Προς το περιεχόμενο

amilocam

xristinouli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρεται. Εχω ενα Fujitsu Siemens, με amilocam η οποία δουλευει μια χαρα αλλα δεν μπορω να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο. Ξερει κανείς κατι για αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για πηγαινε control panel--->hardware and sound ---> manage audio device ---> recording

Και δες τι χρησιμοποιείς.

λογικα θα εχεις να περνει ηχο το μικρόφωνο απο το Line-in της καρτας ηχου που ειναι αλλο απο της καμερας,

μπορείς να το ελεγξεις και στο προγραμα που χρησιμοποιείς μικρόφωνο πχ scype

μπορείς να πας call --->audio settings και κει που λεει Microphone να διαλεξεις το μικροφωνο της καμερας.

για πηγαινε control panel--->hardware and sound ---> manage audio device ---> recording

Και δες τι χρησιμοποιείς.

λογικα θα εχεις να περνει ηχο το μικρόφωνο απο το Line-in της καρτας ηχου που ειναι αλλο απο της καμερας,

μπορείς να το ελεγξεις και στο προγραμα που χρησιμοποιείς μικρόφωνο πχ scype

μπορείς να πας call --->audio settings και κει που λεει Microphone να διαλεξεις το μικροφωνο της καμερας.

Φιλε μου ειλικρινά σε ευχαριστώ αλλά στο recording γράφει no audio devices are installed και μέσω skype μου γράφει στο microphone none...Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...Η βοήθεια σου ευπρόσδεκτη αν ξέρεις κάτι άλλο...

Φιλε μου ειλικρινά σε ευχαριστώ αλλά στο recording γράφει no audio devices are installed και μέσω skype μου γράφει στο microphone none...Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται...Η βοήθεια σου ευπρόσδεκτη αν ξέρεις κάτι άλλο...

Χαιρεται. Εχω ενα Fujitsu Siemens, με amilocam η οποία δουλευει μια χαρα αλλα δεν μπορω να ενεργοποιήσω το μικρόφωνο. Ξερει κανείς κατι για αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ακολούθησε αυτό !! :rolleyes:

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?511690-%CF%E4%E7%E3%EF%F2-%E3%E9%E1-%C5%F5%F1%E5%F3%E7-Drivers-%E3%E9%E1-%C1%E3%ED%F9%F3%F4%E5%F2-%D3%F5%F3%EA%E5%F5%E5%F2&p=17105153

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...