asyntyx Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα κινητό από Κίνα, αλλά δε ξέρω πως να τους πω να το στείλουν ώστε να μην πληρώσω άλλη μια φορά την αξία του στο τελωνείο. Ξέρω από φίλο που παράγγειλε και του το έστειλαν με DHL του ζήτησαν στα 200 ευρώ αξία 2 κινητών να δώσει άλλα 140 ευρώ για τον εκτελωνισμό του, ενώ ξέρω ότι σε άλλους δεν έχουν ζητήσει τίποτα. Ξέρει κάποιος πως να τους πω να το στείλουν, διαφορετικά δεν αξίζει τον κόπο να το παραγγείλω από Κίνα.
alfas Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ο μόνος τρόπος για να γλυτώσεις τελωνεία και τα λοιπά... είναι να στο στείλουν με EMS. Πριν οριστικοποιήσεις την order σου, ρώτησε τους αν στέλνουν με την συγκεκριμένη υπηρεσία!
asyntyx Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 το site είναι αυτό Παρέχει τη δυνατότητα αποστολής με EMS, αν δε κάνω λάθος είναι κάποιο είδος ταχυδρομείου? Αν επιλέξω αυτό δε θα έχω σίγουρα έξοδα εκτελωνισμού ή ανάλογα με τις ορέξεις τους? Επίσης άκουσα αν είναι πάνω από 100 ευρώ τότε χρεώνουν εκτελωνισμό, ξέρετε κάτι? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
garage667 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλύτερα θα ξέρουν να σου απαντήσουν οι ίδιοι, έχουν customer service.EMS είναι τα ελληνικά ταχυδρομεία στην ουσία.Από Κίνα που είχα παραγγείλει μια φορά, από άλλο site ομως, για να μην πληρώσω τελωνείο έβαλαν μια αξία πολύ μικρότερη της πραγματικής, κάτω από 100€.
asyntyx Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ααα οκ... ενδεχομένως να παίζει ρόλο και η αξία τότε. αυτοί στη σελίδα δεν ξέρουν, από κει παράγγειλε κ ο φίλος μου και πλήρωσε άλλα τόσα τελωνείο. Απλά θα τους πω να μου κόψουν μικρότερο τιμολόγιο. Thank you!
gatoulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εμένα ένα δέμα που μου είχε έρθει με EMS πλήρωσα το κλασικό 3 ευρώ στον ταχυδρόμο που μου το έφερε.
soso75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εμένα ένα δέμα που μου είχε έρθει με EMS πλήρωσα το κλασικό 3 ευρώ στον ταχυδρόμο που μου το έφερε. Τι αξίας όμως;
gatoulis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Λίγο πάνω απο 100 ευρώ αλλά δεν έγραφε η κούτα αξία επάνω,μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Σίγουρα είχε κάτι σφραγίδες απο το τελωνείο Αθηνών και φυσικά την διεύθυνση μου.
kage Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δεν υπαρχει κανενας που θα σου πει 100% αν θα περασει ή οχι.γενικοτερα ναι επιλεγεις κρατικα ταχυδρομεια. ουτε υπαρχει περιπτωση να ισχυει 100% οτι αν γραφει απ εξω 10ε οτι δεν θα το ανοιξουν/εκτελωνισουν.
asyntyx Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ok σας ευχαριστώ όλους. Θα τους πω να το στείλουν με EMS και αν είναι δυνατό να μη φαίνεται αξία πάνω από 100 ευρώ, για περισσότερη σιγουριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.