SimplyBergman Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Παιδιά,καλησπέρα Είμαι καινούργιος στην αξιόλογη παρέα σας. Ασχολούμαι με το ίντερνετ αρκετά και γενικότερα με απασχολεί ιδιαίτερα ο υπολογιστής μου. Αν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος να συστηθούμε καλύτερα, παρακαλώ να μου το πείτε. Τώρα, έχω ένα Lenovo 3000 Ν200 και είναι αρκετά ταλαιπωρημένο, οπότε σκέφτομαι να πάρω κάτι καινούργιο. Οι κύριες ασχολίες που θέλω το λάπτοπ είναι office, ταινίες, μουσική και, επειδή είμαι λιγάκι ατσούμπαλος, να έχει καλή ποιότητα κατασκευής. Τα μόνα βαριά προγράμματα που μπορεί να τρέχω, είναι τύπου CAD και arc. Σκέφτομαι να πάρω κάτι από το e-bay και αυτός είναι ο λόγος που χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Δεν έχω κάνει καμία αγορά από εκεί και θέλω να ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι σε αυτόν τον τομέα και ειδικότερα: Α)Αν πάρω κάτι που είναι "new other", πράγματα που είναι αρκετά φθηνότερα, αξίζει; Β)Υπάρχει καμία ασυμβατότητα λόγω του ότι είναι από εξωτερικό; Π.χ στις πρίζες ή κάτι στη γλώσσα. Γ)Με βάση αυτά που σας είπα ότι χρειάζομαι, πιστεύω ότι με 400-500 Ε από το e-bay παίρνω κάτι πολύ καλό. Έχετε κάποια μάρκα συγκεκριμένη που μπορεί να μου κάνει; Ευχαριστώ πολύ!
xristoforos89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλως ηρθες! Για να μαθεις καποια πραγματα για το ebay. Μην νομιζεις οτι συμφερει παντα να αγοραζεις απο εκει. Αν το προιον που βρεις ειναι στην ΕΕ τοτε ΔΕΝ πληρωνεις τελωνειο. Αν το προιον που βρεις ειναι απο ΗΠΑ (κατα 99%, γιατι εκει εχουν καλες τιμες)τοτε θα πληρωσεις τελωνειο. Το ποσον κανενας δεν το ξερει.Μπορει να ειναι 20ευρω, μπορει και 200. Αναλογως το τι θα γραψει ο τελωνειακος.. Σχετικα με τις ασυμβατοτητες που λες.. Η μονη διαφορα θα ειναι η πριζα. Παιρνεις εναν ανταπτορα με 3 ευρω και λυνεται το θεμα! Επισης τα windos που θα εχει μεσα, θα ειναι -προφανως- στα αγγλικα. Τελος, αν θες την γνωμη μου, προτιμησε την ελληνικη αγορα! Στο λεω αυτο γιατι συνηθως τα.. εισαγωμενα προιοντα εχουν 1 χρονο εγγυηση! Αλλα ειναι λιγο παραξενο με την εγγυηση γιατι πρεπει υποχρεωτικα -εφοσον αγοραστει απο εξωτερικο- να εχει global warranty! Ελπιζω να σου εδωσα μια ιδεα!
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κι εγω σου προτεινω από ελληνικό μαγαζί. Τωρα για λαπτοπ σου προτεινω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/330992/Asus-X52JU-SX335V.html καλος επεξεργαστης, τελεια καρτα γραφικων, 4 γκιγκα ραμ. Δλδ το μονο που δεν εχει ειναι ssd
xristoforos89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κι εγω σου προτεινω από ελληνικό μαγαζί. Τωρα για λαπτοπ σου προτεινω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/330992/Asus-X52JU-SX335V.html καλος επεξεργαστης, τελεια καρτα γραφικων, 4 γκιγκα ραμ. Δλδ το μονο που δεν εχει ειναι ssd Για τα σημερινα δεδομενα (ειδικα για παιχνιδια), εχει πολυ μετρια καρτα γραφικων. Βεβαια ειναι δυσκολο σε αυτα τα χρηματα μα τα συνδυαζεις ολα.
