FANH Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα μια βοήθεια! Ψάχνω κάποια έκδοση του msn που θα μου επιτρέπει να έχω την επιλογή να ανοίγω μόνο την κάμερα, σε συνομιλία.Όχι να κάνω βίντεο κλήση... Απλώς να έχω την δυνατότητα της επιλογής show my webcam.... Οι τελευταίες εκδόσεις που κυκλοφορούν έχουν αφαιρέσει αυτήν την επιλογή! Η έκδοση που έχω εγκατεστημένη τώρα είναι WLM 2009 (Δομή 14.0.8117.416). Ίσως είναι ένα θέμα που έχει ήδη απαντηθεί στο παρελθόν, αλλά έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους και δέν μπορώ να βγάλω άκρη.... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Tools -> Options -> Personal -> Allow others to see that i have a webcam Αυτό λες λογικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πάντως εδώ βρίσκονται όλες οι εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα μια βοήθεια! Ψάχνω κάποια έκδοση του msn που θα μου επιτρέπει να έχω την επιλογή να ανοίγω μόνο την κάμερα, σε συνομιλία.Όχι να κάνω βίντεο κλήση... Απλώς να έχω την δυνατότητα της επιλογής show my webcam.... Οι τελευταίες εκδόσεις που κυκλοφορούν έχουν αφαιρέσει αυτήν την επιλογή! Η έκδοση που έχω εγκατεστημένη τώρα είναι WLM 2009 (Δομή 14.0.8117.416). Ίσως είναι ένα θέμα που έχει ήδη απαντηθεί στο παρελθόν, αλλά έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους και δέν μπορώ να βγάλω άκρη.... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια!!!! Καλως ήρθες και καλώς μας βρήκες Αν δεν εννοείς αυτό που λέει ο orotoi πιο πάνω θα μπορούσες να ανοίγεις την κάμερα και αν δεν θες ήχο κλείνεις από κάτω ακριβώς τα μικροφωνάκια και τα ηχειάκια που έχει για να μην ακους αλλά και να μην σε ακούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Επίσης αν θες να κάνεις τίποτα δοκιμές με τη κάμερα.. εδώ είμαστε ;-ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Επίσης αν θες να κάνεις τίποτα δοκιμές με τη κάμερα.. εδώ είμαστε ;-ρ χαχαχαχαχαχ κλαιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jikail Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Επίσης αν θες να κάνεις τίποτα δοκιμές με τη κάμερα.. εδώ είμαστε ;-ρ Κορυφαίο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glad1at0re Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2011 Ένα ωραίο site για παλιές εκδόσεις πολλών προγραμμάτων είναι το www.oldversion.com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 πολλες φορες αμα περασεις παλιες εκδοσεις σου βγαζει να γινουν update.για αυτους που θελουν δοκιμες θελω να κανεετε δοκιμες και να δειτε καμια 50 χρονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 πολλες φορες αμα περασεις παλιες εκδοσεις σου βγαζει να γινουν update.για αυτους που θελουν δοκιμες θελω να κανεετε δοκιμες και να δειτε καμια 50 χρονων ε θα χει καμιά κόρη τότε ;-ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 να την ρωτησουμε να μας πει.αντε με το που ερθει μια κοπελα εδω δεν την αφηνετε ησυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.