akpe Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλημέρα παίδες Προ λίγων λεπτών λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το ΑΤ Αλίμου, σύμφωνα με το οποίο κάποιος κατηγορήθηκε για απάτη (κάτι σχετικά με εναν αποκωδικοποιητή hilux or something) και για κάποιο λόγο ένα από τα θύματα της καταγγελίας βρέθηκε να είναι η μητέρα μου (επώνυμα). Βέβαια αυτή ποτέ δεν έπεσε θύμα τέτοιας απάτης, ούτε έχουμε αποκωδικοποιητή... Απλό λάθος; Έχει ακούσει κανείς τίποτε παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Είναι βέβαιο ότι το τηλεφώνημα έγινε από το ΑΤ Αλίμου; Αν ναι, το απλούστερο (όχι απαραιτήτως ευκολότερο, βέβαια) ένα πέρασμα από εκεί για να πληροφορηθείτε τις λεπτομέρειες. Πάντως, περίεργο ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πράγματι, τι πληροφορίες περιμένεις να πάρεις από εδώ; Πήγαινε εκεί και δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 μηπως χρωσταει η μητερα σου ,τιποτε λεφτα στο δημοσιο ??? απο κλησεις τροχαιας ?? απο μαγαζι ΦΠΑ ?? συνεβη ακριβως το ιδιο σε μια φιλη μου που εχει μαγαζι στην αθηνα πριν απο 2 μηνες,της ειπαν περαστε απο το τμημα για ασχετο θεμα οτι ηταν μαρτυρας σε μια δικη ,η οποια δεν ειχε ιδεα και μολις πηγε εκει την φυλακισαν και την πηγαν την αλλη μερα στο δικαστηριο και πληρωσε 2.350 euro για ΦΠΑ που πραγματι χρωστουσε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 μηπως χρωσταει η μητερα σου ,τιποτε λεφτα στο δημοσιο ??? απο κλησεις τροχαιας ?? απο μαγαζι ΦΠΑ ?? συνεβη ακριβως το ιδιο σε μια φιλη μου που εχει μαγαζι στην καλλιθεα πριν απο 2 μηνες,της ειπαν περαστε απο το τμημα για ασχετο θεμα οτι ηταν μαρτυρας σε μια δικη ,η οποια δεν ειχε ιδεα και μολις πηγε εκει την φυλακισαν και την πηγαν την αλλη μερα στο δικαστηριο και πληρωσε 2.350 euro για ΦΠΑ που πραγματι χρωστουσε . Απλά lol. Δηλ. τι της είπαν; «Χα, σε κοροϊδέψαμε μπες στην ψειρού μέχρι τη δίκη μη σε ψάχνουμε πάλι»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 μηπως χρωσταει η μητερα σου ,τιποτε λεφτα στο δημοσιο ??? απο κλησεις τροχαιας ?? απο μαγαζι ΦΠΑ ?? συνεβη ακριβως το ιδιο σε μια φιλη μου που εχει μαγαζι στην καλλιθεα πριν απο 2 μηνες,της ειπαν περαστε απο το τμημα για ασχετο θεμα οτι ηταν μαρτυρας σε μια δικη ,η οποια δεν ειχε ιδεα και μολις πηγε εκει την φυλακισαν και την πηγαν την αλλη μερα στο δικαστηριο και πληρωσε 2.350 euro για ΦΠΑ που πραγματι χρωστουσε . Συνεχίζουν τις απατεωνιές και τα κολπάκια Μου θυμήζει το περάστε απο το τμήμα για υπόθεσή σας που λέγαν τα προηγούμενα χρόνια. Τελικά δεν θα γίνουν ποτέ Αστυνόμοι Πάντα μπάτσοι θα μήνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 antonl, ΑΚΡΙΒΩΣ οτι γραφω ετσι συνεβη . εισαι μικρος μαλλον και δεν ξερεις πως δουλευει η police.....ετσι και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 μηπως χρωσταει η μητερα σου ,τιποτε λεφτα στο δημοσιο ??? απο κλησεις τροχαιας ?? απο μαγαζι ΦΠΑ ?? συνεβη ακριβως το ιδιο σε μια φιλη μου που εχει μαγαζι στην καλλιθεα πριν απο 2 μηνες,της ειπαν περαστε απο το τμημα για ασχετο θεμα οτι ηταν μαρτυρας σε μια δικη ,η οποια δεν ειχε ιδεα και μολις πηγε εκει την φυλακισαν και την πηγαν την αλλη μερα στο δικαστηριο και πληρωσε 2.350 euro για ΦΠΑ που πραγματι χρωστουσε . Κάτι παρόμοιο ψυλλιάστηκα γι'αυτό είπα να ρωτήσω... αν και δεν εχω κάτι υπόψην μου από χρέη κ.λ.π. Κατά πόσο είναι νόμιμο κάτι τέτοιο; Και γιατί; Βαριούνται να έρθουν από το σπίτι ξέρωγω; Τεσπα αύριο θα ανέβω στο ΑΤ να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ΧαΧΑ κορυφαίοι!! Μη ψάχνεις να βρείς τι είναι νόμιμο για τους μπάτσους.. όλα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
35apontos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πολλές φορές τυχαίνει στο στάδιο της προανάκρισης να διασταυρώνουν πληροφορίες,εξ ου και η κλήση προς μάρτυρα. Να πάτε να δείτε τί τρέχει και να συνεργαστείτε σε οτιδήποτε σας ρωτήσουν. Δεν είμαι μπατσόφιλος. Υ.Γ.Με είχαν καλέσει τηλεφωνικά προ μηνών ότι και καλά "είχα συμμετοχή σε τροχαίο-εγκατάλειψη".Άσχετα τα στοιχεία με το όχημά μου,άσχετα χρώματα,μόνο η κατάθεση ενός αγράμματου Αλβανού μπορούσε να με τυλίξει σε μια κόλα χαρτί... Πήγα-φυσικά. Η κοπελιά που επιλαμβανόταν της προανάκρισης (βαθμοφόρος) με ρώτησε αν ήθελα παράσταση δικηγόρου και σε αρνητική απάντησή μου,καταφανέστατα ικανοποιημένη,συμπλήρωσε τη σχετική χαρτούρα,έφερε κι έναν ανώτερό της για νάναι "πολλοί" και με διώξανε. Μετά από κανα δίμηνο με αποδέσμευσαν (τηλεφωνικά) απ' τη συμμετοχή,ζητώντας μου συγνώμη για την ενόχληση. Να πάτε να δείτε τί συμβαίνει,γιατί ναι μεν ακόμα μπάτσοι είναι,αλλά -κάτι σαν λαχνός- μπορεί να πετύχετε τον αστυνομικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Στο Α.Τ. της περιοχής μας καλούν κάτι επιτρόπους του φιλοπτώχου της εκκλησίας εδώ κοντά για κατάθεση επειδή έλαβε απειλητική επιστολή ο Μητροπολίτης ανώνυμη φυσικά , έχω αρχίσει να στοιχηματίζω ότι θα αρχίζουν να ανακρίνουν και πιστούς . Στην πρόσφατη γιορτή της ενορίας ο μητροπολίτης μπήκε στην εκκλησία με συνοδεία αστυνομικών ένστολων κανονικά και υπήρχε και ένα περιπολικό στην αυλή της εκκλησίας. Δεν ασχολούμαι , ούτε πηγαίνω εκκλησία αλλά μαθαίνονται γρήγορα τα νέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.