Προς το περιεχόμενο

Ποια η γνώμη σας γι' αυτό;

tsourakis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ξέρω ότι τα Acer είναι ΓΤΠ στην εγγύηση, αλλά το συγκεκριμένο λάπτοπ απλά...γ@μ@ει...και από σχεδιασμό και από χαρακτηριστικά(βέβαια δεν γίνεται να τα έχουμε πάντα όλα...)

http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/notebooks/acer-aspire-as5741g-434g50mn/prod200301pp/

1 χρόνος εγγύηση + άλλος ένας με 20€...!

Έχετε να μου προτείνετε κάτι ΠΑΡΟΜΟΙΟ εσείς..??

[Μία από τις κυριότερες χρήσεις είναι το Gaming..!, ταινίες, σερφάρισμα, μουσική,...]

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

tsourekis13 αντί να πληρώσεις τα 20ευρά γιατί δε πας στο dellako που κοιτούσες σε άλλο θέμα; Είναι και πιο φτηνός από αυτόν που κοιτάς. Εχει βέβαια μικρότερο δίσκο από το acer, αλλά τα 820 που θα σου στοιχίσει, μαζί με την εγγύηση, τα αξίζει το dell για ένα δίσκο αν θες ντε και καλά 500άρη.

Δημοσ.

Σαν ποιότητα κατασκευής;

Σαν ποιότητα εταιρείας;

Σαν ποιότητα specs;

Sorry αλλά επειδή το πας στη μούρη αν κατάλαβα, εγώ δε θα έδινα +100 ευρώ για μούρη και +20 ευρώ για 2χρόνια εγγύηση, όταν απο την άλλη έχω το όνομα που ισοδυναμεί με την εγγύηση.

Δημοσ.

Καμία σχέση...δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η μάρκα...αλλά κατασκευή αλουμινίου, με BlueRay, i5, 4gb ram, 500gb σκληρός δεν είναι και λίγα...Δεν είπα κιόλας ότι θα το αγοράσω απλά ήθελα γνώμες...αλλά απ' όσα έχω δει το επικρατέστερο είναι το DELL..και καλή τιμή, και καλή ποιότητα, και 2 χρόνια εγγύηση, και εξαιρετικά χαρακτηριστικά, με 700€...! Αν και με τα Switches τώρα μπορείς έχεις καταπληκτική εμφάνιση , και να τα αλλάζεις ότι ώρα θες...

Δημοσ.

Μα όταν είπα για μούρη στο αλουμίνιο το πήγαινα. Τώρα καθαρά δική σου επιλογή. Έπεσες και σε άτομο που τα acer τα έχει από μακρυά. Περίμενε καμία άλλη γνώμη, γιατί η δικιά μου δεν είναι και τόσο αντικειμενική. Βλέπω acer και αλλάζω πόλη...

edit: Και φαντάσου δεν είχα ποτέ acer laptop

Δημοσ.

Εγώ αντίθετα χρησιμοποιώ ένα 6 χρόνια τώρα..!!! (6 ολόκληρα χρόνια..!!!) Και ποτέ δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα...μονό τα 2 τελευταία χρόνια με το ανεμιστηράκι γιατί δεν δουλεύει όπως δούλευε παλιά...φαντάσου από τότε που το πήρα δεν έχω αλλάξει ούτε ανεμιστηράκι ούτε μπαταρία..μόνο από 1gb ram το έκανα 3gb...Έχω το Acer Aspire 5635WLMi [bL 50]

Δημοσ.

Σου είπα επιλογή σου είναι. ΕΓΩ όμως δεν θα πήγαινα σε acer...

edit: Και να στο πω και αλλιώς δεν πάω σε εταιρεία που δε μου δίνει το αυτονόητο (2 χρόνια εγγύηση) και για να το πάρω πρέπει να δώσω έστω και 20euro.

Δημοσ.

To ξέρω ότι τα Acer είναι ΓΤΠ στην εγγύηση, αλλά το συγκεκριμένο λάπτοπ απλά...γ@μ@ει...και από σχεδιασμό και από χαρακτηριστικά(βέβαια δεν γίνεται να τα έχουμε πάντα όλα...)

http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/notebooks/acer-aspire-as5741g-434g50mn/prod200301pp/

1 χρόνος εγγύηση + άλλος ένας με 20€...!

Έχετε να μου προτείνετε κάτι ΠΑΡΟΜΟΙΟ εσείς..??

[Μία από τις κυριότερες χρήσεις είναι το Gaming..!, ταινίες, σερφάρισμα, μουσική,...]

Gt 320m δε θα ελεγα οτι ειναι η καταληλη καρτα γ'αυτο που θες!

Gt330m και ανω ή HD 5650m και ανω!Αν θες να παιζεις παιχνιδια!

