Mantis_C_P Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Συνεχή κολλήματα του υπολογιστή . Το pc αποτελείται από δύο δίσκους sata. Ο πρώτος έχει τα xp και ο δεύτερος τα 7. Υπάρχει ο boot manager στο δίσκο με τα 7 και από εκεί επιλέγω σε ποιο λειτουργικό θα μπώ. Μέχρι εκεί όλα καλά. Μετά όμως στην φόρτωση ορισμένες φορές αλλά και μέσα στο λειτουργικό (επιφάνεις εργασίας) επτά φορές στις δέκα παγώνουν τα πάντα και λειτουργεί μόνο από reset. Υπάρχουν και τρεις φορές από τισ δέκα που λειτουργεί απροβλημάτιστα. Από το πρόγραμμα προβολής συμβάντων βλέπω σφάλματα για τα εξής : \device\ide\ideport1 , \device\harddisk0\D (συνημμένη φώτο) Έχω κατεβάσει τους drivers από asus μεριά και τους έχω περάσει και στα δύο λειτουργικά , έχω απομονώσει τον έναν ή τον άλλον δίσκο , έχω απομονώσει το cdrom , έχω απομονώσει και τον οδηγό δισκέτας , έχω αποσυνδέσει και τον εξωτερικό σκληρό από την θύρα usb , αυτό τον χαβά του. Έχω αλλάξει και τα καλώδια sata. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο ή πάω για παραγγελία άλλου;; Τις γνώμες σας...
redbill80 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Κανε ενα ελεγχο τον δισκο αν εχει bad sectors. Αποστολή από HTC HD2 με το Insomnia App
Mantis_C_P Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ποιά motherboard/μητρική έχεις; asus P5KPL-VM
At0m0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 asus P5KPL-VM οκ, άρα δεν είναι καμιά "καμμένη" sandy bridge συνεπώς και εγώ για bad sectors κ.λπ. το βλέπω.
filip123go Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις θερμοκρασίες σου με το everest και τις ram σου με το memtest. Το δεύτερο, κατεβάζεις το iso το καις σε ένα cd ξεκινάς με αυτό το pc σου και το τρέχεις για κανένα τετράωρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.