alekosz Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Λοιπόν παίδες έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια. Έχει εδώ και μισό χρόνο που το pc τα έχει παίξει. Εκεί που είμαι στο INTERNET η κάνω οτιδήποτε αλλο το pc (τις περισσότερες φορές) κολλάει και δεν ανταποκρίνεται. Κάνω την επανεκκίνησή και ενώ η μονάδα λειτουργεί κανονικά μου γράφει στην οθόνη ελέγξτε το καλώδιο σήματος(έχω ελέγξει άπειρες φορές τα καλώδια πιστεύω πως είναι εντάξει), όταν αρχίσει και λειτουργεί και πάλι κανονικά, ύστερα από άπειρες επανεκκινήσεις, ξεκινάει με το γνωστό 'λυπούμαστε αλά τα windows δεν τερματίστηκαν σωστά πατάω κανονική εκκίνηση όλα καλά. Μετά από κανένα 10 λεπτό πάλι τα ίδια. Απ ένα σημείο και μετά σταματάει εντελώς να ανταποκρίνεται μέχρι το επόμενο φορματ όπου από εκεί και πέρα λειτουργεί καλά για ένα μικρο χρονικό διάστημα και μετά πάλι τα ίδια... Έχω κάνει 6 φορματ, ειλικρινά δεν ξέρω,μου είπαν ότι μπορεί το πρόβλημα να βρίσκεται στο hardware να είναι τεχνικό, αλλά ειλικρινά χρειάζομαι και άλλες γνώμες. Καμιά διάγνωση?
karmen1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κολλάει σημαίνει παγώνει η εικόνα στην οθόνη; Το ελέγξτε καλώδιο σήματος στο γράφει η οθόνη. Εχεις onboard κάρτα γραφικών; Εχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο πέρα από το να το αποσυνδέσεις και ξανασυνδέσεις; Για τι σύστημα μιλάμε και τι λειτουργικό; Μήπως έχεις παρατηρήσει να συμβαδίζει το πρόβλημα με κάποια νέα εγκατάσταση; Αρχικά μετά από επανεγκατάσταση, φορμάτ όπως λες είσαι οκ. Στο κόλλημα η μονάδα λειτουργεί κανονικά; Ακούς ανεμιστήρες κλπ απλά έχεις παγωμένη εικόνα;
Tony_Montana Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 για hardware στις μνημες memtest εχεις κανει? για δισκους check disk? θερμοκρασιες πως πας? το τροφοδοτικο εχεις καποιον γνωστο σου που να ξερει απο ηλεκτρονικα να στο δει? απο λειτουργικο τι εχεις? windows xp Η windows 7? εχεις πολλα "σπασμενα" παιχνιδια κτλ?
alekosz Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ναι παγώνει η εικόνα,και το ελέγξτε το καλωδιο μου το γράφει μετα την επανεκκίνηση,εχω δοκιμασει και με αλλα καλωδια και παλι τα ιδια. windows xp sp 2 / amd athlon 64 x2 dual 2.79ghz, 2 gb ram nvdia, 8600 gt(δεν ξέρω και πολλά).Δεν έχω παρατηρήσει αν συμβαδίζει με κάποια νέα εγκατάσταση νομίζω πως όχι,ναι η μοναδα λειτουργει κανονικα μονο η εικονα παγωνει ps. γράφω αργά ο πούστης =/
karmen1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Για το πάγωμα αφού δουλεύει η μονάδα, πρώτο υπεύθυνο θεωρώ τον δίσκο σου. Βγάλε του τα καλώδια και ξαναβάλε τα. Ακόμα καλύτερα άλλαξέ τα και ξαναδές. Τροφοδοτικό ποιο έχεις;
alekosz Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Βασικά πιστεύεται ότι είναι τεχνικό το θέμα η λειτουργικό?
karmen1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Λειτουργικό δύσκολα μετά απο 6 επανεγκαταστάσεις του λειτουργικού.
