balakan Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γεια σας . Εχω ηδη πανω στο συστημα μου 4GB μνημη ( 2 x 2GB ) . Εχω 2 κενα slot και σκεφτομαι να προσθεσω και αλλη μνημη . Ποιο ειναι το καλυτερο να βαλω αλλα 4GB , να παω στα 8GB ( 2 χ 2GB ) με κοστος 50 ευρω η να βαλω 16GB ( 1 χ 4GB ) με κοστος 100 ευρω ? Ξερω οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο αλλα μηπως και τα 16GB δεν ειναι τοσο απαραιτητα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γιατί σου είναι απαραίτητα τα 8Gb? Τι χρήση κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balakan Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για παιχνιδια κατα κυριο λογο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν χρειάζονται τότε 8Gb μνήμης για τα παιχνίδια. Καλύτερα δώσε αυτά τα λεφτά για καμια ψήκτρα για να γίνει πιο ήσυχο το σύστημα σου, αν έχεις stock cooler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balakan Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει ετσι . Stock cooler εχω . Δεν εχω ιδιαιτερω προβλημα με θερμοκρασια η θορυβο αλλα δεν ειναι καθολου κακη ιδεα . Αρα και τα 8GB δεν ειναι απαραιτητα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Όχι βέβαια. Είναι πολλά για τη χρήση που το θέλεις. Αν δεν σε πειράζει ο θόρυβος, που τα stock cooler κάνουν σαν τουρμπίνες στα αυτιά μου(προσωπική άποψη), και δεν έχεις ούτε πρόβλημα θερμοκρασιών τότε δεν είναι απαραίτητο να πάρεις ψήκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Imho η min RAM πλέον πρέπει να είναι 4GB και η normal 8GB, σε συνδιασμό με έναν καλό SSD σκοτώνουν...γενικά όμως όχι για games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γενικά οσο περισσότερη μνήμη τοσο το καλύτερο, ωστόσο 8gb ακόμα και 6 ειναι παραπάνω απο καλά.Μόνο αν ασχολείσαι με επεξεργασία video ήχου η σχεδιαστικά προγράμματα ειναι απαραίτητα τα 16gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paok4dim Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Η απαιτησεις σε μνημη αυξανονται συνεχεια, τα 8gb σημερα φαινονται πολλα αλλα σε 1-2 χρονια θα ειναι δεδομενα αρα μονο χαμενος δεν θα βγει, επισης αν δεν clockαρει τον επεξεργαστη δεν χρειαζεται ψυκτρα αφου ειναι οκ απο θορυβο/θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εγώ με 8GB δεν έχω δει game να απλώνεται ποτέ τόσο... οπότε και με 4 είσαι καλυμένος για gaming. Τώρα αν multitaskάρεις και έχεις 572 tabs σε Mozilla + VMs, the sky is the limit για την RAM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
At0m0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για να διαχειριστεί 8GB μνήμης θέλει και 64bit λειτουργικό, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σωστότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 γιατί για τα 4GB και πάλι 64bit δεν χρειάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Όντως, καλά τα λέει ο thresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skim045 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Όντως, καλά τα λέει ο thresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.