kk1991 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 εψαξα αρκετα αλλα δε βρικα κατι αντιστοιχο, οποτε ειπα να ανοιξω ενα θεμα για τα καλυτερα finale σειρων(οχι μονο αμερικανικων). βαλτε το αγαπημενο σας μονο προσοχη στα spoiler!!!! ξεκιναω με το δικο μου : SIX FEET UNDER http://www.youtube.com/watch?v=eNwARV9tPUw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 θέλω να δω αυτόν που θα βάλει το τέλος του Lost...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kk1991 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 μαλλον πρεπει να μπουν κανονες στο thread που να το απαγορευουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 έχω δηλώσει πολλές φορες ότι το Band of Brothers είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει μέχρι τώρα, οποτε δεν θα πρωτοτυπήσω και θα πω το τέλος του BoB! http://www.youtube.com/watch?v=wdT5-4w_dHc "I cherish the memories of a question my grandson asked me the other day when he said, 'Grandpa, were you a hero in the war?' Grandpa said 'No… but I served in a company of heroes.'" Richard Winters όλη αυτή η ένταση που έχεις μαζέψει στα 10 επεισόδια σου βγαίνει στα τελευταία 10 λεπτά, όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει! (μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Kasrith ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Friends.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 wire in the blood αντε γεια αντε γεια ^2 φυσικα και το ROME τρελο τελος και για καλυτερο κορεατικο δραμα το BAD GUY / BAD MAN απο ανιμε τα περισσοτερα απο CLAMP αλλα θα το περιορισω και θα πω code geass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Six Feet Under και Τhe Shield με διαφορά είχαν το καλύτερο κλείσιμο.. Και το Lost με διαφορά το χειρότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Το τελος του Supernatural (το Supernatural τελειωσε πέρσυ, το φετινό είναι ένα εξάμβλωμα μετά απο βιασμο του δικτύου που απλά έχει τον ίδιο τίτλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Απο τις σειρες που βλεπω/εχω δει/δεν εχω παρατησει, μονο 2 εχουν τελειωσει. BSG & Lost. Και τα δυο τα λατρεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klog Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 έχω δηλώσει πολλές φορες ότι το Band of Brothers είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει μέχρι τώρα, οποτε δεν θα πρωτοτυπήσω και θα πω το τέλος του BoB! http://www.youtube.com/watch?v=wdT5-4w_dHc "I cherish the memories of a question my grandson asked me the other day when he said, 'Grandpa, were you a hero in the war?' Grandpa said 'No… but I served in a company of heroes.'" Richard Winters όλη αυτή η ένταση που έχεις μαζέψει στα 10 επεισόδια σου βγαίνει στα τελευταία 10 λεπτά, όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει! (μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Kasrith ) Παρότι το BSG θεωρώ πως είχε πολύ καλό τέλος με πολλές προεκτάσεις και μηνύματα το BOB είναι για μένα κάτι το δαιφορετικό μέχρι στιγμής ίσως και λόγω του αληθινού της ιστορίας. Ένα τσούρμο παιδιά που τα μαζέψανε να πολεμήσουν για τα συμφέροντα των ισχυρών. Και δεν λέει να σταματήσει αυτή η φάμπρικα ρε γαμώτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλα,υπαρχει εστω και μια στο δις πιθανοτητα να υπαρχει καλυτερο τελος σε σειρα παγκοσμιως απο το φιναλε του 6FU?Οχι δλδ πειτε μου!!!! Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα να ανοιγεται καν το νημα.Το μελανι που εχει ξοδευτει μονο κ μονο για το τελος του 6FU φτανει...Ιεροσυλια να υποννοουμε οτι υπαρχει εστω κ απειροελαχιστη πιθανοτητα να υπαρχει καπου στον πλανητη (για να μην πω στο συμπαν γιατι δεν ξερω τι παιζει με τα σηριαλ σε αλλους πλανητες )καλυτερο τελος? Δειτε εδω http://www.insomnia.gr/topic/237897-six-feet-under/page__st__140 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κι εγω Six Feet Under θα πω... Απ' οσα εχω δει μου φαινεται αξεπεραστο ως τωρα. Περιμενουμε τα φιναλε απο House, Dexter, Breaking Bad... Αν παρουμε ως τελευταιο επεισοδιο και αυτο της 5ης σεζον του Supernatural, ηταν εξαιρετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 συμφωνώ απόλυτα με τον Oscar_Mike, δύσκολα θα με κερδίσει άλλη σειρά τόσο όσο το BoB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 LOST!!! Kαι όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν... ...απο πάνω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Με ψήσατε παιδιά μόλις τελείωσα το εξαιρετικό BOB με ένα πολύ καλό τέλειως και απο αύριο αρχίζω και το 6fu για να δω αν αξίζει τόσο πολύ το τέλος του.Σε hd δεν υπάρχει έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.