lexmark Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Κι εγώ αυτό του είπα Καλά, δεν διάβασα τα προηγούμενα, αλλά με το που είδα το νούμερο... έπαθα ένα πράμα... εγκεφαλικό να το πω... όρεξη για φορματ να το πω... αλλαγή κατευθείαν σκληρού δίσκου και πέταμα του παλιού στα σκουπίδια να το πω... κατάλαβες!
kostas4047 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Συμφωνώ με όλους σας, κι εμένα μου ήρθε η όρεξη να τον σουτάρω τον σκληρό μια και καλή, anyway... Αφού μου έβγαλε τη λίστα με τα infected objects τα μαρκάρισα και πάτησα cure. Φαίνεται να έχει τελειώσει η διαδικασία CURE και με ξαναγύρισε στη λίστα. Μόνο που τώρα έχει ένδειξη Threats detected 1916 και Treats neutralized 1916 Αυτό σημαίνει πως τελειώσαμε και όλα καλά; Να του ξανακάνω reboot?
lexmark Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Κάνε του reboot, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι λειτουργικός με τόσους ιούς που είχε!
kostas4047 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δε θα μάθουμε αν δεν δοκιμάσουμε... Του δίνω reboot κι ο Θεος βοηθός! Εδώ είμαι τώρα (από το "θεραπευμενο" PC σας γράφω) και φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά... (Κουβέντα μεγάλη δε λέω, κάτσε να εγκαταστήσω κάμποσα προγραμματάκια που χριεάζομαι και μετά θα σιγουρευτώ...) Α, μου έβγαλε ένα παραθυράκι σαν αρχείο από WordPad με τιτλο "desktop.ini" που μέσα γράφει το εξής: [.ShellClassInfo] LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787 Τι στο καλό είναι πάλι αυτό;
tarantules Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ εγκαταστήσεις ακόμα τα προγράμματα που θες αλλά πρώτα να τα σκανάρεις με το Dr.Web γιατί κάποιο απόλα αυτά σου κάνει τη ζημιά. Απλά τσέκαρε μόνο το φάκελο που είναι τα setup των προγραμμάτων και σκανάρισε μόνο αυτά.Τιποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.