εχει κανεις πληροφοριες? Μούφα καραμπινάτη Εγω βρηκα και πως μετετρεψε το νερο σε κρασι... http://wiresmash.com/amazing/the-powder-wine/ Αυτό σνιφάρεται?
MPAMPIS31 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ο άνθρωπος που πριν λίγα χρονια αποκάλυπτε απάτη με τα δήθεν χειρουργεία χωρίς μαχαίρι στην Ινδονησία παρακαλώ!! για να προστατέψει τους έλληνες που ξοδεύανε τα μαλλιοκέφαλα τους για να γίνουν καλά με τα συκωτάκια και τις σπλινες από κοτόπουλα που δήθεν τους τα βγάζανε οι ινδονήσιοι ψευτογιατροι από τα σώματα τους, αυτός ο άνθρωπος κατάντησε ταχυδακτυλουργός απατεώνας στο βομό του χρήματος, δεν έχω να πω τίποτε αλλο μόνο κρίμα κρίμα και πάλι κρίμα, κάπως έτσι νομίζω μεταλλάσσονται και οι πολιτικοί μας στην πορεία τις ζωής τους, από Ελληνες γίνονται Ελληνάρες Ελληνοπροδότες και στο τέλος αλλοδαποί που σκοτώνονται μόνο για την μαρχαλα και τα προσωπικά τους οφέλη. σε εσάς που έχει μείνει λίγη ανθρωπιά και νοήμον μυαλό προσπαθείτε να προστατεύεται τον κόσμο από τα δήθεν θαυματουργά μαγικά πραγματάκια που κατεβάζουν με 2 ψευτομαγνητες 40% την κατανάλωση βενζίνης η μειώνουν το ηλεκτρικο η γιατρεύουν τον καρκίνο με οζονισμενο νεράκι, και ένα σορό σαχλαμάρες βραχιολάκια κλπ. λίγη υπομονή και ο χρόνος θα δείξει ποσο γρήγορα θα ξεχαστούν όλα αυτά τα δήθεν μαγικά, και ποσο απάτη είναι
KilliK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 οτι ναναι.. το Αλτερ παει για κλεισιμο και χρωσταει μερικα εκατομμυρια σε μισθους στον Μακη. Εκεινος ομως αντι να τους συρει στα δικαστηρια,εκμεταλλευεται κατα αποκλειστικοτητα τον τηλεοπτικο χρονο των εκπομπων του για να παρει πισω τα χρωστουμενα χωρις να δωσει μια στο καναλι.εξου και οι διαφημισεις με το βιονικο γιλεκο κτλ,τα λεφτα των οποιων πανε στις τσεπες του μακη και φανταζομαι και στο απληρωτο συνεργειο για να γινει η εκπομπη αντι να πανε στο καναλι. επομενως δεν εχει να κανει ακριβως τοσο με απληστια και τον βωμο του χρηματος,οσο του να βγαινει το μεροκάματο και τα σπασμενα. τωρα απο κει και υστερα το αν ειναι και αυτος στο κολπο και πουλαει παραμυθι για να πουλανε τα προιοντα που διαφημιζει μεσω του τηλεοπτικου του χρονου,ειναι αλλο θεμα. απλως να σημειωσω οτι μια διαφημιση με ενα βιονικο γιλεκο που σε κανει σουπερμαν οταν το φορεσεις,δεν ειναι περισσοτερο παραπλανητικη απο μια διαφημιση του ΑΧΕ που κανει τις γυναικες να πεφτουν 10-10 κατω οταν το φορας.
lary7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 τωρα απο κει και υστερα το αν ειναι και αυτος στο κολπο και πουλαει παραμυθι για να πουλανε τα προιοντα που διαφημιζει μεσω του τηλεοπτικου του χρονου,ειναι αλλο θεμα. απλως να σημειωσω οτι μια διαφημιση με ενα βιονικο γιλεκο που σε κανει σουπερμαν οταν το φορεσεις,δεν ειναι περισσοτερο παραπλανητικη απο μια διαφημιση του ΑΧΕ που κανει τις γυναικες να πεφτουν 10-10 κατω οταν το φορας. To AXE κανει 3.5Ε και τουλαχιστον μυριζεις καπως, δεν κανει 300Ε που πανε εντελως χαμενα. Και αν δεν κανω λαθος ο ρολος ενος δημοσιογραφου ειναι να ερευνα την αληθεια. Και ο Rasputin γιατρευε αλλα δεν το επαιζε δημοσιογραφος....
KilliK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 το αν κανει 3.5ε η 135ε δεν αναιρει το γεγονος οτι παραμενει μια παραπλανητικη διαφημιση.αν ειναι να φωναζουμε, ας φωναξουμε για ολες,οχι μονο σε μια συγκεκριμενη επειδη την κανει ενας δημοσιογραφος που "υποτιθεται" πρεπει να αντιπαθουμε. και οσο αφορα γιατι δεν ερευνα την αληθεια για το προιον: εδω και τοσα χρονια εχει βγαλει τοσα μεγαλα σκανδαλα για ολους και παρολαυτα ο νεοελληνας συνεχιζε να ψηφιζει τα ιδια λαμογια που καταστρεψανε τελικα την χωρα,στο αν ειναι ψευτικο η οχι το γιλεκο κολλησε; στο κατω κατω και να μην κανει αυτο που λεει,τουλαχιστον φοριεται καπως.
Aplostra Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το άρωμα,μυρίζει. Το γιλέκο, δεν γιατρεύει. Καταλαβαίνεις τι λέμε έτσι;
Tilemaxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Mόνο γιλέκο; Την επόμενη φορά περιμένω περισσότερα απο τον Μάκη:
funbreaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Ω ρε τον ταρζαν τον απατεώνα. Έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Φαίνεται απ το ηλίθιο χαμόγελό του ότι παρουσιάζει κάτι μούφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα