Vasilis 07 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Επισυνάπτω 2 φωτό που δείχνουν την κατάσταση του δίσκου. Δυστυχώς το διαγνωστικό τεστ της WD το περνάει . Μπορώ να απαιτήσω RMA ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 αν περνάει και το Extended Test (που θέλει 5-6 ώρες) τότε δεν νομίζω ότι θα στον αλλάξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 της wd το smart τι λεει?οτι παλι reallocated sector count. επισης οπως σου γραφει στην πρωτη εικονα απλα εχεις 2 bad sectors τα οποια εχουν μαρκαριστει σαν bad και εχουν αντικατασταθει απο τα spare Που υπαρχουν.οποτε κανονικα δεν στον αλλαζουν ακομα.αν γινουν περισσοτερα και ξεπερασουν αυτα που υπαρχουν σαν spare τοτε παει για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 αν περνάει και το Extended Test (που θέλει 5-6 ώρες) τότε δεν νομίζω ότι θα στον αλλάξουν... Το περνάει. της wd το smart τι λεει?οτι παλι reallocated sector count. επισης οπως σου γραφει στην πρωτη εικονα απλα εχεις 2 bad sectors τα οποια εχουν μαρκαριστει σαν bad και εχουν αντικατασταθει απο τα spare Που υπαρχουν.οποτε κανονικα δεν στον αλλαζουν ακομα.αν γινουν περισσοτερα και ξεπερασουν αυτα που υπαρχουν σαν spare τοτε παει για αλλαγη Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Από την στιγμή που ο δίσκος εμφανίζει όντως πρόβλημα (bad sector αυτό δηλώνει) δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο πρέπει να συνεχίσω να ζώ με αυτή την αγωνία για το πότε και αν θα εμφανίσει και άλλους. Και να πώ ότι προέκυψαν από κακή χρήσ η- σφάλμα δικό μου, οk. Αλλά ο δίσκος εξαρχής μου ήρθε με 1 bad sector και μετά από 1 εβδομάδα εμφάνισε και δεύτερο. Εδώ και το WD Smart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Από την στιγμή που ο δίσκος εμφανίζει όντως πρόβλημα (bad sector αυτό δηλώνει) δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο πρέπει να συνεχίσω να ζώ με αυτή την αγωνία για το πότε και αν θα εμφανίσει και άλλους. Έχεις δίκιο, αλλά οι κατασκευαστές θεωρούν αποδεκτή την ύπαρξη κάποιου αριθμού bad sectors. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 και εγω συμφωνω μαζι σου.αλλα αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχει το Reallocate sector count.οτι να στο πω πολυ απλα με απλο παραδειγμα.σου πουλαω 50 πορτοκαλια αλλα επειδη ξερω οτι ισως ενα δυο ειναι χαλασμενα σου δινω 60.αν βρεις 10 χαλασμενα οκ ειμαι καλλυμενος γιατι σου εδωσα 10 spare.αν ομως αρχισουν τα πορτοκαλια να χαλανε και βρεις 11 και πανω χαλασμενα επειδη εγω δεν εχω να σου δωσω αλλα κοινως να κανω reallocated ta χαλασμενα sectors απο το bacKup που εχω για αυτο ειμαι υποχρεωμενος εκει να στον αλλαξω.εισαι μεσα στο Threshold Να το πω οποτε δεν δικαιουσαι αλλαγη.μπορει να ετυχε αυτα τα 2 sectors.τωρα απλα κοιταξε το.αν εχει θεμα ο δισκος γρηγορα τα 2 θα γινουν 102 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Τρέξε το διαγνωστικό της WD σε bootable(cd) μην το τρέχεις μέσα στα windows δεν πρόκειται να σου δήξει τίποτα έκτος και αν ο δίσκος είναι για πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Τρέξε το διαγνωστικό της WD σε ms-dos μην το τρέχεις μέσα στα windows δεν πρόκειται να σου δήξει τίποτα έκτος και αν ο δίσκος είναι για πέταμα Απο το CD θα εννοεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ναι fixed....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ερωτεύτηκα το παράδειγμα με τα πορτοκάλια, χα, πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παντως ο δισκος μπορει να σου "γλυστρησει απ τα χερια" την ωρα που δουλευει, και να πεσει οχι σε πλακακι, αλλα στο χαλι... Εντελως συμπτωματικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ερωτεύτηκα το παράδειγμα με τα πορτοκάλια, χα, πολύ καλό. ο απλος τροπος να εξηγησεις κατι Παντως ο δισκος μπορει να σου "γλυστρησει απ τα χερια" την ωρα που δουλευει, και να πεσει οχι σε πλακακι, αλλα στο χαλι... Εντελως συμπτωματικα παντα. ειπα να το πω απο την αρχη αλλα ειπα να μην φανω κακος.οταν δεν σουαλλαζουν ενα δισκο επειδη βαριουνται να διαβασουν το smart και να δουν οτι πραγματι εχει θεμα υπαρχουν 2 τροποι να βγει εκτος ο ενας ειναι οταν δουλευει να πεσει οπως σωστα ειπε ο georgeman στο χαλι και ο δευτερος ειναι οταν δεν δουλευει του κανεις μερικα ωραια χτυπηματα στο πατωμα σε χαλι παλι και μετα δοκιμαζεις να τον βαλεις πανω.αν ακους grr goup κτλ εχεις κανει καλα την δουλεια σου.και στο χαλι δεν αφηνει και σημαδια στον δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Αυτα για το ψυχολογικο, γιατι πρακτικα με 2 bad sectors ΔΕΝ εχει προβλημα ο δισκος, αλλα θελει συνεχεια να τον παρακολουθεις. Μου εχει τυχει δισκος να ειναι 8 μηνες 100% κομπλε, και σε 3 μερες να αποκτησει 120 bad sectors... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πολύ σωστό αυτό που λέει ο συνονόματος ^^ και εγώ έχω έναν ide με 20 bad sectors εδω και κάνα δυο χρονιά και δεν έχει απόλυτος κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 επισης μπορει να ενεργοποιησει και το smart απο το bios Οποτε αμα γινει κατι να τον ειδοποιησει αυτοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.