Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με ιούς...!

kostas4047

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό του είπα

Καλά, δεν διάβασα τα προηγούμενα, αλλά με το που είδα το νούμερο... έπαθα ένα πράμα... εγκεφαλικό να το πω... όρεξη για φορματ να το πω... αλλαγή κατευθείαν σκληρού δίσκου και πέταμα του παλιού στα σκουπίδια να το πω...

κατάλαβες!

:P

Δημοσ.

Συμφωνώ με όλους σας, κι εμένα μου ήρθε η όρεξη να τον σουτάρω τον σκληρό μια και καλή, anyway...

Αφού μου έβγαλε τη λίστα με τα infected objects τα μαρκάρισα και πάτησα cure. Φαίνεται να έχει τελειώσει η διαδικασία CURE και με ξαναγύρισε στη λίστα. Μόνο που τώρα έχει ένδειξη Threats detected 1916 και Treats neutralized 1916

Αυτό σημαίνει πως τελειώσαμε και όλα καλά;

Να του ξανακάνω reboot?

Δημοσ.

Δε θα μάθουμε αν δεν δοκιμάσουμε... Του δίνω reboot κι ο Θεος βοηθός!

Εδώ είμαι τώρα (από το "θεραπευμενο" PC σας γράφω) και φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά... (Κουβέντα μεγάλη δε λέω, κάτσε να εγκαταστήσω κάμποσα προγραμματάκια που χριεάζομαι και μετά θα σιγουρευτώ...)

Α, μου έβγαλε ένα παραθυράκι σαν αρχείο από WordPad με τιτλο "desktop.ini" που μέσα γράφει το εξής:

[.ShellClassInfo]

LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21787

Τι στο καλό είναι πάλι αυτό;

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ΜΗΝ εγκαταστήσεις ακόμα τα προγράμματα που θες αλλά πρώτα να τα σκανάρεις με το Dr.Web γιατί κάποιο απόλα αυτά σου κάνει τη ζημιά.

Απλά τσέκαρε μόνο το φάκελο που είναι τα setup των προγραμμάτων και σκανάρισε μόνο αυτά.Τιποτα άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...