logitech Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 παιδια στην 6870 η δευτερη dvi δεν ειναι συμβατη με vga adapter??εαν μπορει καποιος να δοκιμασει να μας πει τι γινεται,παντος στην δικια μου 6870 δεν δουευει η δευτερη dvi με ανταπτορα dvi σε vga αλλα μονο με dvi καλωδιο αρα η οθονη πρεπει να εχει και dvi θυρα κατι τετοιο ελεγε και εδω Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Η δεύτερη βγάζει και αναλογικό σήμα (dvi-i) άρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντάπτορα ή καλώδιο σε VGA. DVΙ-D σημαίνει ότι βγάζει μόνο ψηφιακό (η πρώτη). Το link που έδωσες τονίζει ότι δεν βγάζουν και οι 2 dvi αναλογικό σήμα και πριν συμπεράνεις λανθασμένα ότι η κάρτα δεν δουλεύει σωστά και την στείλεις για RMA να συνδέσεις το μόνιτορ με το VGA adaptor-καλώδιο στη δεύτερη (DVI-I) γιατί στην πρώτη προφανώς δεν θα δουλέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 probe αυτο επαθα και εγω,λεω και εγω τη επαθε η καρτα,αυτο συμβαινει στην σειρα 6+++ σε αντιθεση με την σειρα 5+++ που οι dvi θυρες ηταν dvi-i παντος αυτο δεν ηταν ευρυτερα γνωστο οτι η σειρα 6+++ εχει διαφορετικες dvi δηλαδη dvi-d η μια και dvi-i η αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εγώ την πάτησα έτσι με την 6950 και έτσι τώρα πλέον έχω μια 2η οθόνη 15 ιντσών που την είχα για επέκταση desktop να κάθεται σβηστή δίπλα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.