jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αναφέρω: Ποσό που διαθέτουμε : 500€ Χρήση υπολογιστή : Βαριά Games κατα κύριο λόγο, Ταινίες HD 1080p, Internet. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Windows 7 64 bit,Κανενα photoshop,adobe Premiere Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΟΧΙ . Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω την EIZO FlexScan S1911 http://www.skroutz.gr/s/32665/Eizo-FlexScan-S1911-19%22.html#price_container Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ Έχω. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Κεντρο Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο διαφορετικά καταστήματα για να βγει πιο φθηνά,Αλλά δε ξέρω να το συναρμολογήσω εγώ ο ίδιος.Αν το επιλέξω απο διάφορα καταστήματα μπορουν να μου συναρμολογήσουν και τα κομμάτια που δεν είναι απο το ίδιο κατάστημα? Αν όχι τότε να αγορασθεί από το VisionStudio Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Επιθυμώ να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι δεν επιθυμώ. θα τα κατεβάσω σπασμένα απο το Ιντερνετ ,τα windows 7 64 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν θέλεις μπορείς να τον συναρμολογήσεις και μόνος σου δεν είναι κάτι δύσκολο δες στην υπογραφή μου τον οδηγό. Τα καταστήματα είναι το pc1 και το πλαίσιο. Η κάρτα γραφικών είναι overkill για την οθόνη σου άλλα τουλάχιστον αν πεις να πάρεις άλλη να μπορείς να παίξεις κάτι. Βγαίνει ένα 34Ε παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ καταρχην για την απάντηση Αν μου το συναρμολογήσουν στο κατάστημα ,πρέπει να πληρώσω τίποτα?Και μπορώ πχ να πάρω τα μισά κομμάτια απο άλλο κατάστημα και απο το άλλο και να μου τον συναρμολογήσουν απο το ένα κατάστημα αφου εχω πάρει και απο αυτό καποια κομμάτια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Από όσο ξέρω σχεδόν όλα τα καταστήματα έχουν δωρεάν συναρμολόγηση .Το αν μπορείς να τους πας κομμάτια και να στα συναρμολογήσουν δεν ξέρω να σου πω παρ τους ένα τηλέφωνο στο pc1 καλύτερα και ρωτά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Αν γίνεται να βρουμε πιο φθηνή μνημη ραμ και κουτί και σκληρο δίσκο ωστε να βγει ακριβώς 500€ γιατί δεν μου περισσεύουν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Για μνήμες παίρνεις δυο από αυτην για σκληρό δίσκο είναι ο ποιο φτηνός 1tb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 σκληρο δισκο βρήκα αυτόν στα 49.92€ στο PC1 http://www.skroutz.gr/s/246204/Hitachi-Deskstar-7K1000-C-1TB.html να τον παραγγείλω? Κουτί δεν μπορούμε να βάλουμε φθηνότερο?Γιατί βρήκα και με 30-35€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ποτέ δεν πήρα έναν hitachi και να βγήκε καλός δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν πρόβλημα .Παρ τον αν είναι αλλιώς πέσε σε gb. Για κουτί δες αυτόγια μένα μην πέφτεις σε ποιότητα στο κουτί γιατί θα το μετανιώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ωραία θα πάρω τις μνημες στο #6 που ειπες το κουτί που είπες στο #8 και τον σκληρό δισκο που είπα στο #7 που είπα γω.Να κάνουμε μια σούμα? Βγαίνει 516,88€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σύνολο 516,88Ε π.σ και οι δυο βγάλαμε το ίδιο αποτέλεσμα οπότε μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 To τροφοδοτικό όμως λίγο δεν είναι 430Watt? Θα το σηκώνει το σύστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ναι μην σε προβληματίζει δεν θα έχεις πρόβλημα . Βαλε εδωτα χαρακτηριστικά και θα δεις στο περίπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigoriou Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 PC για βαρεια games και με γνησια Win7 στα 500€ προφανως ειναι αδυνατον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ρε φίλε ήπιες καφέ? Θα τα κατέβασω είπα τα Windows 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Και έκτος από τα windows μια χαρά βαριά παιχνίδια μπορεί να παίξει με την 5770 σε αυτήν την ανάλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.