advANCED` Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ενω προσπαθούσα να κάνω το ΦΟΡΜΑΤ μου βγάζει μήνυμα ... "Το αρχείο symc8xx.sys" είναι κατεστραμμένο . Ξέρει κάποιος τι σημαίνει αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Για ποια windows μιλάμε (xp; ). Με το φορμάτ εννοείς εγκατάσταση λειτουργικού ξανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει γρατσουνιά στο CD της εγκατάστασης του Windows. Δεν μπορεί να το διαβάσει και κατ' επέκταση, να το γράψει στην εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advANCED` Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 @karmen1983 Ναι ακριβώς... έκανα φορματ για εγκατάσταση λειτουργικού ξανά ( ΧP ). @Νotis007 Μακάρι φιλέ μου καλέ να έχεις δίκιο ... πριν 3 ώρες είχα κάνει φορματ και στον άλλο υπολογιστή του σπιτιού μου και όλα πήγαν καλά... αν μέσα σε 3 ώρες γρατζουνίστικε θα το δω αύριο και θα σας ενημερώσω. Σας ευχαριστώ ειλικρινά και σας εύχομαι ένα καλό βράδυ. Τα λέμε αυριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Το πιο πιθανό ειναι να φταίει το cd εγκατάστασης των xp αλλιώς αν δεν έχει πρόβλημα το cd κοιτάμε προς cd drive μεριά. Σιγουρέψου οτι φταίει η δεν φτάιει το cd και πες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είναι πρόβλημα SCSI driver. Αν το cd σου είναι σίγουρα οκ, μπας και το Pc που πας να κάνεις εγκατάσταση και έχει μουλαρώσει, είναι παλιούτσικο; Για πες ποιο δίσκο και ποιο dvd φοράει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
advANCED` Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σας ευχαριστώ θερμα ολους για το άμεσο ενδιαφέρον σας.Τελικά έφταιγε το cd, καθώς με ένα άλλο όλα δούλεψαν περίφημα. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε ολους σας και στις οικογενειες σας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N0tisOO7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αφού όντως είναι γρατσουνισμένο, μην τα βάφεις μαύρα. Υπάρχουν τρόποι για την ανάκτηση της αρχικής καλής κατάστασης του CD, δεν το έχω δοκιμάσει-δεν έτυχε, στις παρακάτω σελίδες. Scratch1, Scratch2, Scratch3 Αν θες, προσπάθησε να το καθαρίσεις με οδοντόκρεμα, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος που έχω ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.