LOULATRANS Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 δευτερη φορα μεσα σε αυτον τον μηνα,η wind μου αφαιρει χρηματα απο το καρτοκινητο ,χωρις να εχω κανει χρηση του τηλ. ειναι και ατυχοι οι μαλ@κες,γιατι χτες το πρωι καλεσα να δω το υπολοιπο που ειχα,το σημειωσα ,και το βραδυ ενω το ειχα διπλα σε ραδιοφωνο,ακουγα τα κλασσικα που κανει το ραδιοφωνο οταν δουλευεις το κινητο κοντα στο δεκτη.πιανω το κινητο να δω ποιος θα με καλεσει,ή αν θα ερθει μυνημα αλλα τπτ.""δεν γ@μιετε το σκ@τοσημα"" λεω και το αφηνω.σημερα το πρωι βλεπω στο κινητο οτι εχω φουλ σημα αλλα δεν εχω υπολοιπο.κληση στην υπηρεσια υπολοιπου,και τσουπ,μου βουτηξαν τα 2 ευρουλακια που ειχα για υπολοιπο. να σημειωσω οτι εχω βαλει για υπαρχουσες συνδεσεις για δεδομενα,οτι ναναι,ετσι ωστε αν ακποιο προγραμα θελει συνδεση στο νετ,να μην μπορει να την κανει.κλησεις δεν εκανα,μηνυματα δεν εστειλα,νετ δεν χρησιμοποιησα,αρα μου τα εφαγαν οι κλεφτες.......και σημερα δεν σηκωνουν και τα τηλεφωνα οι μπ@σταρδοι......την προιγουμενη φορα μου εκλεψαν 9 ευρω,προ 20ημερου,τους ενημερωσα και μου απαντησαν με μηνυμα οτι εκαναν ελεγχο και τα εχω καταναλωσει.....αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφας............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ουτε η 1η ουτε η τελευτεα φορα θα ελεγα που γινεται κατι τετοιο... Και στην cosmote τα ιδια χαλια. κλεβουν με το παραμικρο... Ειχα κανει χρηση επεκτασης υπολοιπου (3€ που ειναι) βαζω 10ρα καρτα τα αφαιρει μαζι με κατι ακομα cents που ειναι για τη χρηση της υπηρεσιας. Οκ ως εκει ειχα καπου 6.50€ και μετα απο κανα 20λεπτο λεω δε βαζω και ενα internet on the phone 60? (60MB Mobile Internet). Aυτο εχει κοστος 3€. Στελνω οτι πρεπει σε sms λεει δεν επαρκει το υπολοιπο σας. Καλω να δω ποσο ειχα υπολοιπο 1,36€ και η χρηση του κινητου ΚΑΜΙΑ απο τη στιγμη που εβαλα την καρτα... Ουτε κληση, ουτε sms και ουτε συνδεσεις δεδομενων ανοικτες και οπως ειπες κ εσυ φιλε loulatrans οταν πηρα να δω τι παιζει κανανε την παπια οτι δεν πηραν τιποτα και οτι τα καταναλωσα εγω και φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αλλα δυστυχος πολλοστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Την έχω πατήσει και εγώ ανάλογα, πολλές φορές στο παρελθόν. Βασικά όλες οι εταιρείες κλέβουν όπου μπορούν, μιας και ο ανταγωνισμός στην καρτοκινητή τους έκανε να ρίξουν πολύ τις τιμές τους και συνεπώς και τα έσοδα τους (αφού με 5 ευρώ είχες αρκετό χρόνο για ομιλία και sms -what's up- πριν το 2011) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halvas0000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μήπως έχεις δώσει τον αριθμό σου σε καμία διαφήμιση του στύλ "εντώπισε τον αριθμό που θέλεις, X Ray Scanner" κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μήπως έχεις δώσει τον αριθμό σου σε καμία διαφήμιση του στύλ "εντώπισε τον αριθμό που θέλεις, X Ray Scanner" κλπ? δυστηχως για αυτους,το κινητο το εχω μονο για πολυ επιγοντα,ή για δουλεια.