steant Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Kαλησπερα. Εχω ενα ιδιο μετατροπεα με την εικονα πιο κατω και δε μπορω να βγαλω ακρη. Εχω μια μητρικη που μπορω να συνδεσω μεχρι 2 συσκευες IDE. Ηδη εχω 2 και πηρα αυτον το μετατροπεα για να συνδεσω αλλον ενα σκληρο IDE που βρηκα αλλα δε μπορω με τπτ. Τον συνδεω συμφωνα με το 2ο τροπο που διχνει στην εικονα αλλα τπτ παλι. Πεζει να θελει καμια ρυθμιση απο τα Bios ή τι αλλο να φταει? Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 e-bay ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steant Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Nai! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Άρα παίζει να είναι D.O.A. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steant Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δηλαδη τι συμαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Dead On Arrival... Με λίγα λόγια ελλατωματικό προϊόν. Είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πίσω και να στο αντικαταστήσουν αλλά θα επιβαρυνθείς τα έξοδα αποστολής. Δεν νομίζω να αξίζει όλη αυτή η διαδικασία για ένα τόσο φθηνό προϊόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.