alekosz Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τροφοδοτικό να πω την αλήθεια το άλλαξα πριν 2 χρόνια και δεν θυμάμαι(βασικα δεν ειμαι και πολυ καλος σε αυτα)θα δοκιμασω αυτο με το σκληρο δισκο αφου πιστευεται οτι αυτο ειναι το προβλημα,το οτι μου γαρφει επισης το'ελεγξτε το καλωδιο σηματος ενω ολα ειναι καλα που το αποδιδεται? καλωδια,επισης, γινεται να προμηθευτώ ξεχωριστα,δλδ υπαρχουν συγκεκριμένα για καθε ειδους δισκου?
karmen1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 alekoz το πρόβλημα αν δεν αρχίσεις hardware tests δεν μοιάζει και εύκολο να λυθεί. Δεν ξέρω αν ο δίσκος σου είναι IDE ή SATA για να σου πω. Καλώδιο θα βρεις εύκολα και φτηνό. Για την κάρτα γραφικών σου αν έχει ανεμιστήρα μπορείς να την δοκιμάσεις με το furmark.
alekosz Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ναι βασικα αυτο που με εκαιγε πιο πολυ ηταν το εαν ηταν τεχνικο η λειτουργικο,θα προσπαθησω να κανω αυτα τα hardware tests και θα πραξω αναλογα.Να πω επισης ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια και για tis πληροφοριες,ειναι το πρωτο μου post στο insomnia και πιστευα οτι δεν θα με δωσουν και πολυ σημασια (lol). ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Ναι βασικα αυτο που με εκαιγε πιο πολυ ηταν το εαν ηταν τεχνικο η λειτουργικο,θα προσπαθησω να κανω αυτα τα hardware tests και θα πραξω αναλογα.Να πω επισης ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια και για tis πληροφοριες,ειναι το πρωτο μου post στο insomnia και πιστευα οτι δεν θα με δωσουν και πολυ σημασια (lol). ευχαριστω Δεν έχει να κάνει αν έχεις 1 ποστ ή 1.000.000 ποστ στο Insomnia. Υπάρχουν πολλά άτομα να σε βοηθήσουν, αρκεί να ρωτάς τι δεν καταλαβαίνεις και να απαντάς σε ότι σε ρωτάνε, για να καταλάβουν καλύτερα το πρόβλημά σου τα υπόλοιπα μέλη. Καλή αρχή και εδώ θα είμαι και εγώ και όλοι οι συμφορουμίτες, μόλις ενημερώσεις για τα πρώτα τεστ που έκανες. WELCOME λοιπόν και καλή συνέχεια edit: Aμα διορθώσεις και τον τίτλο θα είσαι τέλειος
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Λοιπόν παίδες έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια. Έχει εδώ και μισό χρόνο που το pc τα έχει παίξει. Jesus!Πως αντεξες?Ουτε στον εχθρο μου
kwsths24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δεν τα πεταμε τα ρημαδια καλύτερα, ολο προβληματα ειναι. Στο δικο μου κολλαει, δηλαδη παγωνει η οθονη και δεν ανταποκρινεται με τιποτα, ουτε alt ctr delete, mono restart. Δεν κινειται ουτε το ποντικι και ακουγεται ενα ελαφρυ "βουητο" απο τα ηχεία. Το τροφοδοτικο η ψυκτρα και τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα. Το κανει συνηθως οταν ειμαι στο ιντερνετ με τον firefox. intel core 2 duo e6750 2.66GH - 4 g ram - ati 4870- τροφοδοτικο 600w λογω καρτας γραφικων, λειτουργικο windows 7 σπασμενο (μαλλον αυτο θα φταιει γιατι μου εβγαλε σημα οτι ειναι πλαστο και ετρεξα ενα κρακ το: RemoveWAT και εξαφανιστηκε το σημα γνησιοτητας, θα κανω ενα format μαλλον. επιπλεον μερικες φορες δεν διαβαζει η οθονη την μια συγκεκριμένη απο τις 2 εξοδους της καρτας γραφικων. 3 χρονων καρτα να χαλασε;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Hardware,ελεγξε το για να δεις αν ειναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.