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 τελεια καρτα γραφικων Πως? Με ποια κριτηρια? http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6370M.40970.0.html edit: xristoforos89 sry το εγραψες ηδη @SimplyBergman καλυτερα απο Ελλαδα , αντε απο Ευρωπη. Αλλα πες τις αναγκες κ χρηματα που θα διαθεσεις να σου πουμε.
Semper_Paratus Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κι εγω σου προτεινω από ελληνικό μαγαζί. Τωρα για λαπτοπ σου προτεινω αυτο: http://www.skroutz.gr/s/330992/Asus-X52JU-SX335V.html καλος επεξεργαστης, τελεια καρτα γραφικων, 4 γκιγκα ραμ. Δλδ το μονο που δεν εχει ειναι ssd Πολύ καλά specs για την τιμή. Είναι αξιόπιστη η ASUS στα laptop;
SimplyBergman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, παιδιά. Όπως είπα, δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, γιατί το χρησιμοποιώ κυρίως για ταινίες κι εφαρμογές γραφείου(γράψιμο, διάβασμα, κλπ). Θέλω να έχει καλή ποιότητα κατασκευής και από κάρτα γραφικών όχι σπουδαία πράγματα, παιχνίδια δεν παίζω, και τα προγράμματα που χρειάζομαι τα τρέχω και με τον τωρινό μου, που δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο από κάρτα. Το πολύ 500 Ε δίνω, γιατί και να είχα παραπάνω πιστεύω ότι δεν θα είχε αντίκρισμα πρακτικό, καλύπτομαι μια χαρά από μηχανήματα αυτού του εύρους. Όπως μου τα λέτε, από Αγγλία συμφέρει περισσότερο αν και από Ελλάδα μπορώ να βάλω και δόσεις. Τα "new other" που ανέφερα; Είναι πολύ φθηνότερα και λέει ότι το πολύ πολύ να λείπει καμιά συσκευασία. Ευχαριστώ και πάλι!
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ok συγγνωμη μπερδεψα την καρτα γραφικων με μια αλλη καινουργια που εχω και εχει παρομοιο ονομα.
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πολυ καλος ο ASus για την τιμη του, εχει κ 2 χρονια εγγυηση. Παρτον αφοβα. Παντως για να ξερεις σε τι επιδοσεις θα εισαι κοιτα εδω : http://translate.google.com/translate?tl=EN&sl=RU&hl=EN&js=y&prev=hp&u=http%3A%2F%2Fretera.ru%2Freviews%2Fasus-k52ju.html
SimplyBergman Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τον ψήνω τον Ασους,αλλά μου αρέσει και αυτός ο Samsung. Μου αρέσει η φίρμα, τη θεωρώ αξιόπιστη. Γνωρίζετε κάτι;
xristoforos89 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Στα λαπτοπ η samsung δεν εχει και μεγαλη.. ιστορια. Πολυ λιγο καιρο εχει που κυκλοφορει λαπτοπ. Σαν ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλα, αλλα απο αξιοπιστια κανενας δεν γνωριζει (για να ονομασεις κατι αξιοπιστο πρεπει να υπαρχει στην αγορα τουλαχιστον 4-5 χρονια.) Για τα χρηματα του παντως ο samsung δεν εχει καθολου καλα χαρακτηριστικα. Πριν λιγες μερες τα media markt ειχαν εναν samsung με 4giga ram,320giga hdd, τον p6200 και μια μετρια καρτα γραφικων στα 399ευρω.
SimplyBergman Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Είμαι ανάμεσα σε 2: Lenovo Thinkpad αυτό έχει 1 χρόνο εγγύηση,μόνο αυτό με προβληματίζει. Μπορώ όμως με 20 Ε επιπλέον,να την επεκτείνω για 1 χρόνο ακόμα. Ξέρετε κάτι για αυτό; Dell Γνώμες;;
SimplyBergman Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Κάποια βοήθεια στο παραπάνω δίλημμα και για την εγγύηση του getitnow???
SimplyBergman Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Anyone? Συγγνώμη για το πρήξιμο,είμαι επιφυλακτικός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.