Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφη Επαφων

BIGJOHN13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος SOS ΠΑΙΔΙΑ!!!

Πως θα αντιγραψω τις επαφες που εχω σωσει στη καρτα μνημης στο nokia C6-01...?

Δημοσ.

Δοκιμασε απο το παλιο σου κινητο να τις κανεις εξαγωγη σε αρχειο csv και να τις κανεις εισαγωγη στο καινουριο. Δεν εχω το κινητο σου αλλα μομιζω οτι ειναι ευκολο.

Αποστολή από LG-P500 με το Insomnia App

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις να κλεισει το θεμα παρακαλω...

Το Βρηκα!! εκανα απο ενα παλιο κινητο nokia 6500 που ειχα συχρονισμο επαφων μεσω bluetooth κ εγινε δουλεια! :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά. Μια και μιλούσατε για αντιγραφή επαφών.

Προσπαθώ να περάσω επαφές από το Sony Ericsson K700i στο Spiro (W100i). Σε πρώτη φάση με το MyPhone Explorer πέρασα τις επαφές από το παλιό κινητό στο Microsoft Outlook. Όλα καλά μέχρι εδώ.

To πρόβλημα είναι ότι το Spiro δεν αναγνωρίζεται από το MyPhone Explorer. Είτε με Bluetooth είτε με USB.

Προτρέπει το πρόγραμμα να επιλέξω Σύνδεση Τηλεφώνου και όχι Μεταφορά Αρχείων όταν συνδέσω το κινητό με USB.

Πως γίνεται αυτό; Όταν συνδέω το κινητό με το PC μέσω USB εμφανίζεται το κλασσικό παράθυρο ενεργειών που βλέπουμε όταν βάζουμε οπτικούς δίσκους ή usb stick. Φυσικά το κινητό το βλέπω σαν σκληρό δίσκο.

Με το Bluetooth γιατί δεν καταφέρνω να συνδεθώ στο MyPhone; Έπαιξα με τις θύρες COM λίγο αλλά τζίφος.

Να σημειώσω ότι έχω κάνει δοκιμές τόσο σε Windows XP Professional SP3 όσο και σε Windows 7 Professional x64.

Όσο για το Sony Ericsson PC Suite, στα Windows 7 δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω, στα XP δεν κατάφερε να μου αναγνωρίσει το Spiro.

Ουσιαστικά αυτό που με απασχολεί είναι να αναγνωρίσει ο MyPhone Explorer το κινητό. Ακόμα και αυτό να μη συμβεί (μπορεί να μη συνεργάζεται ακόμα με το Spiro)τουλάχιστον θα ήθελα μέσω USB να αναγνωριστεί από το PC Suite.

Ευχαριστώ για κάθε δυνατή βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...