johnyb98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Καλησπέρα. Σε netbook που δεν ανοίγει να βγάλω το σκληρό, τον οποίο θέλω να κρατήσω image, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον ghost-άρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δεν ανοίγει εννοείς δεν λειτουργεί ή δεν ξεβιδώνει πουχου; Αν λειτουργεί κανονικά image δίσκου πάρε με το acronis true image boot cd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ο δίσκος και τα win δουλεύουν κανονικά. Εννοώ ότι δεν ξεβιδώνει. Τα images δίσκων τα δουλεύω και γω με το Acronis. Σχετικά με αυτό που λες "πάρε με το acronis true image boot cd" μπορείς να βοηθήσεις λίγο παραπάνω γιατί δεν το 'χω κάνει ποτέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Το acronis πέρα από το Acronis true image που το τρέχεις μέσα από τα windows έχει και το bootable cd με το οποίο αν διαλυθεί το σύστημα, μπουτάρεις Με αυτό, όπως ακριβώς κάνεις και με ένα cd των windows για να τα κάνεις εγκατάσταση. Από εκεί λοιπόν, εκτός λειτουργικού πλέον και χωρίς να βγάλεις το δίσκο σου, κάνεις την ίδια διαδικασία για image του δίσκου ή restore του back up σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 ok. Θα το προσπαθήσω. Πάντως, επειδή, όπως προείπα, δεν το έχω ξανακάνει, keep around μήπως χρειαστώ κάποια βοήθεια. Επί του παρόντως, ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εδώ θα κόβω βόλτες. Αλλά και να μη με βρεις δε χάλασε και ο κόσμος. Κυκλοφορεί αρκετός κόσμος good luck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyb98 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 και επισης δεν γινεται να μην ανοιγει.ολα ανοιγουν εστω και αμα ο δισκος ειναι κατω απο το keyboard.για καποια laptops υπαρχουν service manuals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλά μπορεί το δεν ανοίγει να σημαίνει και έχει εγγύηση. Αλλά έτσι και αλλιώς δεν χρειάζεται να τον ανοίξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 ενταξει απλα το ανεφερα μην νομιζει οτι δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Το ξέρω βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Η λεξη βρε ειναι δικια μου επισης εκτος απο το acronis Υπαρχει και το norton ghost Που ειναι βεβαια πιο low προγραμμα απο το acronis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Για να μη σφαχτούμε είναι δικιά μου βρε... Το είπα πριν να πω μπαμπά - μάμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 εγω το φωναζα μεσα στην κοιλια αλλα εβγαιναν μπουρμπουληθρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δεν περιγράφω άλλο :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.