positivecreep21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σημερα καθως εβγαινα απο το μετρο στην πορτα ητανε κατι χουλιγκανς (ο ενας τουλαχιστον φοραγε κουκουλα που καλυπτε το προσωπο) και φωναζαν βγητε εξω τον πουλο.Εγω ειχα το καροτσακι με τα κοσμηματα που πουλαω μαζι μου και παντα αργω λιγο και οπως εβγαινα με σπρωχνει ενας και του λεω κατσε ρε φιλε.Τοτε με σπρωχνει πιο δυνατα και του λεω αντε ......,μου λεει τι ειπες και εγω επαναλαμβανω.Τοτε μου ριχνει κατι μεταξυ σε χαστουκι και μπουνια και μετα ενας αλλος μου κλωτσαει το καροτσακι. Μπορω να τους βρω απο τις καμερες του μετρο?? Και αν τους βρω, και τους κανω μυνηση ποσα χρηματα μπορει να παρω?? Η βλακεια παντως ειναι οτι τον εβρισα και εγω και μπορει να κανει και αυτος μυνηση για εξυβριση. Ξερει κανεις τιποτα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Αν σου πω, θα μου δώσεις τα μισά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 lol.. καλώς ήρθες στο forum.. εντελώς φιλικά, να είσαι χαρούμενος που δεν σου σπάσαν και αυτά που πουλάς... φυσικα και να μην κάνεις τίποτα, να το ξεχάσεις. ίσως απλά τώρα επειδή είναι πρόσφατο έχεις νεύρα. όταν είσαι έτοιμος να βρίσεις θα είσαι έτοιμος και για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν... και εγώ έχω μπλέξει μερικές φορές αλλα δεν ζήτησα απο κανένα τα ρέστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
positivecreep21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 lol.. καλώς ήρθες στο forum.. εντελώς φιλικά, να είσαι χαρούμενος που δεν σου σπάσαν και αυτά που πουλάς... φυσικα και να μην κάνεις τίποτα, να το ξεχάσεις. ίσως απλά τώρα επειδή είναι πρόσφατο έχεις νεύρα. όταν είσαι έτοιμος να βρίσεις θα είσαι έτοιμος και για τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν... και εγώ έχω μπλέξει μερικές φορές αλλα δεν ζήτησα απο κανένα τα ρέστα.. το να παρω χρηματα απο εναν χουλιγκαν δεν μου φαινεται ασχημο,αναρωτιεμαι γιατι εσυ το βλεπεις ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κοίτα μόνο μην εισπράξεις και τίποτα άλλο. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 πάμε στο πιο πιθανό σενάριο πας στην αστυνομία κάνεις μήνυση και δίνεις τα 100 euro που πρέπει δεν βρίσκουν τίποτα και κανέναν... αποτέλεσμα: τις άρπαξες και έχασες και 100 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
positivecreep21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Κοίτα μόνο μην εισπράξεις και τίποτα άλλο. =ρ απο αυτο που παιρνεις εσυ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα εντοπιστουν αυτοι που σε χτυπησαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
positivecreep21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα εντοπιστουν αυτοι που σε χτυπησαν? γιατι τι μετρο εχει καμερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Και θεωρεις οτι παρατηρωντας κανεις τις καμερες θα σου εντοπισει υποπτους? Θεωρεις επισης οτι υπαρχει καποιος αρμοδιος που θα ασχοληθει σοβαρα με το ζητημα αυτο? Εδω μιλαμε για βιασμους, μιλαμε για ληστειες, μιλαμε για τρομοκρατικες επιθεσεις, μιλαμε για ενα σωρο σοβαροτατα αδικηματα που καταγραφονται απο καμερες και δεν εντοπιζονται οι δραστες. Θεωρεις αυτο που συνεβη σε σενα περισσοτερο σοβαρο ωστε να εντοπιστουν μεσω των καμερων αυτοι που σου ριξανε 2-3 ψιλες? Οπως προαναφερθηκε, χαμενος χρονος για σενα, χαμενα χρηματα κλπ. Και οπως προαναφερθηκε οταν εισαι ετοιμος να βρισεις, να εισαι ετοιμος και για οτι μπορει να ακολουθησει. Αυτοι σε βρισαν πρωτοι το καταλαβαινω, αλλα οπως φανηκε ηταν ετοιμοι. Εσυ που εβρισες δεν ησουν και τοσο ετοιμος, αρα σε αυτες τις περιπτωσεις ο κινεζος διδαξε μεθοδο. ΥΓ. Ακομα και νομικα δεν ξερω ποιος απ'ολους εχει περισσοτερο η λιγοτερο δικιο. Σε προκαλεσαν, τους προκαλεσες και σου ριξαν 2 ψιλες. Γιατι να φταινε μονο αυτοι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindcrime Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 έντιτ, δεν πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 δηλ.στο μετρο μπαινεις μεσα με κουκουλες και δεν σου λενε τιποτα?μονο για εισητηρια? και βασικα γιατι μπηκες εδω να μαθεις τι γινεται αντι να ανεβεις στο γραφειο που παρακολουθουν τις καμερες του σταθμο που εισουν ? τελος ακομη και να υπαρχει βιντεο ποιος θα κατσει να αναλυσει βιομετρικα για να βρουν πληροφοριες?εχεις δει στο youtube που ανεβαζουν βιντεακια απο ληστειες και λενε οποιος τον ξερει δεινω αμοιβη?θεωρω κατα 99.9% δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθει η αστυνομια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 απο αυτο που παιρνεις εσυ?? επίσης καταλαβαίνεις ότι αυτή είναι η συμπεριφορά που σε έκανε να τις αρπάξεις e? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. δε καταλάβαινες ότι δε σε παίρνει; ο Dark_son20 τα λέει καλά. όπως σου είπαν και οι άλλοι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. μην ασχολείσαι καν. εδώ άλλοι έχουν σοβαρότερα προβλήματα και δεν βγάζουν άκρη. θα βγάλεις εσυ; η υπόθεσή σου ξέρεις που θα πάει.. στον κάδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δεν μας είπες ποιας ομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.