panostuner Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Παιδιά θα χρειαστώ την βοήθιά σας. Πριν μερικούς μήνες έστησα ένα pc για έναν φλίο μου από το πλάισιο. Τώρα του παρουσιάζει ένα πρόβλημα αλλά δεν μπρώ να καταλάβω τι είναι...Το πρόβλημα άρχισε κάνοντας restart το pc μόνο του χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα.Όταν έκανε το restart και bootαρε μου έβγαζε κάτι πράσηνες γραμμές στην αρχική οθόνη!Αναγκάστηκα να κάνω format μπας και σταματήσει να κάνει restart μόνο του και ευτυχώς σταμάτησε.Αλλά αυτές οι γρμμές στην οθόνη όταν bootαρει το pc δεν σταμάτησαν να εμφανίζονται...Υποψιάζομαι κάρτα γραφικών!Εσείς τι λέτε να είναι??
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εκεί πάει το πράμα. Μπλε οθόνες είχες; Ποια κάρτα γραφικών είναι; Την στρέσαρες με κανένα furmark να δεις;
panostuner Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μπλε οθόνες δεν έχω.Η κάρτα είναι nvidia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο ...Δεν είναι παλιά πάντως!To τελευταίο δεν ξέρω να το κάνω.Αν μπορείς βοήθηέ με...
telcomfreak Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για τροφοδοτικο μου κανει. Sent from my E15i using Insomnia App
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μπλε οθόνες δεν έχω.Η κάρτα είναι nvidia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο ...Δεν είναι παλιά πάντως!To τελευταίο δεν ξέρω να το κάνω.Αν μπορείς βοήθηέ με... Αν η κάρτα σου έχει ανεμιστήρα κατέβασε αυτό http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ Τρέξε το για μερικά λεπτά (πρόσεχε θερμοκρασίες) και ανέβασε εικόνα από το παράθυρο του προγράμματος. Θα έχει ένα κουλούρι στη μέση που θα γυρνάει και ένα διάγραμμα θερμοκρασίας-χρόνου απο κάτω edit: Δες αν έχεις απενεργοποιήσει το auto restart Στην περίπτωση BSOD xp http://www.tunexp.com/tips/maintain_your_computer/disabling_blue_screen_of_death_auto-reboot/ 7 http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm
panostuner Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Οκ, ευχαριστώ!Θα το κάνω όταν πάω σπίτι του και θα ανεβάσω τις εικόνες!Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν όλα πάντως!
karmen1983 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Βρε δεν είπα αν δουλεύουν. Είπα αν η κάρτα είναι έτσι Δηλάδή αν έχει ανεμιστήρα πάνω της θα το τρέξεις το furmark. Αν είναι έτσι Μην το τρέξεις.
panostuner Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ψύκτρα με ανεμιστηράκι έχει. Σήμερα αποδέιχθηκε ότι έιμαι τελείως γκαντέμης... :cry: Μάλλον τα έφτυσε και η δικιά μου κάρτα (8800gt)!Ενώ το πρωί δούλευαν όλα μια χαρά άνοιξα το pc πριν λίγο και να τελείες, κόκκινες γραμμές,άκυρες γραμματοσειρές και το bootάρισμα σταμάταγε λίγο πριν ανοίξουν τα windows.Άλλαξα καλώδια, την έβγαλα και την ξαναέβαλα, άλλαξα καλώδια ρεύματος αλλά τίποτα δεν έστρωσε.Τώρα το δουλεύω με την ''κάρτα'' που έχει η μητρική.Το θέμα είναι πως μπορώ να σιγουρευτώ αν είναι η κάρτα γραφικών ή η θύρα τησ μητρικής που τα έχει παίξει?? Τον φίλο πήγα να βοηθήσω και τελικά έπαθα το ίδιο...
karmen1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Έβαλες την κάρτα σου στη μητρική του φίλου σου δηλαδή και παρουσίασε τα συμπτώματα μετά στο δικό σου Pc;
panostuner Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οχι.Καμία σχέση!Λάθος διατύπωση έκανα.Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το pc του φίλου ακόμα... Απλά και το δικό μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα...Βγάζει αυτές τις γραμμές και τιε τελείες και δεν μου ανοίγει!Τώρα το δουλεύω με την θύρα ,για οθόνη, που έχει η μητρηκή μέχρι να δώ τι θα κάνω.Αλλά πρώτα πρέπει να δώ αν είναι η κάρτα γραφικών ή η θύρα pci xpres.
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ή λοιπόν δοκιμάζεις την κάρτα σε άλλο pc Ή σε άλλη pci θύρα αν έχει Ή τρέξε ένα furmark
panostuner Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εκανα τό πρώτο που λες!Και στο άλλο pc κάνει τα ίδια...Οπότε κάρτα είναι!Μετά το πάσχα αρχίζει το ψάξιμο για άλλη!Ευχαριστώ για την βοήθια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.