Προς το περιεχόμενο

LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy -vodafone.gr

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τυχαία ανακάλυψα (ήρθε ο e-λογαριασμός μου και είχα επιδότηση) ότι στο vodafone.gr τα LG E900 Optimus 7 και HTC 7 Trophy είναι σε προσφορά 199€ το καθένα.

Μέχρι χτες έκαναν 299€ το htc και λίγο παραπάνω (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) το LG.

LG E900 Optimus 7

HTC 7 Trophy

με την ευκαιρία ας ευλογήσω λίγο τα γένια μου, htc trophy review από μένα εδώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχοντας αλλάξει πρόσφατα Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας πήγα στην Vodaphone και έχω κάποια Επιδότηση (Δωροεπιταγή μάλλον)και περιμένω να έρθει το WildFire S ... το HTC 7 Trophy φαίνεται υπέροχο... αλλά φοβάμαι ακόμα τα Windows Mobile 7, αν και ανακοινώθηκε ή αναβάθμιση για αρκετά νέα πράγματα ...

Να λοξοδρομήσω ή όχι ??

Έχοντας αλλάξει πρόσφατα Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας πήγα στην Vodaphone και έχω κάποια Επιδότηση (Δωροεπιταγή μάλλον)και περιμένω να έρθει το WildFire S ... το HTC 7 Trophy φαίνεται υπέροχο... αλλά φοβάμαι ακόμα τα Windows Mobile 7, αν και ανακοινώθηκε ή αναβάθμιση για αρκετά νέα πράγματα ...

Να λοξοδρομήσω ή όχι ??

Εμένα μου άρεσε... για νορμάλ χρήση δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης να έχεις υπόψη σου ότι η αναβάθμιση που λες θα έρθει το Φθινόπωρο (εκτός αν λες το nodo update με το copy-paste και κάτι άλλα ψιλά που ήδη κυκλοφορεί)

Άκρως δελεαστικές οι τιμές των windows phone7 τελευταία... ^_^

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7809/HTC-T9292-HD7-Windows-Phone-7-Smartphone-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-HTC-HD7-Microsoft-Windows-Phone-7-GR

Θυμάμαι πριν κάποιο καιρό το HD7 είχε ενα επιβλητικό 629€ ,όταν το κοίταζα στο πλαίσιο.

Άκρως δελεαστικές οι τιμές των windows phone7 τελευταία... ^_^

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7809/HTC-T9292-HD7-Windows-Phone-7-Smartphone-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-HTC-HD7-Microsoft-Windows-Phone-7-GR

Θυμάμαι πριν κάποιο καιρό το HD7 είχε ενα επιβλητικό 629€ ,όταν το κοίταζα στο πλαίσιο.

To hd7 το βρίσκεις στα 300+ εδώ και κάνα μήνα (το είχα ψάξει για ένα φεγγάρι). Απλά τα πρώτα καταστήματα που το έχουν τόσο στο skroutz δεν έχουν και το καλύτερο όνομα από μια μικρή έρευνα που έκανα.

Μήπως είναι τόσο μάπα το windows mobile και εκεί οφείλονται και οι τιμές???

Μάπα δεν είναι απλά έχουν πάρα πολύ χαμηλές πωλήσεις και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που πέφτουν οι τιμές τους.

Η τιμη του iPhone 4 16GB ερχεται σε καλη τιμη με το unlimited 60 199 ευρω, για οποιον ενδιαφερεται link

Ναι με 24 μήνες συμβόλαιο.Μακριά.

Και σιγά το τηλέφωνο το iphone 4 άλλα κάνουν πιο πολλά!

Για πείτε, πιο από τα δύο αξίζει περισσότερο, αν εξαιρέσουμε τη διαφορά στη μνήμη (16GB έχει το LG, 8GB το HTC). Απ ότι διάβασα το lg έχει tft οθόνη ενώ το htc s-lcd, ποιες οι διαφορές τους?

Για πείτε, πιο από τα δύο αξίζει περισσότερο, αν εξαιρέσουμε τη διαφορά στη μνήμη (16GB έχει το LG, 8GB το HTC). Απ ότι διάβασα το lg έχει tft οθόνη ενώ το htc s-lcd, ποιες οι διαφορές τους?

δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω το lg από κόντα. Το trophy που είχα για κάποιο διάστημα (και τώρα ξαναπήρα) πάντως είναι μια κλασική, στιβαρή συσκευή htc.

Δεν είσαι κοντά σε κάνα πλαίσιο/vodafone να τα τσεκάρεις;

ειχα και το trophy αλλα και το optimus 7 (έχοντας σκασει €500...)

Το optimus 7 χωρις υπερβολη ειναι ενα απο τα ποιοτικοτερα κινητα που εχω πιασει ποτε μου. Φοβερη ποιοτητα κατασκευης. Μονο του ισως μειονεκτημα το αδικαιολογητα μεγαλο του μεγεθος.

Το trophy απο την αλλη, τυπικη htc συσκευη οσο αφορα ποιοτητα κατασκευγς, πιο αργη στην εκτελεση εφαρμογων, πιο μαζεμενο σε διαστασεις αλλα τα 8GB ηταν λιγα, πολυ λιγα.

2 ερωτησεις μιας και ειναι σχεδον ασχετος με windows 7 mobile γενικοτερα..

1)Απο εφαρμογες πως πάνε? Με ενδιαφερει κανενα παιχνιδακι, καλο και γρηγορο σερφαρισμα και σταθεροτητα. Επισης τα αγοραζεις απο το Marketplace η μπορεις να τα περασεις και απο usb for free?

2)Απο πλευρας ποιοτητας εικόνας Lg με htc ποιο απο τα 2 προτείνετε? Αν συγκρινατε και καμερες ακομη καλυτερα.

Never mind... την απαντηση τη βρηκα στο myphone που ολοι συγκλινουν προς το lg.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...