Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο για το γιλέκο, δεν ξέρω. Γιατί μόνο ανάπηροι το διαφημίζουν και τόσο βλάκας είναι ο Μάκης να εκτεθεί έτσι πουλώντας κάτι μουφέξ;

Όχι φίλε μου, δεν είναι βλάκας ο... <<δημοσιογράφος>>.

Μπορεί όμως να είναι χειραγωγός της κοινής γνώμης και μάστορας της (τηλεοπτικής) επικοινωνίας.

http://www.youtube.com/watch?v=dDc43msVVG0

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι προφανές οτι προσπαθείς να υπερασπιστείς την οζονοθεραπεία. Αν θέλεις ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, καλά κάνεις, αλλά αν θέλεις να υπερασπιστείς και τις συσκευές που πουλάνε (ή ακόμα χειρότερα αν αγόρασες) ΚΑΚΩΣ κάνεις.

Τα βάλαμε όλα στο μίξερ πάλι και τα κάναμε αληφή. Aν δεν ξέρεις να μην μιλάς.

Μάθε να έχεις κριτική σκέψη για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Δεν είμαι παντογνώστης για να τα ξέρω όλα, αλλά έχω μάθει να ψάχνω και να διαβάζω. Επιμένω σε αυτό που έγραψα (αυτό που έκανες quote) και αν αποδείξεις οτι κάνω λάθος, τότε θα βγώ δημόσια και θα παραδεχτώ το λάθος μου.

Ας τα πάρουμε ένα - ένα

Το οζονισμένο νερό ή η οζονοθεραπεία είναι παγκοσμίως γνωστή και τα αποτελέσματά της δεδομένα. Δεν έχει καμιά σχέση με γιατροσόφια, εφευρέσεις. Είναι κάτι σαν θεραπεία με ιαματικό νερό...Παρόλα αυτά δεν συνιστώ σε κάποιον να το πάρει(για λόγους που είναι offtopic), εκτός να έχει κάποιο πρόβλημα σοβαρό.

Ας δούμε πρώτα το νερό με όζον. Το όζον όντως έχει ιατρικές χρήσεις αλλά με πολύ ειδικό εξοπλισμό και συνθήκες. Επίσης οι ενδείξεις του ειναι περιορισμένες. Από εκεί και πέρα ένα μηχανάκι 10x10 εκ που εμπεριέχει μια αντλία αέρα (διότι για να παράγεις αρκετό οζον χρειάζεσαι πολύ ειδικότερη συσκευή) σίγουρα δεν κάνει για την θεραπεία παθήσεων του καρδιοαναπνευστικού και γαστρεντερολογικού ούτε για την αποστείρωση τροφίμων (αυτά λένε στις διαφημίσεις τους). Άρα το νερό με όζον όπως διαφημίζεται και πωλείται ειναι μια απάτη που βασίζεται στην απελπισία του αρρώστου. Ας σου έφερνα μια συσκευή που παράγει ιαματικό νερό, θα με πίστευες;

Δεν έκανες καμία νύξη για τις συσκευές οικονομίας ρεύματος. Είτε δεν ξέρεις, είτε όντως το θεωρείς απάτη. Η διόρθωση του συνημιτόνου έχει πρακτική εφαρμογή σε μεσαίες/μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις με τεράστιες ανάγκες μεταβαλλόμενου φορτίου. Στον οικιακό καταναλωτή έχεις απειροελάχιστο όφελος, πρώτον λόγω του τρόπου μέτρησης του ρεύματος και δεύτερον λόγω της έλλειψης μεγάλων καταναλωτών. Απόσβεση; Πρακτικά ποτέ.

Όσο για το γιλέκο, δεν ξέρω. Γιατί μόνο ανάπηροι το διαφημίζουν και τόσο βλάκας είναι ο Μάκης να εκτεθεί έτσι πουλώντας κάτι μουφέξ;

Ακόμα και αν λειτουργεί αυτό, δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκαλεί. Ίσως πρόωρη γήρανση ή ποιο συχνά εμφράγματα ή δεν ξέρω τι άλλη δυσλειτουργία. Με 2 λόγια και πάλι, αν δεν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα πόνου ή αναπηρίας μην το παίρνεται. Αν ναι...γιατί όχι;;

Ποιος σου είπε οτι οι μεγαλοδημοσιογράφοι είναι άτομα εμπιστοσύνης; Ο Μακακος εξαργυρώνει τα επιλεκτικά καρφώματα του παρελθόντος που τον έκαναν γνωστό. Σε μερικά χρόνια θα αποσυρθεί στην έπαυλη του, οπότε τώρα κάνει οτι colpo grosso μπορεί για να μαζέψει τα τελευταία. Διάβασε τη συζήτηση απο την αρχή, αλλά ακόμα κι αν βαριέσαι ή δεν έχεις χρόνο, δες προσεκτικά ΜΟΝΟ το παρακάτω βίντεο, όπου δουλεύουν τον Χουλιάρα και έχει σαν αβανταδόρο τον Πλεύρη. Στο δεύτερο μισό του βίντεο δες το κόλπο. Δεν χρειάζεται καν να ξέρεις αγγλικά. Μην λησμονήσεις να διαβάσεις και τα σχόλια

http://www.youtube.com/watch?v=pEEKTKf8TKg&feature=player_embedded#!

Τα βάλαμε όλα στο μίξερ πάλι και τα κάναμε αληφή. Aν δεν ξέρεις να μην μιλάς.

Στην «αλοιφή» βάλε τα μαγνητάκια που κάνουν οικονομία στα καύσιμα και τη συσκευή που βάζεις στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και επίσης κάνει οικονομία στα καύσιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...