Προς το περιεχόμενο

Συνεχιζόμενα προβλήματα , τα φώτα σας...

Mantis_C_P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Συνεχή κολλήματα του υπολογιστή . Το pc αποτελείται από δύο δίσκους sata. Ο πρώτος έχει τα xp και ο δεύτερος τα 7. Υπάρχει ο boot manager στο δίσκο με τα 7 και από εκεί επιλέγω σε ποιο λειτουργικό θα μπώ.

Μέχρι εκεί όλα καλά. Μετά όμως στην φόρτωση ορισμένες φορές αλλά και μέσα στο λειτουργικό (επιφάνεις εργασίας) επτά φορές στις δέκα παγώνουν τα πάντα και λειτουργεί μόνο από reset. Υπάρχουν και τρεις φορές από τισ δέκα που λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Από το πρόγραμμα προβολής συμβάντων βλέπω σφάλματα για τα εξής : \device\ide\ideport1 , \device\harddisk0\D (συνημμένη φώτο)

Έχω κατεβάσει τους drivers από asus μεριά και τους έχω περάσει και στα δύο λειτουργικά , έχω απομονώσει τον έναν ή τον άλλον δίσκο , έχω απομονώσει το cdrom , έχω απομονώσει και τον οδηγό δισκέτας , έχω αποσυνδέσει και τον εξωτερικό σκληρό από την θύρα usb , αυτό τον χαβά του.

Έχω αλλάξει και τα καλώδια sata.

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή πάω για παραγγελία άλλου;;

Τις γνώμες σας...

post-47045-0-93034900-1302865724_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις θερμοκρασίες σου με το everest και τις ram σου με το memtest.

Το δεύτερο, κατεβάζεις το iso το καις σε ένα cd ξεκινάς με αυτό το pc σου και το τρέχεις για κανένα τετράωρο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...