xristinouli Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Χαιρεται. Εχω ενα Fujitsu Siemens, με amilocam η οποία δουλευει μια χαρα αλλα δεν μπορω να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο. Ξερει κανείς κατι για αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 για πηγαινε control panel--->hardware and sound ---> manage audio device ---> recording Και δες τι χρησιμοποιείς. λογικα θα εχεις να περνει ηχο το μικρόφωνο απο το Line-in της καρτας ηχου που ειναι αλλο απο της καμερας, μπορείς να το ελεγξεις και στο προγραμα που χρησιμοποιείς μικρόφωνο πχ scype μπορείς να πας call --->audio settings και κει που λεει Microphone να διαλεξεις το μικροφωνο της καμερας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristinouli Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 για πηγαινε control panel--->hardware and sound ---> manage audio device ---> recording Και δες τι χρησιμοποιείς. λογικα θα εχεις να περνει ηχο το μικρόφωνο απο το Line-in της καρτας ηχου που ειναι αλλο απο της καμερας, μπορείς να το ελεγξεις και στο προγραμα που χρησιμοποιείς μικρόφωνο πχ scype μπορείς να πας call --->audio settings και κει που λεει Microphone να διαλεξεις το μικροφωνο της καμερας. Φιλε μου ειλικρινά σε ευχαριστώ αλλά στο recording γράφει no audio devices are installed και μέσω skype μου γράφει στο microphone none...Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...Η βοήθεια σου ευπρόσδεκτη αν ξέρεις κάτι άλλο... Φιλε μου ειλικρινά σε ευχαριστώ αλλά στο recording γράφει no audio devices are installed και μέσω skype μου γράφει στο microphone none...Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...Η βοήθεια σου ευπρόσδεκτη αν ξέρεις κάτι άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 αφου σου λεει No audio devices installed ,ψαξε να βρεις το CD του ΑΜιλο και περνα τους drivers της καμερας και της καρτας ηχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Χαιρεται. Εχω ενα Fujitsu Siemens, με amilocam η οποία δουλευει μια χαρα αλλα δεν μπορω να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο. Ξερει κανείς κατι για αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ακολούθησε αυτό !! http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?511690-%CF%E4%E7%E3%EF%F2-%E3%E9%E1-%C5%F5%F1%E5%F3%E7-Drivers-%E3%E9%E1-%C1%E3%ED%F9%F3%F4%E5%F2-%D3%F5%F3%EA%E5%F5%E5%F2&p=17105153 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.