pdiomidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια.. εχω το εξης προβλημα.. Εχω ενα τροφοδοτικο coolermaster 800w καινουριο ουτε ενα μηνα και οταν βγαλω το ρευμα απο πανω το καλωδιο εννοω και το ξαναβαλω μετα απο καποια ωρα με το που ανοιγω τον διακοπτη του τροφοδοτικου πεφτει ενας ρελες απο τον πινακα... μηπως ξερετε τι ειναι αυτο;; επισης οταν γινεται αυτο η μητρικη χανεις τισ ρυθμισεις του bios εχω αλλαξει και μπαταρια αλλα τα ιδια... εγκυησεις εχω αλλα μηπως δεν χρειαζεται να τα στειλω και ειναι κατι αλλο;;;
vasileios1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 τι αλλο εχεις συνδεσει πανω στην πριζα του τοιχου εκτος απο το Η/Υ?
pdiomidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 αρκετα πραγματα.. σκεφτηκα μηπως ειναι πολλες συσκευες.. αλλα παλια δεν το εκανε τωρα γιατι;;
vasileios1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 μπορει να τα εφτυσε η ασφαλεια στον πινακα να μην αντεξε το 800w (πριν ποσα ειχες?) καλυτερα να το δει ενας ηλεκτρολογος για δοκιμασε και βαλε τον Η/Υ σε αλλο δωματιο για τεστ ενα το ξανακανει τοτε θα φταει το τροφοδοτικο μαλλον
pdiomidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 σε αλλο δωματιο που το εκανα 2 φορες δεν επεσε.. αρα ειναι υπερφορωμενη η γραμμη του ρευματος εκει.. λογικα θα θελει μεγαλητερο Amber ασφαλεια εκει.. το αλλο θεμα ειναι με την μητρικη... χανει τις ρυθμισεις..
caution Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μάλλον θέλεις μια ελαφρώς μεγαλύτερη ασφάλεια στον πίνακα. Αν η μητρική χάνει τις ρυθμίσεις/ώρα όταν είναι με το psu off τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις μια μπαταρία. (Αν δεν παίζει κάτι με λάθος clearCMOS)
pdiomidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 σχετικα με το τρφοδοτικο μαλλον αυτο ειναι γιατι σε αλλη γραμμη ρευματος και καλα σε αλλο δωματιο ειναι οκ... οσο για την μπαταρια την αλλαξα και παλι το ιδιο.. τι αλλο μπορω να κανω; α επισης παρατηρησα οτι οι θερμοκρασιες του mb πανε 48βαθμους γιατι τοσο ψηλα; και το μονο που εκανα ειναι να μπαινω bios restart και τετοια...
caution Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Χάνει τις ρυθμίσεις σε κάθε shut down; Ή σε κάθε switch off από psu; Ή απλά τα γυρνάει default μετά από αποτυχημένο overclock; Σε κάθε περίπτωση, ξαναπέρασε το τελευταίο bios να αποκλείσουμε bug...
pdiomidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 με καθε switch off απο τροφοδοτικο το κανει...
SPANK Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και στο δικό μου το silverstone (ειναι 1500 βέβαια) όποτε το ανοίγω απο το κουμπί κατευθέιαν πέφτει η ασφάλεια,μετα την ανεβάζω και όλα κομπλε. Ειναι καθαρά θέμα ασφάλειας φίλε μου πρέπει να βάλεις στον πίνακα του ρεύματος μια μεγαλύτερη
pdiomidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 ναι μαλλον η ασφαλει φταει.. αν και το εστειλα να το δουν και ισως το αντικαταστησουν... για την μητρικη δεν μπορω να καταλαβω :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.