jason_rethymno Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς αν πάρω πχ. απο το PC1(καταστημα πληροφορικής) κάποια κομμάτια υπολογιστη και μετά πάρω απο το PLAISIO τα υπόλοιπα κομμάτια μπορώ να τους πω στο ΠΛΑΙΣΙΟ να μου συναρμολογήσουν τα κομμάτια που πήρα απο το PC1 αλλά και απο το ΠΛΑΙΣΙΟ όλα μαζί?Το χει κάνει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanagiotou Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά μου φαίνεται λίγο απίθανο να κάνει κάτι τέτοιο το Πλαίσιο. Δε δοκιμάζεις καλύτερα σε κανένα συνοικιακό μαγαζί; Είναι ρίσκο, εάν δεν το ξέρεις, αλλά εγώ είχα στη γειτονιά μου και ότι "μαστορέματα" χρειαζόμουν τα πήγαινα σε αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ξέρει κανείς αν πάρω πχ. απο το PC1(καταστημα πληροφορικής) κάποια κομμάτια υπολογιστη και μετά πάρω απο το PLAISIO τα υπόλοιπα κομμάτια μπορώ να τους πω στο ΠΛΑΙΣΙΟ να μου συναρμολογήσουν τα κομμάτια που πήρα απο το PC1 αλλά και απο το ΠΛΑΙΣΙΟ όλα μαζί?Το χει κάνει κανείς? Νομιζω γινεται, αλλα επι πληρωμη φυσικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Αν τους πω οτι τα άλλα τα κομμάτια τα είχα απο έναν υπολογιστη ενος φίλου μου,πάλι θα πληρώσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Κατα πασα πιθανοτητα ναι. Μονο αν το στησεις ολοκληρο απο ενα καταστημα σου κανουν δωρο το στησιμο (κρατωντας ομως ο,τι καλωδιακι και κουτι περισσευει ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YannisNeos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Γιατί δε δοκιμάζεις να το συναρμολογήσεις μόνος σου? Πλέον είναι παιχνιδάκι να το κάνες (συναρμολόγησα το δικό μου για πρώτη φορά πριν 2 μήνες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsiolis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 αν παρεις ενα αντικειμενο απο το πλασιο π.χ μια ψυκτρα στην περνανε αυτοι δωρεαν ή πληρωνεις?αν την παρω απο το πλασιο και παω στο e-shop θα μου την περασουν η θα ξεφτιλιστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azazel Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ισχύει όντως οτι σου κρατάνε τις συσκευασίες απο τα εξαρτήματα του υπολογιστή (πχ κουτιά,καλώδια κτλ) άν στήσεις εξ'ολοκλήρου υπολογιστή από ενα μαγαζί του στυλ πλαίσιο ,e-shop κτλ;(όπως προείπε ο GeorgeMan;) Πρώτη φορά το ακούω αυτό,και με προβληματίζει μιας και ετοιμαζόμουν και εγώ για στήσιμο ενός pc.Δηλαδή άν τους ζητήσεις τις συσκευασίες δεν θα στις δώσουν;και με ποια λογική αυτο;Εχει κάποιος αλλος παρόμοια εμπειρία να μας πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsiolis Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 φιλε εγω τον υπολογηστη μου τον εστησα στο e-shop. μου εδωσαν ΟΛΕΣ τις συσκευασίες απο καρτες γραφικων καρτες τηλεωρασης κ.τ.λ αυτο που λες φιλε νομιζω πως δεν ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Συνηθως δεν τις ζητανε και δεν τις δινουν.τουλαχιστον οχι ολες. Τωρα εαν τις ζητησεις φυσικα και πρεπει να σου τις δωσουν. Σκεψου μονο τα παρελκομενα που εχουν μεσα πχ οι καρτες γραφικων,τους ανταπτορες και τα καλωδια. Εχουν τυχει περιστατικα παλαιοτερα που δεν τα εδιναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.