Προς το περιεχόμενο

Λινό κουστούμι - μέσα Μαΐου

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν. Έχω να πάω σε ένα γάμο στις 14 Μαΐου και έχω το εξής θεματάκι:

Έχω ένα λινό κουστούμι (παντελόνι, σακάκι, πουκάμισο) που είναι καλοκαιρινό (εννοώ και στα χρώματα). Να το βάλω τέτοια εποχή; Φοριέται το λινό κουστούμι μέσα Μαΐου ή θα γίνω ρεζίλι;

Παιδιά, ρωτάω γιατί είμαι παντελώς άσχετος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Συνήθως αυτήν την εποχή (μέσα Μαΐου) είναι θεμιτό το λινό-καλοκαιρινό κουστούμι;

Αν κάνει αρκετή ζέστη, είναι θεμιτό. Αλλοιώς ίσως φαίνεται κάπως περίεργο. Ιδίως το βραδάκι που θα'χει δροσούλα...

Αν θες να'σαι σίγουρος για αξιοπρεπή εμφάνιση, φόρα ένα απλό καλοκαιρινό κοστούμι. Δεν χρειάζεται να είναι λινό.

ΥΓ: Προσωπικά σιχαίνομαι το λινό, και στο αυτοκίνητο που θα κάτσεις θα τσαλακωθεί και μετά θα'σαι τσαλακωμένος.

Εκτός αν πας από το σπίτι σου στο γάμο με τα πόδια... :P

Αν κάνει αρκετή ζέστη, είναι θεμιτό. Αλλοιώς ίσως φαίνεται κάπως περίεργο. Ιδίως το βραδάκι που θα'χει δροσούλα...

Αν θες να'σαι σίγουρος για αξιοπρεπή εμφάνιση, φόρα ένα απλό καλοκαιρινό κοστούμι. Δεν χρειάζεται να είναι λινό.

ΥΓ: Προσωπικά σιχαίνομαι το λινό, και στο αυτοκίνητο που θα κάτσεις θα τσαλακωθεί και μετά θα'σαι τσαλακωμένος.

Εκτός αν πας από το σπίτι σου στο γάμο με τα πόδια... :P

Έλα ντε που μόνο ένα κουστούμι έχω κι αυτό είναι λινό... Τι να κάνω τώρα; Να εναποθέσω τις ελπίδες μου στον καιρό ή να μπω σε έξοδα;

Έλα ντε που μόνο ένα κουστούμι έχω κι αυτό είναι λινό... Τι να κάνω τώρα; Να εναποθέσω τις ελπίδες μου στον καιρό ή να μπω σε έξοδα;

κατά 90% λόγω εποχής, το βράδυ στην δεξίωση θα είστε σε κλειστό χώρο, οπότε μια χαρά είναι το καλοκαιρινό ντύσιμο. Όσο για το να μείνεις ατσαλάκωτος στο αμάξι, ή το βάζεις σε κρεμάστρα ή στο προσκέφαλο του οδηγού/συνοδηγού..

Δεν με νοιάζει τόσο πολύ το ατσαλάκωτος (το φόρεσα τρεις φορές το καλοκαίρι που πέρασε και ήταν μια χαρά) ή ακόμα και αν είμαι άνετος (από πλευράς κρύου). Αυτό που με νοιάζει πραγματικά είναι να μην είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα. Αν γενικά φοριέται εκείνη την περίοδο δηλαδή ή αν θα είμαι ο μόνος που θα φοράει κάτι τέτοιο. Αυτό θέλω να αποφύγω. Μακάρι να κάνει ζέστη, αλλά αν δεν κάνει, τι κάνουμε; (Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να αποφύγω τα έξοδα καινούργιου κουστουμιού).

• 1 μήνα μετά...

Σε ένα μήνα έχω να πάω σε γάμο και ψάχνω τι κουστούμι να πάρω. Για πείτε ιδέες , τι φοριέται το καλοκαίρι και πείτε και καμια μάρκα (ξέρω γω) γιατί θέλω για 21 χρονων όχι του παππου μου :eek: .

Και να είναι καλοκαιρινό , μην με χτυπήσει η ζεστη και αρχίσω να κάνω Striptease μέσα στην εκκλησια. :mellow:

Πήγαινε στα Armani στο Κολωνάκι να σου πάρουν μέτρα, να διαλέξεις ύφασμα, να φύγει για Ιταλία και να σου έρθει πίσω έγκαιρα για τον γάμο :P

Αν τώρα δεν το φυσάς, Massimo Dutti@Mall, πολύ ωραία ρουχαλάκια και οικονομικά (άντε να έρθουν οι εκπτώσεις να πάρω το κουστουμάκι που μπάνισα προχτές :-D)

Παντρεύτηκαν όλα οκ.. Εσύ θα μου πεις τι θεικό nickname είναι αυτό που έχεις?

στο χωριο μου τα αγόρια τα φωνάζουν παιδιά......μια μέρα μια γιαγιά μου φώναξε ειιιιιι παιδί....συμφοιτητής μου το άκουσε με πήρε στο ψιλό και μου κόλλησε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...