Inler Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αγορασα σημερα την 5850 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα...Πατωντας το κουμπι του power μου εμφανιζει εικονα στην οθονη μετα απο 1 λεπτο...Το τροφοδοτικο μου ειναι silverstone 750αρι...Τι μπορει να φταιει; Μου δινει την εντυπωση οτι προσπαθει να παρει ρευμα η καρτα αλλα καπου κολλαει..Πριν ειχα μια 4870 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Πρέπει να γίνεις λίγο πιό συγκεκριμένος. Όταν πατάς το κουμπί του power, ο υπολογιστής ξεκινάει κανονικά? Όταν δείχνει εικόνα, ποιό είναι το πρώτο πράγμα που δείχνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μετα απο 1 λεπτο δειχνει εικονα της μητρικης(ειναι η εναρκτηρια εικονα) που σημαινει οτι για 1 λεπτο δεν εχει παρει μπροστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Νομίζω ότι το θέμα είναι με το motherboard. Ποιό motherboard έχεις? Βρήκα 2 συζητήσεις σε ξένα φόρουμς με το ίδιο θέμα: http://www.tomshardware.co.uk/forum/279938-15-radeon-5850-computer-takes-minute-post http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=188581 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Εχω AsusP5n32E-sli...Λενε και αυτοι κατι για τα drive...Ηθελα να στο αναφερω και πριν πριν ξεκινησει ο υπολογιστης ακουγεται θορυβος απο το μπροστινο μερος του υπολογιστη που ειναι το κουμπι του power και τα 2 drive στα οποια αναβοσβηνει ενα πρασινο φωτακι...Δοκιμασα να τα ανοιξω και εκλειναν απο μονα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το BIOS της motherboard φταίει και πρέπει να το αναβαθμίσεις: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI/#download Version 1903 Description P5N32-E SLI BIOS 1903 Fix it takes long time to screen show with certain AMD graphic card when booting up the system. Να σιγουρευτείς ότι θα κατεβάσεις το bios που αντιστοιχεί στο motherboard σου και να ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες. Αναμένω τα νέα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τα γνωστά θέματα με κάποια chipset της nvidia και τις ati της σειράς 5 είναι. Ο panther_512 σου έδωσε τη λύση. Πάλι καλά που υπάρχει και update για τη συγκεκριμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Για αρχη κατεβασα αυτο το αρχειο που λες το κανω extract και μου βγαινει ενα αρχειο με ονομα 1903.Bin χωρις οδηγιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Πάρε ένα USB στικάκι και φορμάρισέ το να είναι άδειο. Γράψε επάνω του το αρχείο. Βάλτο στον υπολογιστή και κάνε τον restart. Μπές στο BIOS και θα έχει επιλογή για update με το EZ Flash 2. Δες τον παρακάτω οδηγό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τελικά τί έγινε? Λύθηκε το πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 σιγουρα ειναι θεμα update bios της μητρικης...ειχα και εγω την ιδια μητρικη και μολις πηρα την 5850 δεν μου ανοιγε..εκανα update στο bios και ολα κομπλε!!αφου το λεει κιολας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν το εκανα ακομα το απογευματακι...Παντως απο το video δεν φαινεται δυσκολο μεσα απο το bios βρισκω το αρχειο και το φορτωνω...Ευχαριστω πολυ παντως...Αν μπορεις πες μου και τη γνωμη σου σχετικα με το θεμα που εχω δημιουργησει στην κατηγορια drivers(διαφορα αποδοσης αναλογα τους drivers).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το εκανα μεσα απο το Bios/Tools το φορτωσε εκανε επανεκκινηση αλλα δεν εμφανιζει εικονα...Περιμενα αρκετα(3-4 λεπτα) αλλα τιποτα...Τι κανω τωρα; Υπαρχει νομιζω ενα κουμπακι πανω στη μητρικη για reset του Bios ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir_platanight Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Την παλια καρτα σου την εχεις ακομα?εγω το ειχα κανει το update μεσα απο τα windows με ενα utility Που ειχε η asus!αν την εχεις βαλτη και καντο μεσω του utility!δες λιγο κιολας αν εχει περαστει το bios...δες ποια εκδοση εχεις...!δεν παιζει να ειναι κατι αλλο ομως...αφου κ εγω εχω περασει το ιδιο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Το προτιμότερο για να κάνεις update το BIOS, είναι εκτός των Windows. Στη περίπτωση του φίλου που έχει το πρόβλημα, η motherboard δίνεται μαζί με ένα CD δισκάκι για επαναφορά του BIOS. Βάζεις το CD, κάνεις επανεκίνηση και ακολουθάς τις οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.