antonakis64 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλημέρα στο forum. Έχω αυτό το mb http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3772#ov GA-H67A-UD3H-B3 και πάνω φοράει CORE i7 2600k με το INTEL HD 3000 . Έχει 4 εξόδους για οθόνες onboard. DVI, VGA, HDMI, DISPLAYPORT. Όταν συνδέω πάνω 3 οθόνες (VGA, HDMI, DVI) στέλνει σήμα ταυτόχρονα μόνο σε δύο από αυτές. Άν πάω να ενεργοποιήσω επέκταση και στην τρίτη τότε μου σβήνει μία άλλη;. Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει triple monitor ή μόνο dual monitor. Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που το ξέρει για το συγκεκριμμένο setup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα M/B με ενσωματωμένη GPU που να υποστηρίζει ταυτόχρονα σήμα σε πάνω από 2 εξόδους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonakis64 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Το ξέρεις ή το υποθέτεις; στο συγκεκριμένο setup το κύκλωμα γραφικών είναι μέσα στη cpu και χρησιμοποιεί τις εξόδους τις MB οι οποίες είναι τέσσερις. Αυτό που ψάχνω είναι μία τεκμηριωμένη απάντηση από κάποιον που γνωρίζει. Σημειωτέον ότι το mb έχει 4 εξόδους για monitor από τις οποίες οι 3 είναι ψηφιακές και μία αναλογική. Δεν ξέρω εάν είναι περιορισμός του προγράμματος τις INTEL ή του HARDWARE. Να σημειώσω ότι το rating των windows 7 για την onboard κάρτα που έχει για τα γραφικά είναι 6.3 και 6.3 για γραφικά παιχνιδιών :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telcomfreak Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Hdmi & dvi ειναι ιδιο προτυπο κ λογικα το συστημα πρεπει να τα αναγνωριζει ως μια ,ισως για υτο δεν παιζει με τρεις. Sent from my E15i using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonakis64 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Hdmi & dvi ειναι ιδιο προτυπο κ λογικα το συστημα πρεπει να τα αναγνωριζει ως μια ,ισως για υτο δεν παιζει με τρεις. Sent from my E15i using Insomnia App Ναι φίλε μου όντως έχεις δίκιο. Αλλά μπορώ να δείξω σε hdmi και dvi ταυτόχρονα. Σε τρίτη οθόνη δεν μου βγάζει. Οποιοσδήποτε συνδιασμός από άλλες δύο παίζει. Δεν ξέρω βέβαια αν θα έδειχνε το DISPLAYPORT γιατί δεν το έχω συνδέσει. Ίσως με αυτό να έβγαζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δοκίμασέ το, είναι πιθανό να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δοκίμασέ το, είναι πιθανό να παίξει. Ναι, αλλά αν δεν έχει DP υποδοχή το monitor του θα χρειαστεί Display Port to DVI Active Adapter που στοιχίζει από €20 και πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonakis64 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αξίζει να πάρω τον αντάπτορα; φοβάμαι ότι ότι θα το πάρω τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κάτω απ' το HDMI είναι το DisplayPort. Και το καλώδιο δεν είναι φθηνό πάντως, εκτός κι αν έχει μέσα το κουτί της μητρικής σου. Ώπα, δεν έχει καμία απ' τις οθόνες σου DisplayPort όμως ε; Έχεις δίκιο JIMBOAthens, νόμιζα ότι αναφερόσουν στη μητρική. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κάτω απ' το HDMI είναι το DisplayPort. Nαι εκεί είναι. Πάντως μέσα στο manual της μητρικής πρέπει να γράφει πόσες οθόνες μπορούν να υποστηριχτούν ταυτόχρονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Τίποτα, λάθος μου, έκανα edit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Και εγώ. Πάτσι τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonakis64 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Nαι εκεί είναι. Πάντως μέσα στο manual της μητρικής πρέπει να γράφει πόσες οθόνες μπορούν να υποστηριχτούν ταυτόχρονα... Μπα. Στο manual το μόνο που αναφέρει σαν υποσημείωση για τις οθόνες είναι ότι η έξοδος DVI δεν υποστηρίζει αντάπτορα για να βγάλει σήμα σε D-SUB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52214 Dual Display Capable: Yes Δε λέει τίποτα για "Triple" και άνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τι έγινε τελικά, το δοκίμασες; Παίζει ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.