NiKoS WSN Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Έχω έναν server και θέλω να ανεβάσω μία σελίδα όμως θέλω με cms πως γίνεται να ενσωματώσω με τον server και δευτερον ποιον μου προτείνεται; vBulletin,Joomla,Drupal,Wordpress ti; Edit: Μπήκα να δω στο Joomla επειδή αυτό ακούω πιο πολύ πάτησα download και έχει άπυρα πράγματα χωρίς κάποιο exe τι πρέπει να το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartakoscs Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις ? Η σελίδα τι θα είναι (blog,forum,…..)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εσύ τι ακριβώς θες να κάνεις ? Η σελίδα τι θα είναι (blog,forum,…..)? Μία απλή σελίδα με κείμενα και υποσελίδες... απλά επειδή βιάζομε και για να μην το φτιάχνω όλο με κώδικες θέλω κάτι έτοιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 [...]χωρίς κάποιο exe[...] Κανένα από τα vBulletin, Joomla, Drupal, Wordpress αλλά και οποιοδήποτε άλλο* PHP/ASP script/CMS δεν υπάρχει σε μορφή *.exe. Συνήθως είναι σε *.zip ή *.tar.*. Κατεβάζεις το συμπιεσμένο αρχείο, το αποσυμπιέζεις σε έναν φάκελο του server σου και έπειτα εκτελείς το Installation Script (εάν υπάρχει - στα παραπάνω που αναφέρθηκαν υπάρχει). Με τον όρο «εκτέλεση» μην φανταστείς πως υπάρχει ένα *.exe που «διπλό-κλικάρεις». Απλά μπαίνεις στον φάκελο του server σου (μέσω του φυλομετρητή) και ακολουθείς τα βήματα που εμφανίζονται. Υπ'όψιν ότι χρειάζεσαι και *SQL από πίσω. * Στην πλειοψηφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ρε Νικολάκη, αποφάσισε επιτέλους τι θες να κάνεις! Ποιο είναι τέλος πάντων το θέμα του διαγωνισμού και ποιος είναι αυτός ο περιβόητος server στον οποίο θα σηκώσεις τη σελίδα σου; Δε χρειάζεται να στήσεις εγκατάσταση joomla για πέντε στατικές σελίδες, διάλεξε ένα template από το internet που σου αρέσει, λίγο copy-paste και βασικές γνώσεις html και τελείωσες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ρε Νικολάκη, αποφάσισε επιτέλους τι θες να κάνεις! Ποιο είναι τέλος πάντων το θέμα του διαγωνισμού και ποιος είναι αυτός ο περιβόητος server στον οποίο θα σηκώσεις τη σελίδα σου; Δε χρειάζεται να στήσεις εγκατάσταση joomla για πέντε στατικές σελίδες, διάλεξε ένα template από το internet που σου αρέσει, λίγο copy-paste και βασικές γνώσεις html και τελείωσες! :) χεχε. Απλά έχουμε μία Διευθύντρια που τώρα θυμήθηκε ότι δεν μπορεί να έχει σελίδα μόνο η περιβαλλοντική και να φτιάξουμε site γενικότερα για όλα τα προγράμματα και το σχολείο και θέλω αυτά να τα ξεπετάξω... Edit: το κατάλβα πως το βάζουν το cms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.