Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα, αλλά τι είναι??

panostuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα χρειαστώ την βοήθιά σας.

Πριν μερικούς μήνες έστησα ένα pc για έναν φλίο μου από το πλάισιο.

Τώρα του παρουσιάζει ένα πρόβλημα αλλά δεν μπρώ να καταλάβω τι είναι...Το πρόβλημα άρχισε κάνοντας restart το pc μόνο του χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα.Όταν έκανε το restart και bootαρε μου έβγαζε κάτι πράσηνες γραμμές στην αρχική οθόνη!Αναγκάστηκα να κάνω format μπας και σταματήσει να κάνει restart μόνο του και ευτυχώς σταμάτησε.Αλλά αυτές οι γρμμές στην οθόνη όταν bootαρει το pc δεν σταμάτησαν να εμφανίζονται...Υποψιάζομαι κάρτα γραφικών!Εσείς τι λέτε να είναι??

Δημοσ.

Εκεί πάει το πράμα. Μπλε οθόνες είχες; Ποια κάρτα γραφικών είναι; Την στρέσαρες με κανένα furmark να δεις;

Δημοσ.

Μπλε οθόνες δεν έχω.Η κάρτα είναι nvidia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο :P ...Δεν είναι παλιά πάντως!To τελευταίο δεν ξέρω να το κάνω.Αν μπορείς βοήθηέ με...

Δημοσ.

Μπλε οθόνες δεν έχω.Η κάρτα είναι nvidia αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο :P ...Δεν είναι παλιά πάντως!To τελευταίο δεν ξέρω να το κάνω.Αν μπορείς βοήθηέ με...

Αν η κάρτα σου έχει ανεμιστήρα κατέβασε αυτό

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Τρέξε το για μερικά λεπτά (πρόσεχε θερμοκρασίες) και ανέβασε εικόνα από το παράθυρο του προγράμματος. Θα έχει ένα κουλούρι στη μέση που θα γυρνάει και ένα διάγραμμα θερμοκρασίας-χρόνου απο κάτω

edit: Δες αν έχεις απενεργοποιήσει το auto restart Στην περίπτωση BSOD

xp http://www.tunexp.com/tips/maintain_your_computer/disabling_blue_screen_of_death_auto-reboot/

7 http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm

Δημοσ.

Βρε δεν είπα αν δουλεύουν. Είπα αν η κάρτα είναι έτσι

card2.jpg

Δηλάδή αν έχει ανεμιστήρα πάνω της θα το τρέξεις το furmark.

Αν είναι έτσι

GeForce_7600_GS_side.jpg

Μην το τρέξεις.

Δημοσ.

Ψύκτρα με ανεμιστηράκι έχει.

Σήμερα αποδέιχθηκε ότι έιμαι τελείως γκαντέμης... :cry: :cry: :cry:

Μάλλον τα έφτυσε και η δικιά μου κάρτα (8800gt)!Ενώ το πρωί δούλευαν όλα μια χαρά άνοιξα το pc πριν λίγο και να τελείες, κόκκινες γραμμές,άκυρες γραμματοσειρές και το bootάρισμα σταμάταγε λίγο πριν ανοίξουν τα windows.Άλλαξα καλώδια, την έβγαλα και την ξαναέβαλα, άλλαξα καλώδια ρεύματος αλλά τίποτα δεν έστρωσε.Τώρα το δουλεύω με την ''κάρτα'' που έχει η μητρική.Το θέμα είναι πως μπορώ να σιγουρευτώ αν είναι η κάρτα γραφικών ή η θύρα τησ μητρικής που τα έχει παίξει??

Τον φίλο πήγα να βοηθήσω και τελικά έπαθα το ίδιο... :(

Δημοσ.

Έβαλες την κάρτα σου στη μητρική του φίλου σου δηλαδή και παρουσίασε τα συμπτώματα μετά στο δικό σου Pc;

Δημοσ.

Οχι.Καμία σχέση!Λάθος διατύπωση έκανα.Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το pc του φίλου ακόμα...

Απλά και το δικό μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα...Βγάζει αυτές τις γραμμές και τιε τελείες και δεν μου ανοίγει!Τώρα το δουλεύω με την θύρα ,για οθόνη, που έχει η μητρηκή μέχρι να δώ τι θα κάνω.Αλλά πρώτα πρέπει να δώ αν είναι η κάρτα γραφικών ή η θύρα pci xpres.

Δημοσ.

Εκανα τό πρώτο που λες!Και στο άλλο pc κάνει τα ίδια...Οπότε κάρτα είναι!Μετά το πάσχα αρχίζει το ψάξιμο για άλλη!Ευχαριστώ για την βοήθια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...