LFPDRAMA Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Καλησπερίζω για πρώτη φορά το φόρουμ του insomnia. Αντιμετώπισα πριν λίγες ώρες ένα πρόβλημα με το laptop και είπα να γράψω ένα post μήπως μπορέσει και με βοηθήσει κάποιος. Λοιπόν πριν κανά 2 ώρες η οθόνη από το laptop ξεθώριασε εντελώς (ένα γκρι πολύ ανοιχτό και ίσα ίσα που μπορούσες να διακρίνεις από πίσω κάποια σημεία από την επιφάνεια εργασίας). Λέω θα έτυχε. Μετά από λίγο τα ίδια και στην 3η φορά που το έκανε, λέω δε γαμιέται και τον κλείνω. Μόλις τον άνοιξα, ΠΑΠΑΛΑ. Αυτό ήταν. Η οθόνη είναι εντελώς νεκρή. Ούτε συγκινήθηκε ξανά. Στην αρχή είπα ότι μάλλον κάηκε η οθόνη. Τον έχω 4 χρόνια και τον χρησιμοποιώ μέχρι εκεί που δε πάει (HP Pavilion dv5000). Αφού όμως ψάχτηκα στο ίντερνετ (τον συνέδεσα με εξωτερική οθόνη) είδα ότι μπορεί να χάλασε το inverter πράμα που σημαίνει πολύ λιγότερα έξοδα. Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου απαντήσει αν κάηκε η οθόνη μου ή τον inverter?? Ιδέα δεν έχω πόσο θα χρειαστεί για να αλλάξω οθόνη και κάτι μου λέει ότι δε το γλιτώνω το 200αρι.... Να σημειώσω ότι διάβασα πως αν καεί το inverter μπορείς να συνδέσεις το λάπτοπ με εξωτερική οθόνη πράμα το οποίο έκανα. Δηλαδή αν καιγόταν η οθόνη δε θα μπορούσα?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ή ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 inverter & οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LFPDRAMA Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ tony. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές σε σχέση με ότι σκεφτόμουν. Από κει και πέρα όμως και να τα παραγγείλω, μόνος δε παίζει να τα περάσω με την καμία. Μπορώ να τα πάρω και να μου τα περάσει κάποιος τεχνικός ώστε να χρεωθώ μόνο τα έξοδα για την εργασία του? Ή κάτι τέτοιο δεν είναι δεκτό από κάποιο τεχνικό? Μπορεί να είναι αφελής ερώτηση αλλά τόσα χρόνια που τον έχω δεν έχει βγάλει καμιά βλάβη και δεν έτυχε ποτέ να τον πάω. Από αυτά που ανέφερα τι πιστεύεις ότι φταίει? Θέλει αλλαγή μόνο το inverter ή όλη η οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Από αυτά που ανέφερα τι πιστεύεις ότι φταίει? Θέλει αλλαγή μόνο το inverter ή όλη η οθόνη? απο laptop δεν ξερω πολλά, οποτε να περιμενεις λιγο να απαντησει καποιος που να ξερει καλυτερα πως ελεγχεις που ειναι το προβλημα. παντως αν φοβασαι να κανεις μονος σου την αλλαγη μπορεις να πας σε καποιον ηλεκτρονικο και να στα αλλαξει, απλα και οι ιδιες οι εταιριες αυτες εχουν manual Και υπαρχουν πολλα video youtube. ξερω παιδια ασχετα με τα ηλεκτρονικα που για να γλυτωσουν λεφτα εχουν αλλαξει μονοι τους οθονες μεχρι και απο iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LFPDRAMA Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Στα πιο πολλά site με τεχνικούς πάντως η ταρίφα για inverter είναι 50-100€ και η αλλαγή οθόνης 200€. Σε πιάνουν κανονικά τον κ@λο. Θα περιμένω μήπως υπάρξει καμιά απάντηση ακόμα αλλά συγκρίνοντας τις τιμές μάλλον θα το προσπαθήσω μόνος μου. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k_o9P425XT4 εδω ειναι αλλαγη inverter σε dv4000 οχι αν φταει ο ινβερτερ που μαλλον φταιει αυτος...μονο τον ινβερτερ θα αλλαξεις. αν παρεις νεα οθονη εχει δικο της ινβερτερ μεσα. οπως καταλαβες ο ινβερτερ ειναι στην οθονη και οχι στο σωμα του λαπτοπ...γιατι εχει υψηλες τασεις και δε μπορει να ειναι κοντα στη μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.