Προς το περιεχόμενο

αλλαγη σκληρου δισκου σε λαπτοπ

sotiris123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα... έχω ένα καινούριο acer με επέκταση εγγύησης σε 3 χρονια... ξέρει κανεις αν μπορώ να κάνω αλλαγή σκληρού δίσκου χωρίς να χάσω την εγγύηση??? αν ναι θα πρέπει να πάω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα??? αν ναι πια είναι στην ελλάδα εξουσιοδοτημένα τις acer???

από ότι είδα το p[c m έχει αυτόν http://www.pricebat.ca/Western-Digital-Scorpio-Blue-WD3200BPVT-320-GB-Hard-Drive-5400-rpm-Serial.p_10175964/

αν διαλέξω ένα με 7200rpm θα δω διαφορες??? κυρίως στο "bootarisma" k στο άνοιγμα των εφαρμογών??? η μονο ένα ssd θα με σώσει??? k τι άλλο πρέπει να προσέχω στον σκληρό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν δεν εχει καποιο αυτοκολλητο αποκατω, που να το παραβιασεις για να το ανοιξεις,ποιος θα το μαθει;

εγω παντως αλλαξα δισκο,και μετα ετυχε να το παω για σερβις να μου αλλαξουν μεντεσεδες στην οθονη και δεν ειχα θεμα με την εγγυηση.

αν παθει κατι το hardware ξαναβαζω τον παλιο και ολα καλα..δεν πιστευω πως ειναι θεμα,προσωπικα δεν θα πληρωνα 30-40 που θα σου ζητησουν για να ξεβιδωσουν 8 βιδες..

παντως και το πλαισιο ειναι εξουσιοδοτημενο αν εχεις διπλα σου.

με τον 7200 θα δεις καποιες αλλαγες προς το καλυτερο αλλα με τον ssd θα δεις θεαματικοτερες αλλαγες.

αλλα ειναι ο λογος gb/euro που ειναι κακος...

εγω παντως εχω βαλει σαρανταρι ssd, εχω τα προγραμματα μου πανω και μου εχουν μεινει και 10 ελευθερα,με υπερκαλυπτει.

αναλογα λοιπον γενικα ποσα χρηματα διαθετεις,τι ζητουμενα εχεις και τι απαιτησεις.

στα λαπτοπ ξερω οτι το προβλημα δεν εινε στα αυτοκολλητα αλλα στισ βιδεσ που εχουν καποιο ειδοσ κολλασ(αυτο το μπλε στισ βολτεσ) οποτε δεν το τεσταρω...αααα κ το πσ εινε αγορασμενο απο multirama αν παιζει καποιο ρολο....

εεε αυτο θα κανω λογικα απλα δεν ειμαι απο αθηνα κ ελεγα να το ψαξω γτ θα κατεβω τισ επομενεσ μερεσ αν ειναι να το κανω....

Οπως ειπε ο φιλος στην αρχη αλλαξε τον μονο σου.και το πλαισιο εχει σερβις Acer, αλλα οπου και να πας θα σου ζητησουν αρκετα.για το μπλε στις βιδες μην ανησυχεις.δεν προκειται να το καταλαβουν.και βαλε ssd.

Αποστολή από HTC HD2 με το Insomnia App

Απλα φροντισε να μην φαγωθουν οι κεφαλες απο τις βιδες.βαλε ενα πανακι καλυτερα στην μυτη απο το κατσαβιδι για να μην σου γινει αυτο.

Αποστολή από HTC HD2 με το Insomnia App

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...