Προς το περιεχόμενο

Υποχρεωτικά μαθήματα περί Copyright επιβάλλει στους παραβάτες το YouTube


gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Με …επιστροφή στα θρανία αποφάσισε να τιμωρεί το YouTube τους χρήστες που παραβιάζουν τους όρους περί πνευματικών δικαιωμάτων, υποχρεώνοντάς τους να παρακολουθήσουν σχετικά μαθήματα. Συγκεκριμένα, όταν η Google λαμβάνει σχετική ειδοποίηση για κάποιον χρήστη, τότε αυτός υποχρεώνεται να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό βίντεο και να απαντήσει στη συνέχεια σε σχετικό ερωτηματολόγιο με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής. Επίσης, επανασχεδίασε το κέντρο βοήθειας σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα (copyright help center).

 

Πρωταγωνιστές του εκπαιδευτικού βίντεο είναι δύο από τους ήρωες του δημοφιλούς Happy Tree Friends. Οι οπαδοί τους όμως μάλλον θα απογοητευτούν, αφού το επεισόδιο κυλά τελείως …αναίμακτα και δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό ύφος της σειράς.

 

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του YouTube, «Επειδή οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να είναι πολύπλοκοι, η εκπαίδευση των χρηστών είναι εξαιρετικά σημαντική ώστε να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες κατανοούν τους κανόνες και εξακολουθούν να συμμορφώνονται με αυτούς».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους χρήσης, σε περίπτωση που ένας χρήστης δεχτεί τρεις διαφορετικές προειδοποιήσεις αποκλείεται από την υπηρεσία. Από χθες ωστόσο, οι όροι αυτοί έγιναν ελαφρώς πιο ελαστικοί, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί χάρη σε χρήστες που έχουν επιδείξει στο παρελθόν καλή συμπεριφορά.

 

Link.png Site: The Wall Street Journal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αφού οι μισοί πλέον έχουν λογαρισμούς στο youtube και ανεβάζουν το περιεχόμενο τους για διαφημιστικούς σκοπούς τι τους πειράζει αν ανέβει και από άλλους 5000 ανθρώπους το ίδιο βίντεο;Για να ανέβει ολόκληρη ταινία,επεισόδιο η οτιδήποτε ολόκληρο το καταλαβαίνω αλλά για πρόμο αποσπάσματα ή τραγούδια που υπάρχουν και νόμιμα στο youtube πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αφού όσο περισσότερο προβάλλεται τόσο περισσότερο διαφημίζονται..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε δεν γ@μ%#μαστε λεω γω καλυτερα.. :X

 

Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε. Να δίνουμε "εξετάσεις" στην Google, επειδή πχ στο background ενός άσχετου βίντεο, για μερικά second έπαιζε ένα τραγούδι που blah blah copyright blah blah εταιρίες και κέρδη blah blah πεινάω είμαι η virgin/bmg/whatevah blah blah.. Oh..The drama

 

 

dramaguysthumb1.jpg

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

xa0xa0x0a0xa0x0a πάντως το βιντεάκι είναι φοβερό χαχαχα λες και αν μου διαγράψουν το account θα χαθώ....πφφφ 9 account έχω θα περιμένω να δώ..... :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το βιντεακι ειναι τραγικο αλλα εχω μια απορια εστω οτι σε πιανουν τρεις φορες..κανουν ban το username ή και την ip του?γιατι αμα ειναι μονο το πρωτο so what?κανεις νεο λογαριασμο..θυμαστε την εποχη που το youtube ηταν γεματο με οτι θελαμε και ειμασταν ολοι χαρουμενοι χωρις copyright βλακιες?ωραιες εποχες :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το video μόνο εκπαιδευτικό δεν είναι πάντως. Ουσιαστικά μέσω "απειλών" προσπαθεί να σε πείσει ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος. You'll lose this, you'll lose that. Άσε που απευθύνεται το πολύ σε 15χρονα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποιος θελει να διε τα μαθηματα χωρις να εχει ανεβασει καποιο βιντεο που να παραβιαζει πνευματικα δικαιωματα τι κανει; Απο περιεργια θελω να τα δω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μόνο που έφτιαξαν αυτό το αστείο βιντεάκι, δείχνει πόσο αδιάφοροι είναι για το πρόβλημα.

Η δύναμη του YouTube είναι τα επίσημα βίντεο επαγγελματιών και όχι τα κοινότοπα αρχεία κοινών χρηστών. Μπορούν απλά με τον αριθμό θεατών να βγάζουν εκτός, τους uploaders παράνομου υλικού που αρχίζει να έχει απήχηση.

Έτσι η ζημία στους επαγγελματίες θα είναι μικρή. Επίσης μπορούν να κάνουν ευκολότερη την ενημέρωση παράνομου υλικού από τους θεατές.

 

Απλά δεν θέλουν να χάσουν την απίστευτη βάση δεδομένων με βίντεο που έχουν. Το YouTube μπαίνει μέσα από την στιγμή που εξαγοράστηκε από την Google. Είναι περισσότερο θέμα prestige να το διατηρήσει ζωντανό και δυνατό.

Λες και τους είναι δύσκολο να εμποδίσουν τα προγραμματάκια που κυκλοφορούν για κατέβασμα των βιντεό της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...