η καταναλωση μου μηνιαιως δεν ξεπερνα τα 5-10 ευρω(οταν δεν με κλεβουν............). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 δυστηχως για αυτους,το κινητο το εχω μονο για πολυ επιγοντα,ή για δουλεια.η καταναλωση μου μηνιαιως δεν ξεπερνα τα 5-10 ευρω(οταν δεν με κλεβουν............). ε και τι σκοπεύεις να κάνεις? Έτσι θα το αφήσεις το θέμα? Βέβαια το ερώτημα είναι τι μπορείς να κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ουτε η 1η ουτε η τελευτεα φορα θα ελεγα που γινεται κατι τετοιο... Και στην cosmote τα ιδια χαλια. κλεβουν με το παραμικρο... Ειχα κανει χρηση επεκτασης υπολοιπου (3€ που ειναι) βαζω 10ρα καρτα τα αφαιρει μαζι με κατι ακομα cents που ειναι για τη χρηση της υπηρεσιας. Οκ ως εκει ειχα καπου 6.50€ και μετα απο κανα 20λεπτο λεω δε βαζω και ενα internet on the phone 60? (60MB Mobile Internet). Aυτο εχει κοστος 3€. Στελνω οτι πρεπει σε sms λεει δεν επαρκει το υπολοιπο σας. Καλω να δω ποσο ειχα υπολοιπο 1,36€ και η χρηση του κινητου ΚΑΜΙΑ απο τη στιγμη που εβαλα την καρτα... Ουτε κληση, ουτε sms και ουτε συνδεσεις δεδομενων ανοικτες και οπως ειπες κ εσυ φιλε loulatrans οταν πηρα να δω τι παιζει κανανε την παπια οτι δεν πηραν τιποτα και οτι τα καταναλωσα εγω και φυσικα δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αλλα δυστυχος πολλοστη. Στο συγκαικριμένο παράδιγμα δεν υπολίγησες ΦΠΑ μαζί με αυτό καλά βγαίνει! Όμος όντως κλέβουνε οι μ@λ@κ3$ πολύ και όσο πάει τόσο περισότερο! :@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 τα ιδια και σημερα κατα τις 2 με 3 πρωινη.το τηλ αρχισε να ενοχλει τον ραδιοφωνικο δεκτη ,χωρις να εχω εισερχομενα.κανω κατευθειαν κληση στο υπολοιπο λογαριασμου,και απο 6 σεντς που ειχαν αφησει χτες,δεν ειχε τπτ,μηδεν.μου φαγαν και τα 6 σεντς οι κλεφτες.μαλλον με βλεπω σημερα για εισαγγελεα υπηρεσιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω γιατι εδω και 10 χρόνια, τα 8.5 με κάρτα (cosmote) δεν έχω χάσει Cent? Κλέβουν επιλεχτηκα δηλαδή; Κατι μου λέει ότι καπου θα οφείλεται. Κάποια υπηρεσία, κάποιος διαγωνισμός στον οποίο γραφτηκαμε με SMS, κάποιο smartphone που δεν κόβει σωστά τα data παρόλο που το ρυθμησαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω γιατι εδω και 10 χρόνια, τα 8.5 με κάρτα (cosmote) δεν έχω χάσει Cent? Κλέβουν επιλεχτηκα δηλαδή; Κατι μου λέει ότι καπου θα οφείλεται. Κάποια υπηρεσία, κάποιος διαγωνισμός στον οποίο γραφτηκαμε με SMS, κάποιο smartphone που δεν κόβει σωστά τα data παρόλο που το ρυθμησαμε.. +1 Δεν ρουφάνε κάρτα έτσι απλά, σε κάτι οφείλεται! Αλλά κάποιοι λόγοι είναι πολύ ύπουλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οι εταιρίες είναι όλες .. να μη πω.. Αλλα και λογιστικά να το πάρεις. Πως γίνεται; Έχουν βάλει στα pc τους ένα αλγοριθμο που λέει: Σε τυχαίο χρόνο αφαίρεσε ένα τυχαίο ποσο απο τυχαιους συνδρομητές; Και αν αυτο ισχύει, αν ποτε ανακαλυφθεί ξέρετε τι θα γίνει; Δεν αμφισβητω καθόλου όλους αυτούς που γράφουν ότι χάνουν λεφτά. Αύριο μπορει να το γράφω και εγω Πιστευω ομως ότι στο 