Προς το περιεχόμενο

5850 Gray Screen Of Death

marios32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την 5850 Xtreme από το πλαίσιο σήμερα και το πράγμα έχει ως εξής:

Κάνω απεγκατάσταση τους παλιούς Drivers

Κάνω επανεκκίνηση και βάζω την κάρτα

Είναι τώρα σε vga ανάλυση και βάζω τους τελευταίους drivers.

Πάω να κάνω επανεκκίνηση και με το που είμαι στο home screen και κάνω login

μέσα σε 10 δευτερόλεπτα μου βγάζει GSOD... Δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση και ένα hotfix από την amd αλλά τίποτα.

Μόνο σε safe mode δεν κρασάρει (έχω δώσει και τα 2 ρεύματα στην κάρτα παρεμπιπτόντως)

Mobo Gigabyte P35 DS4

PSU Zalman ZM600

Ότι αλλό θέλετε να ρωτήσετε είμαι στην διάθεση σας,

Παρακαλώ παιδιά τα φώτα σας, ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!

Δημοσ.

στειλε τη για ελεγχο αφου την πηρες σημερα . μη χανεις χρονο με το τι θα σου πουμε εδω. οσο εισαι σε RMA ενεργησε. εγω αυτο θα κανα και αυτη ειναι η γνωμη μου

http://www.tomshardware.co.uk/forum/289164-15-5850-give-flicker-green-grey-screen-death

βρηκα και αυτο το θεμα οπου αναφερεται παρομοιο προβλημα. δεν εχω υπομονη να το διαβασω για σενα. αλλα προλαβα να δω οτι συνεβαινε σε μερικες αρχικες 5850 οταν πρωτοβγηκαν

Δημοσ.

Αύριο θα την πάω σίγουρα απλά ήθελα να δω ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι,

Η μητρική μου είναι συμβατή, έτσι δεν είναι;

Το τροφοδοτικό επαρκεί σωστά;

Μην ανχωνεσε γυρισε την πισω στα 400 κομματια που πηραν καπιοια θα ειναι ελλατωματικαB)

Φταίει η κάρτα δηλαδή ;

Είμαι 100 % σίγουρος ότι το σύστημα μου είναι συμβατό (είναι;), απλά ρωτάω γιατί έχω χάσει το μυαλό μου λίγο τώρα :fear:

Δημοσ.

Bασικα για να εισαι 100% σιγουρος το μονο που εμεινε ειναι να κανεις ενα format!

Αλλα αν βαριέσαι αστο........

Psu + mobo ειναι μια χαρα ,κ ανενα πρόβλημα

Δημοσ.

Ok σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση γιατί την περίμενα πως και πως την κάρτα και έχω ξενερώσει την ζωή μου,

Αμα τους πω GSOD θα καταλάβουν λες ή θα με περάσουν για τρελό ; :devil:

Είναι μεγάλο το βράδυ.. μπορεί να κάνω και φορμάτ ^_^

btw έχω διαβάσει τόσα προβλήματα για το GSOD και αυτά τα Series που σκεύτομαι να πάρω άλλη κάρτα, αλλά καμία από τις άλλες δεν αξίζει μια μπροστά στην 5850 η GTS 450 είναι στα ίδια λεφτά αλλά από επιδόσεις βράστα Χαράλαμπε :cry:

Δημοσ.

Ok σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση γιατί την περίμενα πως και πως την κάρτα και έχω ξενερώσει την ζωή μου,

Αμα τους πω GSOD θα καταλάβουν λες ή θα με περάσουν για τρελό ; :devil:

Είναι μεγάλο το βράδυ.. μπορεί να κάνω και φορμάτ ^_^

οταν το διαβασα αυτο ειπα και εγω σε σε σενα ετυχε την περιμενες πως και πως την καρτα (οταν περιμενεις κατι με χαρα και ανυπωμονησια και βγαινει σκαρτο σου ερχεται να το πεταξεις απο το μπαλκονι και να μην το ξανοδεις μπροστασου)

για μενα κανε ενα format οπως ειπε και ο coldfusion σαν τελευτεα κινηση, βαλε και την παλια καρτα και κοιτα συμπεριφορες του pc

Δημοσ.

