TwitterLover Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Χτες κυκλοφορησε το νεο single της Lady Gaga, Judas!!! Την Δευτερα θα βγει και το video clip! Οριστε το link: http://www.youtube.c...h?v=aAWpkZSCMXU Επεξ/σία 17 Απριλίου 2011 από DJ_XLR8 ορθογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ελεος ρε κοπελια απλα ελεος...το τελευταιο της album ειναι εντελως γτπ.και αυτο το τραγουδι βρομαει κλεψιμο απο τα 80s απο χιλιόμετρα.κριμα και φαινοταν να ειχε πλακα οταν ειχε σκασει μυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ελεος ρε κοπελια απλα ελεος...το τελευταιο της album ειναι εντελως γτπ.και αυτο το τραγουδι βρομαει κλεψιμο απο τα 80s απο χιλιόμετρα.κριμα και φαινοταν να ειχε πλακα οταν ειχε σκασει μυτη. 1) Δεν ειμαι κοπελια -____- 2)Μην κρινεις κατι αν δεν το εχεις ακουσει 3)Ειναι ταλενταρα η κοπελα 4)Το εχει πει και η ιδια, στο τελευταιο αλμπουμ Born This Way εχει εμπνευστει απο Madonna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Βurn the monkey ... τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Βurn the monkey ... τώρα huh??? τραγικό. γιατι? ειναι πιασιαρικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acgouv Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Συμπαθητικό pop κομμμάτι, δεν είναι και τόσο κακό...Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Στο live της στο Glastonbury το 2009 είχα μείνει άφωνος (παρόλο που δεν είμαι φαν αυτού του είδους της μουσικής). Επεξ/σία 10 Μαΐου 2011 από acgouv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Συμπαθητικό pop κομμμάτι, δεν είναι και τόσο κακό...Η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχα. Στο live της στο Glastonbury το 2009 είχα μείνει άφωνος (παρόλο που δεν είμαι φαν αυτού του είδους της μουσικής). Να γιασει το στόμα σου! Εδώ στο Ελλαντα μονο hate Έχουμε για οτιδήποτε το καινούργιο! .app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_XLR8 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Να γιασει το στόμα σου! Εδώ στο Ελλαντα μονο hate Έχουμε για οτιδήποτε το καινούργιο! Κατ' αρχήν, από τη στιγμή που κάνεις ένα topic, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την αρνητική & θετική κριτική. Λογοκρισία δεν κάνουμε εδώ, γι' αυτό και το topic έχει μείνει ανοικτό, ωστόσο βλέπω ότι θα έχουμε flame αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση. Προσωπικά δε μου αρέσει η Lady Gaga και γενικά όλη η προσπάθεια που γίνεται (πετυχημένη...) να μας πασάρουν ως μουσικό (pop) είδωλο το κάθε κορίτσι ή αγόρι που ντύνεται και εμφανίζεται με εκκεντρικούς τρόπους. Τέλος διαφωνώ με την άποψή σου ότι στην Ελλάδα (και όχι Ελλάντα...) δεν μας αρέσει το καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jvgrjohn Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μπουρδίτσα fast food με μπόλικα λιπαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μπουρδίτσα fast food με μπόλικα λιπαρά. σωστος γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να αποσυρθει γιατι ειναι overhyped & overplayed το γιατι εχει τοσο airplay ειναι ενα μυστηριο για εμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εδώ στο Ελλαντα μονο hate Έχουμε για οτιδήποτε το καινούργιο! Ποιο ακριβώς είναι το καινούργιο στην Γκαγκα? Γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι ακόμα ενα χιοπλασαρισμένο απο τα μιντια ποπ είδωλο, το οποίο προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή με οτιδήποτε άλλο μηδενικής σημασίας (ντύσιμο, μαλλιά) πέρα από τα προβλεπόμενα τραγουδάκια της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τουλαχιστον δεν ειναι απο ταλεντ σοου. Ουτε εμενα μου πολυαρεσει (βεβαια ειμαι και δυσκολος, δεν μου αρεσουνε u2 , bon jovi, acdc, gnr, metallica, green day, pearl jam, pet shop boys ας πουμε) Βεβαια μηπως ητανε καλυτερες σε φαση ντιβας οι madonna, mariah carrey, celine dion, whitney huston, cher ; Τωρα τι αλλες παιζουνε; Beyonce, Spears(?), Aguilera(?), Rihanna, Kylie, Shakira, Lopez(?) Αν επρεπε αναγκαστικα να πατε σε μια απ ολες αυτες ποια θα διαλεγατε; (εγω νομιζω την Gaga θα ειχε πλακα το σοου + σ ενα επεισοδιο saturday night live που εβλεπα τραγουδησε το poker face με συνοδεια μονο το πιανο που επαιζε η ιδια και μου φανηκε καλη. Καμια σχεση με την καθε αμπαλη τυπου Kesha που το auto-tune φευγει συννεφο και το παιρνουμε χαμπαρι και ΄μεις που δεν διδαχτηκαμε μουσικη. Υποψιν το υποθετικο φρη τικετ αφορουσε τις προαναφερθησες γυναικες. Γενικα στην λιστα πρωτα θα πανε Bowie, Waits, Radiohead, Cohen, Stones, Stripes (αααμα γινει ποτε), chili peppers, chem bros, Davies, ratm, Wilson, Reed, portishead ΠΩΠΩ ΣΟΡΥ ΞΕΦΕΥΓΩ ΠΟΛΥ τεσπα: η ετυμηγορια μου ΠΑΜΕ Winehouse να φαμε πακετο και πολυ μας ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 +1 στην gaga γιατι ξερει να πουλαει αυτο που κανει , και σιγουρα το κανει καλυτερα απο πολλες αλλες . Προσωπικα ακουω με ευχαριστηση τουλαχιστον μιση ντουζινα τραγουδια της Υ.Γ Μηπως την προτιματε ετσι ? http://www.youtube.com/watch?v=NM51qOpwcIM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jvgrjohn Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δεν είναι ατάλαντη.Αντιθέτως έχει να δώσει πολλά ακόμα αφού επάνω της θα στηριχθεί όλη η ποπ βιομηχανία (εν όψει της συνταξιοδότησης της Madonna).Aπλά το συγκεκριμένο κομμάτι (Judas) δεν έχει να δώσει κάτι.Μια μελωδία, μια ωραία στροφή ένα ξεχωριστό ρεφρέν βρε αδελφέ.Τίποτα.Το ακούς μια φορά και τέλος.Δεν μπορώ να το συγκρίνω δηλαδή με τα Poker Face και Bad Romance που κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις