Προς το περιεχόμενο

Έρευνα: Τι παιχνίδια παίζονται στα ίντερνετ καφέ?

Xvipes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω αν δεν βαριέστε να ποστάρετε τι παιχνίδια παίζονται στα ίντερνετ καφέ πλέον.

Πέρα από τα κλασικά dota, wow, lineage(εδώ θα ήθελα να μου πείτε σε ποιον server συγκεκριμένα παίζουν), τι άλλο υπάρχει αυτό τον καιρό που βλέπεται ότι έχει πέραση?

Θα ήθελα απαντήσεις κυρίως από άτομα που πάνε ή δουλεύουν σε νετ καφέ για να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα οι απαντήσεις.

Ευχαριστώ πολύ για όποια απάντηση :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To league of legends θέλω να πιστεύω το ξέχασες γιατί 70% του κόσμου παίζει lol.

Εκτός από dota/wow/lineage και μερικούς κατεστραμμένους που παίζουν pro... παίζει κατα καιρούς πολύ cod mw2/counter.

Τελευταία κάποιοι παίζουν πολύ forsaken world και μετά πάμε σε κάτι σπάνια starcraft 2/c&c και 2-3 λιωμένους που παίζουν age of empires :P

Τέλος υπάρχουν και οι γκόμενες και κάτι ξεχασμένοι απο τη ζωή που παίζουν fb/browser games.

p.s: α και left for dead.. με τις ώρες του αλλα γίνεται massive μερικές μέρες.

Η συντριπτική πλειοψηφία παραμένει σταθερή σε Wow & Dota.

Lineage πλέον δε βλέπω πολλούς, απ'όσους έχουν ξεμείνει ο καθένας παίζει στον δικό του κατεστραμμένο σέρβερ που κατεβάζει στον κοινόχρηστο δίσκο και μας γεμίζει με κάθε λογής κινέζικα σόφτπορν σπαμ όλο το δίκτυο.

Lol παίζουν αρκετοί, αλλά δε στάζουν τα κλασσικά 12ωρα του wow και του dota.

Κάποιοι πιτσιρικάδες θυμούνται Cod, ενώ το pro καλό είναι να υπάρχει σε μία TV.

Υπάρχει και ένα αξιόλογο ποσοστό καμμένων που λιώνει σε browser games, κάτι φυλετικές μάχες και τέτοιες αηδίες.

Μια μικρή πρόταση: ΑΝ ανοίγεις NetCafe (γιατί αυτό δείχνεις).. τότε δεν θα είσαι μάγκας μόνο αν εγκαταστήσεις αυτό που ΠΑΙΖΕΙ ο κόσμος αλλά κάτι που δεν έχει γνωρίσει. Μιας και η Ελλάδα είναι μια χώρα υποανάπτυκτη στο Gaming, αντί για μόνο League of Legends μπορείς να κουμπώσεις και Bloodline Champions, αντί για μόνο Lineage/WoW μπορείς να κουμπώσεις Divine Souls, Rift ή ακόμη και Vindictus αν νιώθεις λίγο από αυτά και βοηθήσεις τους θαμώνες με τον PROXY, αντί για μόνο CoD βάλε και Battlefield και Brink, και πόσους άλλους τίτλους-αντικαταστάτες παλαιοτέρων χιλιοπαιγμένων Games. Εγώ πήγα Κρήτη πέρσι, και στον BnB τους δεν είχαν το League of Legends. Αμέσως του πρόσταξα να το κατεβάσει και μόλις το έκανε μετά από 1-2 weeks όλο το net έπαιζε LoL.

Η μοναδική αξία των Net που μένει και θα μένει πάντα σταθερή, είναι το Team-Play. Τα Dota, τα BLC, τα Hon, τα Lol, και τα Psol έχουν όλα ομαδικότατο ύφος και τα Net τα υποστηρίζουν καλύτερα από το οποιοδήποτε Vent/TS με ξερό PTT.

Αν εγώ όταν έκανα τα Siege μου (Lineage II) δεν είχα τα βασικά members μου δίπλα μου εν ώρα του Siege να τους ρίχνω μια δυνατή καρπαζιά κάθε φορά που κάναν μαλ__κία.. ένιωθα τρομερή ανασφάλεια. Πάντα Bnb τα competitive team-based Games λοιπόν.. τουλάχιστον για εμένα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις περιμένω και άλλες αν και λίγο πολύ με καλύψατε!

Δεν ανοίγω νετ καφέ, αλλά ο κολλητός μου έχει ένα εδώ και χρόνια και θέλω να τον βοηθήσω φτιάχνοντας communities όπως είπε και τo Koritsi_Gia_PC.

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω με τα games έκανα αυτό το thread για να πάρω μια ιδέα για το τι παίζει πλέον.

Στο δικό του νετ παίζουν το Heroes of Newerth αντί για το Lol οπότε δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να φέρω κόσμο δείχνοντας τους το Lol.

Κάποιος "σοβαρός"(όσο γίνετε) private server σε Lineage 2 υπάρχει?Αν όχι κάποιο άλλο καλό free mmo rpg?Θέλω free γιατί δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον να ξεκινήσει κάτι λέγοντάς του ότι θες 40e(πάνω-κάτω) για να το δοκιμάσει.

Κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε ειδικές χρεώσεις για άτομα που παίζουν συγκεκριμένα παιχνίδια.

Π.χ αν κάποιο νετ έχει χρεώσεις για άτομα που παίζουν wow, σε φάση 12 ώρες/10 ευρώ?(τυχαίο παράδειγμα).

Να βάλεις ΚΑΙ το Lol! Πρόβλημα χώρου έχετε;! Ακόμη και σε αφίσα να βάλετε.. και τα 4 γνωστά MOBA (Multiplayer Online Battle Arenas) DOTA/HON/LOL/BLC σε χωρισμένη στα τέσσερα! Της S2 Games είστε και το μονοπωλείται;

Και να εγκαταστήσετε και τα Pay2Play Online Games. Αυτοί που τα πληρώνουν αυτά, πάνε standard σε Net.

Κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε ειδικές χρεώσεις για άτομα που παίζουν συγκεκριμένα παιχνίδια.

Π.χ αν κάποιο νετ έχει χρεώσεις για άτομα που παίζουν wow, σε φάση 12 ώρες/10 ευρώ?(τυχαίο παράδειγμα).

Δύσκολα να περιορίσεις πακέτα σε συγκεκριμένα games εκτός αν διοργανώνεις τουρνουά. Μπορείς να βάλεις πακέτα προαγοράς για όλα τα μέλη και lan parties. Ίσως και ειδικές τιμές για μαθητές/φοιτητές. Και δωρεάν ώρες σε όσους αγοράζουν games/gamecards αν πουλάει στο netcafe.

Τα free mmorpg είναι αρκετά τραγικά πλέον, δεν γνωρίζω κάποιο καλό. Τώρα να φτιάξεις εσύ private server σε κάποιο συνδρομητικό δεν νομίζω να ναι νόμιμο, αν είναι ίσως αξίζει.

Επίσης από games το assassin's creed 3 έχει καλό multiplayer, διαφορετικό απ'τα κλασσικά.

Το World of Tanks είναι free online game αν και δεν ξέρω αν θα προτιμηθεί σε netcafe.

Σίγουρα battlefield 3 (εγγυημένα καλό multi) όταν κυκλοφορήσει και Serious Sam 3.

Γενικά δηλαδή πέρα από τα συνηθισμένα ψάξε και πρωτότυπα games. Πχ παλιά που πήγαινα σε netcafe παίζαμε με την παρέα Pirates vs Vikings vs Knights (mod του half-life), έβγαζε απίστευτο γέλιο.

Καλή ιδέα είναι να κάνεις τουρνουά σε games (lol/dota/sc2) ή ακόμα και guitar hero ή παρόμοια έχουν πολύ χαβαλέ.

?Αν όχι κάποιο άλλο καλό free mmo rpg?Θέλω free γιατί δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον να ξεκινήσει κάτι λέγοντάς του ότι θες 40e(πάνω-κάτω) για να το δοκιμάσει.

Το wow έχει free προσφορά 10 μέρες για όποιον θέλει να το δοκιμάσει.

Τα ποσοστά αυτών που το ξεκινούν και το αφήνουν είναι αρκετά μικρά νομίζω, αρκεί να υπάρχει και το κατάλληλο κλίμα - παρέα βέβαια, και κάποιοι να παίζουν τον ρόλο του γιατίμπαμπά μέχρι να μάθουν οι νιούφηδες το game.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...