99% των περιπτώσεων καπου οφείλεται. Οι εταιρίες έχουν νόμιμους τρόπους κλοπής, πχ αλλάζοντας τους όρους , τα πακέτα , τους τιμοκαταλογους, τον ελάχιστο χρόνο, τα δωρεαν mb κλπ. Δεν έχουν σοβαρο λόγο για να φτάσουν σε κάτι τόσο ακραίο δηλαδή.. Που πλην των άλλων θα χάσουν τελικά. Εγω αν είχα τέτοιο πρόβλημα και δεν μπορούσα να καταλάβω που οφείλεται , θα αλαζα εταιρία. Άρα είναι συζητησιμο τι κέρδισε η εταιρία που με έκλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 και γιατι να μην εχουν βαλει αλγοριθμο???επιδης δεν σε εκλεψαν σημαινει οτι ειναι αγιοι????και η εφορια δεν σε ελεγξε ακομα,αυτο σημαινει οτι δεν εχει περιλαβει αλλους?? και αν αλλαξω εταιρια ,θα παω σε καποια που δεν κλεβει??ΟΛΕΣ κλεβουν,και νομιμα(χοχοχο)και παρανομα.........το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφας........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Στο συγκαικριμένο παράδιγμα δεν υπολίγησες ωχ τα ματια μου καλα η wind εκλεβε και πριν που ηταν tim μια φορα θυμαμαι ηταν καλοκαίρι και απο τη μια μερα στη αλλη ειχα βαλει καρτα 10ε και την επομενη ειχα -40... τωρα με τη voda που ειμαι δεν εχω παρατηρήσει κάποια κλοπή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 και γιατι να μην εχουν βαλει αλγοριθμο???επιδης δεν σε εκλεψαν σημαινει οτι ειναι αγιοι????και η εφορια δεν σε ελεγξε ακομα,αυτο σημαινει οτι δεν εχει περιλαβει αλλους?? και αν αλλαξω εταιρια ,θα παω σε καποια που δεν κλεβει??ΟΛΕΣ κλεβουν,και νομιμα(χοχοχο)και παρανομα.........το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφας........ Γράφω εγω ότι είναι άγιοι ; Παραπάνω γράφεις ότι το κινητο έκανε παράσιτα στο ραδιόφωνο, χωρις να έχεις κλήση ή μυνημα, και αμέσως μετα διαπιστωσες ότι είχες χάσει μονάδες. Αυτο εμενα μου δείχνει ότι φταίει το κινητο σου. Για να "ενοχλούσε" το ραδιόφωνο σύμφωνα με τα παραπάνω που γράφεις πιθανών τηλεφωνουσε σε κάποιο νούμερο και χρεώνουν. Το παραπάνω συμβαίνει σε android smartphone με πειρατικες εκδόσεις εφαρμογών με ιούς. Ή σε κατέβασμα data ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Κλπ. Παντως το παράδειγμα που αναφέρεις σε καμία περίπτωση δεν φταίει η εταιρία. Καθώς σε πονηρευει ότι το κινητο σου εκπέμπει, και χάνεις μονάδες αλλα το χρεωνεις στην εταιρία. Η εταιρία αν είναι να σε κλέψει, θα σε κλέψει χωρις να πάρεις χαμπάρι. Δεν μπορει να κάνει το κινητο σου να πάρει τηλέφωνο. Απο όλα όσα γράφεις , για εμενα, είναι 99% βέβαιο ότι φταίς εσι.. Αλλα δεν το ξέρεις και πιθανότατα τσατιζεσαι που στο λέω. Εμενα η cosmote μου δίνει ολόκληρο βιβλίο με τις κλήσεις μου κάθε μήνα, με νούμερα και ακριβή χρόνο. Άρα μπορω να ελενξω αν έχω αμφιβολία. Βάλε την κάρτα σε μια άλλη συσκευη και μη παραξενευτεις αν ξαφνικά δε χάνεις μονάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Και εγω την εχω πατησει,μαλιστα μια φορα ειχα βαλει καρτα των 5ε ,ειχα κανει επεκταση 2ε και μετα απο την εισαγωγη της καρτας με βρηκε με μειων 1ε :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.