Με 600ευρο αλλοι θα παιζουν πολυ πιο απετητικα παιχνιδια,απ'οτι εσυ,αν το παρεις,με 800ευρο!

Kαι δεν εχει τα τρελλα χαρακτηρηστικα,οπως νωμιζεις!

Δημοσ.

Φίλε μου κοίτα αυτό το ACER κλάσεις ανώτερο και φθηνότερο εδω....

Το Aspire 5750G-2414G64Mn είναι ένα ισχυρό multimedia notebook 15,6 ιντσών για όσους θέλουν αναβαθμισμένη απόδοση από τον υπολογιστή τους. Κάτω από την όμορφη εμφάνιση, το νέο μοντέλο έρχεται εξοπλισμένο με την ταχύτατη 2η γενιά επεξεργαστών Intel Core i5 και μια πανίσχυρη κάρτα γραφικών 2GB

Το Aspire 5750G είναι από τα πρώτα laptop που εξοπλίζονται με τη νέα κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 540M. Η κάρτα αυτή υποστηρίζει πλήρως το DirectX 11 ενώ ενσωματώνει ακόμα το NVIDIA Optimus, μία υβριδική τεχνολογία γραφικών που δίνει τη δυνατότητα στο laptop να εναλλάσσει την ενσωματωμένη ή την αυτόνομη κάρτα γραφικών ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής .

Χάρη στον 2ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i5-2410M το σύστημα «τρέχει» αποτελεσματικά ακόμα και στο πιο έντονο multitasking. Επιπλέον, η τεχνολογία Intel Turbo Boost, «ανεβάζει» την απόδοση τις στιγμές που το χρειάζεστε περισσότερο - και όλα με μικρή κατανάλωση ενέργειας για αυτονομία που αγγίζει τις 4,5 ώρες.

Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης DDR3 μνήμες 4GB και άφθονο χώρο αποθήκευσης 640GB για όλα τα αρχεία πολυμέσων που μπορεί να θέλετε να κρατήσετε και θύρα USB 3.

700ευρό στο πλαίσιο 642ευρό εδώ Link

Δημοσ.

Φίλε μου κοίτα αυτό το ACER κλάσεις ανώτερο και φθηνότερο εδω....

Το Aspire 5750G-2414G64Mn είναι ένα ισχυρό multimedia notebook 15,6 ιντσών για όσους θέλουν αναβαθμισμένη απόδοση από τον υπολογιστή τους. Κάτω από την όμορφη εμφάνιση, το νέο μοντέλο έρχεται εξοπλισμένο με την ταχύτατη 2η γενιά επεξεργαστών Intel Core i5 και μια πανίσχυρη κάρτα γραφικών 2GB

Το Aspire 5750G είναι από τα πρώτα laptop που εξοπλίζονται με τη νέα κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 540M. Η κάρτα αυτή υποστηρίζει πλήρως το DirectX 11 ενώ ενσωματώνει ακόμα το NVIDIA Optimus, μία υβριδική τεχνολογία γραφικών που δίνει τη δυνατότητα στο laptop να εναλλάσσει την ενσωματωμένη ή την αυτόνομη κάρτα γραφικών ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής .

Χάρη στον 2ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i5-2410M το σύστημα «τρέχει» αποτελεσματικά ακόμα και στο πιο έντονο multitasking. Επιπλέον, η τεχνολογία Intel Turbo Boost, «ανεβάζει» την απόδοση τις στιγμές που το χρειάζεστε περισσότερο - και όλα με μικρή κατανάλωση ενέργειας για αυτονομία που αγγίζει τις 4,5 ώρες.

Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης DDR3 μνήμες 4GB και άφθονο χώρο αποθήκευσης 640GB για όλα τα αρχεία πολυμέσων που μπορεί να θέλετε να κρατήσετε και θύρα USB 3.

700ευρό στο πλαίσιο 642ευρό εδώ Link

Το είχα ξαναδεί αυτό πριν λίγο καιρό και ήμουν ανάμεσα σ' αυτό και το DELL και το HP G62 B95ev...Αλλά για τη χρήση που τα θέλω (Κυρίως ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΟ GAMING) το Acer είναι το επικρατέστερο...Λοιπόν εσείς ποιο μου προτείνετε...? (Από θέμα τεχνική υποστήριξης δεν υπάρχει πρόβλημα για όταν θα τελειώσει η εγγύηση, αλλά και εντός...έχω έναν γνωστό μου και φίλο μου πού όποτε θα χρειαστεί θα το αναλάβει και θα μου το επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα...)Άρα ACER vs DELL vs HP-->(δεν το πολυβλέπω...)

(Πάντως αν πάρω το Acer από το Getitnow, μπορώ με 20€ να έχω 2 χρόνια εγγύησης από 1...!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...