Προς το περιεχόμενο

Άσκηση Αssembly-8086

nisden4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδια...εχω παρει μια εργασια στο μαθημα αρχιτεκτονικη Η/Υ..για να ειμαι ειλικρινης δυσκολευομαι αρκετα κ δεν τα καταφερνω τοσο καλα με την συγκεκριμενη "γλωσσα" και θα ηθελα την βοηθεια σας αν ειναι δυνατον...η εκφωνηση της ασκησης ειναι η εξης:

Να κατασκευαστει προγραμμα που να μπορει να επιλυει εξισωσεις μιας μεταβλιτης 1ου βαθμου της μορφης Ax+B=0. Οι συντελεστες της εξισωσεις θα βρισκονται σε μεταβλητες διευθυνσεις και θα εισαγωνται απο το πληκτρολογιο,ενο τα αποτελεσματα θα γραφονται στην μνημη και θα εμφανιζονται στην οθονη.Να ελεγχθουν οι περιπτωσεις αοριστης (ταυτοητας) και αδυνατης εξισωσης και στις περιπτωσεις αυτες να εμφανιζεται στην οθονη σχετικο μηνυμα. Το προγραμα θα φτιαχτει σε Αssembly 8086.

Προσπαθησα να φτιαξω το προγραμμα στο περιπου βασιζομενος σε διαφορες σημειωσεις που εχω απο το μαθημα αλλα δεν ξερω τη παιζει και δεν μου βγαζει το αποτελεσμα που χρειαζεται. Παρακατω σας στελνω και τον κωδικα που εχω φτιαξει:

my code.txt

Οποιος απο σας γνωριζει κατι παραπανω και μπορει να βοηθησει ας μου απαντησει..Σας ευχαριστω οπως και να'χει. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...