Προς το περιεχόμενο

Μερική αναβάθμιση..

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάνω μερική αναβάθμιση και ειδηκότερα σε επεξεργαστή και mobo.Τώρα έχω c2d 6300 και mobo μια της intel,gpu 8600gt,2gb ram,320psu,και monitor samsung t220.To pc είναι για gaming όχι βαριά πράγματα αλλά τώρα με νοιάζει να αλλάξω αυτα τα 2 για αρχή και σε κανα μηνα θα αλλάξω και τα υπόλοιπα.Μέχρι τώρα έχω καταλήξει σε αυτές τις επιλογές GIGABYTE GA-M68M-S2P,AMD PHENOM II X2 555 3.2GHZ.Εσεις τι προτείνετε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοεις σε καμια περιπτωση αυτον τον επεξεργαστη με αυτη την μητρικη σωστα?

Γιατι εαν του ξεκλειδωσει δεν θα τον χαλασει.Αν λεμε αν.

Αν και παλι εγω το μονο που εχω να συμπληρωσω ειναι οτι σε καμια περιπτωση απο αυτο το μαγαζι.

Και πες το max budget για να δουμε τι γινεται.

Να φανταστω οτι θελεις να χρησιμοποιησεις τις υπαρχουσες μνημες σωστα?

Γενικοτερα θα ειναι πολυπλοκη η αναβαθμιση.

Θανo η απαντηση ειναι στην υπογραφή σου.

εχεις περιπου το ιδιο combo με αυτο που προτεινει και εχεις

τροφοδοτικο το Ocz StealthExtreme2 600w και καρτα την Ati MSI 6950 2g Flashed to 6970

καλυτερα να παρει μια καρτα και ενα τροφοδοτικο να ανασάνει λίγο στα παιχνίδια αφου κυριως τον νοιαζει το Gaming.

νομιζω ποιο πολυ τον κοβει η 8600GT παρα ο core2duo.

oσον αφορα το CPU+mobo αφου η συνολικη αναβαθμιση δεν θα γινει αυριο το πρωι αλλα σε βαθος δυο μηνων

ας περιμενει λιγο να δει και τι θα βγαλει η AMD και ποσο θα πεσουν οι Phenom.

γιατι να δεσμευθει σε μια πλατφορμα που σε 2 μηνες θα αποσυρθει?

ενω τροφοδοτικο θα του μεινει για παντα και καρτα δεν τον βλεπω να πηγαινει για 250+ ευρω καρτα.

για καμια 5770~6850 τον βλεπω. Τι τωρα τι σε δυο μηνες αντε να πεσει η τιμη τους κανα 10ευρω και πολυ που λεω

Εμμμ ναι.η mobo που προτεινει ειναι με αυτο το chpset '1.NVIDIA® GeForce 7025 / nForce 630a' για northbridge και παιρνει ddr2.μαλλον δεν εχει καμια σχεση με αυτη που εχω.

Ασε που μαλλον δεν ξεκλειδωνει κιολας επεξεργαστες.Οποτε τρωει ακυρο απο τα αποδυτηρια.

Γι'αυτο εξαλλου τον ρωταω εαν θελει να κρατησει της μνημες που εχει τωρα.

Την 8600 gt την ειχα καποτε και μπορω να πω οτι για τα σημερινα δεδομενα δεν ειναι για πολλα πολλα.με τιποτα ομως.Και φυσικα εαν παει σε καποιο αλλο συστημα θα ειναι απο τα πρωτα που θα αλλαξει.

Συμφωνω σε ολα με αυτα που λες.

Καλυτερα ας δωσει καποια λεφτα τωρα πχ τροφοδοτικο και καρτα οπως λες και να clockαρει τον επεξεργαστη που εχει και αργοτερα να κρατησει το τροφοδοτικο και την καρτα (6850 οπως ειπες) και βλεπουμε.

Στο μονο που δεν συμφωνω ειναι στο οτι οι υπαρχοντες επεξεργαστες θα ξεφτιλιστουνε οταν θα βγουν οι bulldozer.Μπορει να πεσει η τιμη τους αλλα δεν θα πεσει τοσο πολυ ετσι ωστε να δικαιολογει την αγορα τους τοτε.Ηδη τα μαγαζια δεν κρατανε στοκ.Αυτο που θα μπορουσε να κανει ειναι να αγορασει μεταχειρισμενο τοτε (phenom II x4 -x6) μιας και πιστευω θα ειναι πολλοι αυτοι που θα αναβαθμισουν.

Και μπορει να ειναι 'παλαιοτερο' socket τοτε αλλα δεν υπαρχει κατι το οποιο δεν μπορεις να κανεις με την δυναμη που εχουν τωρα αυτοι οι επεξεργαστες.

Αν και θα ηθελα να μαθω την αναλυση της οθονης του και τον προϋπολογισμο του.

το budget θα είναι γύρω στα 250 ευρω το πολυ..

με αυτό το budget είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα.

Μάζεψε όλο το budget και πάρε τα όλα μαζί. Τώρα τα μισά και μετά τα υπόλοιπα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή

Αν πας για AMD, υπάρχουν ήδη motherboards με μελλοντική υποστήριξη AM3+. Αν δεις, κάποια μοντέλα της Gigabyte βγαίνουν ως AM3+, με μοναδική οπτική διαφορά το μαύρο socket του επεξεργαστή. Η MSI και η ASUS ανακοινώνουν στο site τους ποιες motherboards θα λάβουν τα firmware/bios updates.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...