Θα κάνω και φορμάτ έτσι για να είμαι σίγουρος αλλά θα την πάω σίγουρα αύριο

Είμαι ένα ψυχολογικό χάος σήμερα παιδιά, μπήκε και το Connex Tv σήμερα και το ίντερνετ Μαμήθηκε με όλη την σημασία της λέξεως και με Μ κεφαλαίο και θα τους τα τα στείλω πίσω όλα άυριο :shock:

Δημοσ.

To Gray Screen of Death είναι πρόβλημα με drivers.

Ορίστε τα προβλήματα που είχα εγώ (και καμπόσοι άλλοι σε ξένα φόρουμς) το Φεβρουάριο του 2010.

Κρασαρίσματα με GSOD (grey screen) σε αριθμό καρτών 5ΧΧΧ της ΑΤΙ

Η κάρτα σου είναι εντάξει. Αν δεν σου έβγαινε GSOD, το πιό πιθανό να σου έβγαινε BSOD.

Να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις μόνο τον display driver και να μήν εγκαταστήσεις το Catalyst Control Center. Αυτό έλυνε το πρόβλημα στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων.

Τέλος τσέκαρε τους drivers της motherboard σου και επίσης δές μήπως τυχόν υπάρχει κάποιο θέμα compatibility με την 5850.

Δημοσ.

Αδερφέ πάνθηρα όλα αυτά που συμβούλευες να κάνω τα είχα κάνει ήδη!

Όμως μάλλον ο θεός με λυπήθηκε γιατί χθες η μέρα μου ήταν ΣΚ@Τ@ !

Πριν την πάω στο πλαίσιο δοκίμασα μια τελευταία φορά και δεν ξέρω πως και γιατί αλλά η κάρτα τρέχει καλά και οι θερμοκρασίες είναι οκ.

Δεν μου έχει βγάλει μέχρι τώρα :whistle:

Εδώ και 2 ώρες τρέχω benches και παχνίδια όλα στο Full High, θερμοκρασίες μέχρι και 68 είδα και idle είναι στα 40 με 43!

Τι λέτε να την πάω να την δούνε στο πλαίσιο καλού κακού ή την κρατάω και βλέπουμε ; B)"

Για να σου πω την αλήθεια πάνθηρα έχω τρομάξει-φρικάρει λίγο με το δικό σου τόπικ που το δίαβασα :confused:

Δημοσ.

Κοίταξε, αν βλέπεις γκρίζα οθόνη με κάθετες λωρίδες, τότε στάνταρ η κάρτα δεν είναι ελλατωματική. Η πιθανότητα η κάρτα να έχει πρόβλημα είναι εξαιρετικά μικρή εως μηδαμινή.

Και εγώ και πολλοί άλλοι που είχαμε αυτό το πρόβλημα, ησυχάσαμε τότε από τους catalyst 10.2 και μετά. Από τότε, την κάρτα την δούλευα φούλ και μονίμως overclocked για ένα χρόνο και ποτέ δεν ξαναείχα πρόβλημα.

Όπως σου είπα, πάρα πολύ σημαντικό να βεβαιωθείς ότι όλοι οι drivers σου είναι up to date και τα install τους είναι καθαρά, χωρίς ίχνη από προηγούμενους drivers.

Επίσης, αν σου ξανακάνει πρόβλημα, δοκίμασε να κάνεις uninstall τους drivers, μετά driver sweeper, και εν συνεχεία να βάλεις μόνο τους drivers και όχι το Catalyst Control Center.

Πολύ σημαντικό, αν έχεις overclocked τη RAM του υπολογιστή σου, να την βάλεις στο κανονικό της.

Καλή επιτυχία και όχι πανικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...