sotiris123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια...υπαρχει καποιοσ τροποσ να καψω ενα flashaki??? να το χαλασω δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μα πάμε καλά τελευταία; Γιατί να το κάψεις αν επιτρέπεται; edit: Εχεις λογαριασμό από το 2008 και το πρώτο σου ποστ είναι αυτό; Να σε πάρω στα σοβαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μα πάμε καλά τελευταία; Γιατί να το κάψεις αν επιτρέπεται; Δικό του είναι (ίσως) ρε φίλε, ότι θέλει το κάνει. Δώσε του πάνω από 9 βολτ και καπούτεντεν το φλασάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ασε μας ρε Μαρίκα. Αμέσως εσύ πως να το κάψει Εχω και πιο διεστραμμένη μέθοδο αλλά δε σου λέω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μα πάμε καλά τελευταία; Γιατί να το κάψεις αν επιτρέπεται; edit: Εχεις λογαριασμό από το 2008 και το πρώτο σου ποστ είναι αυτό; Να σε πάρω στα σοβαρά; Μα επειδή ντρεπόταν το παιδί να ρωτήσει...Γι αυτό το σκεφτόταν από το 2008 αλλά δεν το τολμούσε.Φέτος όμως!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εγώ θέλω να κάψω το στιφάδο που κάνω. Nα ρωτήσω τώρα ή σε 2-3 χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 καλησπερα παιδια...υπαρχει καποιοσ τροποσ να καψω ενα flashaki??? να το χαλασω δλδ... Μπορείς να το...ρίξεις από τις σκάλες...Όπως κάποιος άλλος πριν λίγο εδώ μέσα... Φρόντισε να σου πέσει...βάναυσα όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Λοιπον εχω να κανω post απο το 2008 επειδη δεν εμπενα σε forum... το flashaki δικο μ εινε απλα ειχαμε μια απορια με ενα φιλο μου για το πωσ κεγοντε τα flashakia κ για το αν μπορει καποιοσ να το καψει κ να φταιει... μπορει μια θυρα usb na δωσει μονη τησ πανω απο 9volt??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Να καεί με την έννοια που το εννοείς εσύ, δηλαδή να του δωθεί παραπάνω τάση από την κανονική δεν το νομίζω να γίνεται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι την ώρα που διαβάζει ή γράφει να το τραβήξεις.Σε αυτή την περίπτωση θα σου κάνει corrupt τα αρχεία και δεν θα στα διαβάζει ή θα σου λέει οτι είναι κατεστραμμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 οκ κ τοτε γτ ενα flaashaki μπορει να καει μεσα στην πρωτη βδομαδα???? κ γτ λενε να κανεισ ασφαλη καταργηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 οκ κ τοτε γτ ενα flaashaki μπορει να καει μεσα στην πρωτη βδομαδα???? Για τον ίδιο λόγο που θα καεί και ένας δίσκος με το που θα τον βάλεις. Είναι που θα πέσεις κ γτ λενε να κανεισ ασφαλη καταργηση??? Για το λόγο που σου είπε πιο πάνω ο tarantules. Κάνοντας ασφαλή κατάργηση το φλασάκι δεν ανταλάσει δεδομένα μπλα μπλα με το Pc οπότε τραβώντας το από τη Usb δεν πέφτεις στην περίπτωση που σου είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 οκ καταλαβα στο περιπου τι παιζει... ευχαριστω πολυ... θα σασ τα πριζω πιο συχνα απο εδω κ περα...:Ρ χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ναι αλλά μην ρωτήσεις πως να κάψω έναν i7, γιατί θα κλάψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 χαχαχαχα...δεν εχω i7 εχω μεινει στον i3... αλλα κ παλι η intel ειναι αγαπη για amd ομωσ το εκανα χαλαρα... αν κ δεν χριαζονταιβοηθεια... χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 εχμ, επίσης υπάρχει μια πιθανότητα να το κάψεις άν τρίψεις πολύ ώρα το χέρι σου σε μια μάλλινη μπλούζα ενώ στέκεσαι σε μια πολυ καλά μονωμένη επιφάνεια και μετά ακουμπίσεις μια μεταλλική επιφάνεια του stick, κατά προτίμηση ένα από τα pin εντός του μεταλικού περιβλήματος. Δεν πετυχαίνει πάντα, αλλά μπορείς να το προσπαθήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.