Προς το περιεχόμενο

Nvidia GT 520

elb0m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά.

Έχω ένα υπολογιστή εδώ και 3 χρόνια. Μια χαρά δουλευαν όλα.

Χθες επέστρεψα απο Κύπρο το βράδυ έκανα το συνηθισμένο σερφάρισμα, το κλείνω και πάω για ύπνο.

Ξυπνάω σήμερα το πρωι πάω να το ανοίξω, η οθόνη δεν έβγαζε τίποτα. Δεν είχα το speaker ενωμένο, το ενώνω και ακουω: 1 long beep, 3 short -> VGA Problem. Πήγα το απόγευματάκι σήμερα στο πλαίσιο και αγοράζω μια GT520. Εμπιστεύτηκα τον υπάλληλο και την πήρα. Πάω σπίτι την βάζω ανάβει μια χαρά. Μπαίνω στα Win7 x64 Pro δεν βρήκε αυτόματα τα drivers και τα βάζω απο το CD. Ξαφνικά crashare η κάρτα και μου έβγαλε πως έγινε restart to Kernel Driver. Λέω παω για αναβάθμιση, την κάνω και χειροτέρεψε η κατάσταση, κολλούσε ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Πήγα για φόρματ. Όμως δεν έγινε κάτι. Crasharei και βλέπω και αλλοίωση της εικόνας.

Τι φταίει; Είναι φτηνή 50 ευρώ η καρτούλα αλλα δεν νομίζω να είναι επειδή είναι φτηνή. Ούτε παιχνίδι δεν δοκίμασα.

Σκέφτηκα μπορεί να φταίει το PSU. Είναι ένα Etasis 650W. Μήπως δεν είναι και συμβατή με το mobo μου; Asus P5K.

Ευχαριστώ παιδιά,

περιμένω απαντήσεις.

Στέλιος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμβατά είναι φίλε, και το τροφοδοτικό είναι υπέρ αρκετό για την κάρτα

Δοκίμασε το εξής :

Κάνε απεγκατάσταση τους drivers μέσα από τα Windows κάνε εγκατάσταση το Driver Sweeper και μετά κάνε εκκίνηση σε safe mode , τρέξε το πρόγραμμα κάνε Clean & Remove τα drivers και κάνε επανεκκίνηση και εγκατάσταση τους τελευταίους Drivers

Και στην τελική την πηγαίνεις στο πλαίσιο για αλλαγή.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δοκίμασα αυτό που μου είπες, εγκατάστησα τα καινουρια drivers και πάλι το ίδιο. Πήρα πίσω την κάρτα στο Πλαίσιο και περιμένω απάντηση.

Ελπίζω να είναι της κάρτας.

Καλησπέρα.

Με πήραν ξανα απο το πλαίσιο ότι η καρτούλα ειναι εντάξει και δεν έχει προβλημα. (Μου είπαν πως δεν τους έκανε πρόβλημα εκεί στο πλαίσιο). Πήγα την πήρα και την έβαλα. Τα ίδια ξανα!

Έκανα φορματ έκανα update BIOS έκανα τα πάντα πάλι το ίδιο.Δοκίμασα και 2 drivers. http://img26.imageshack.us/i/nvidiag.png/

Όταν οι drivers δεν είναι installed, δεν κάνει πρόβλημα.

Βοήθεια παιδία..

Κατέβασε αυτό το πρόγραμμα και αφαίρεσε ΜΕΣΑ από αυτό το προγραμματακη τους οδηγούς τις κάρτας. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655 Θα δεις όταν φορτώσεις το προγραμματακη να έχει να τικαρις 2 επιλογές (nvidia, ATI).. τικαρε τα και τα 2 και πάτα clean (sweep)

Αφού τελειώσει κάνε ρεσταρτ και κατέβασε τους οδηγούς από http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-270.61-whql-driver.html έτοιμο είναι, απλά κλικαρε το download.

Συγνώμη για υην μονολεκτικη:)

Τίποτα δεν έγινε. Πάλι το ίδιο!!

Ενα φιλαρακι ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα και εφταιγε η vga,την αλλαξε και ολα καλα.

Βεβαια εσυ ειναι η δευτερη που αλλαζεις,τι να πω.

Να φταιει το slot του mobo?

Εχει 2ο να το τσεκαρεις;τα ρευματα ειναι σωστα απο το psu?

Sent from my iPhone 4 using Insomnia

Δεν μου την αλλάξαν εκεί στο πλαίσιο. μου είπαν πως ήταν μια χαρά. Έχω ένα 2ο PCI-E το μαύρο. να το δοκιμάσω εκεί λες;

Δεν παίρνει εξωτερικό ρεύμα απο το PSU. Έχω ένα Etasis 650W PSU.

Ευχαριστώ injen.

Πολλές φορές στο λένε επίτηδες ότι είναι μια χαρά για να γλιτώσουν από την περίοδο τον 7 ημερών που είναι 100% υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν επιτόπου με καινούργιο.. Ελλάδα ζεις, στην χώρα των απ#$#ων. Αν είναι ακόμη μέσα στην διάρκεια 7 ημερών.. πίσω όπως είναι και ζήτα τα λεφτά σου η καινούργιο..

Αλλά και πάλι ότι το πήραν και σε εξαπάτησαν λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα.. κάνε καταγγελία.. τι να σου πω.. Μην το δωσεις για σέρβις, απέτισε απλά καινούργιο η τα λεφτά σου.. πες στους στην ψύχρα ότι σε κορόιδεψαν..

Πολλές φορές στο λένε επίτηδες ότι είναι μια χαρά για να γλιτώσουν από την περίοδο τον 7 ημερών που είναι 100% υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν επιτόπου με καινούργιο.. Ελλάδα ζεις, στην χώρα των απ#$#ων. Αν είναι ακόμη μέσα στην διάρκεια 7 ημερών.. πίσω όπως είναι και ζήτα τα λεφτά σου η καινούργιο..

Αλλά και πάλι ότι το πήραν και σε εξαπάτησαν λέγοντας ότι δεν έχει πρόβλημα.. κάνε καταγγελία.. τι να σου πω..

Μπορώ να το κάνω αυτο;

Επιτόπου το κάνουν;

Ναι υπάρχει νόμος.. πες ότι θα καλέσεις αστυνομία για εξαπάτηση αν σου κάνουν μα μου.. Μίλα με υπεύθυνο των seller.. υπάρχει τηλέφωνο στο υπουργείο για καταγγελία και πολλά άλλα.. αν είσαι μικρός σε ηλικία, πήγαινε με την μάνα σου να τσιρίζει λίγο για να εξυπηρετηθείς και γρήγορα.

Απλά είναι τα πράγματα.. μπαμ μπαμ η δουλειά.. Εντος 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και με την απόδειξη.. πας και παίρνεις η τα λεφτά πίσω η καινούργιο ίδιο προϊόν.. χωρίς πολλά πολλά.

σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτείς πιστωτικό η σέρβις.. η τα λεφτά πίσω.. η το ίδιο προϊόν..

Αν τελικά πας και την αλλάξεις επειδή είσαι εντός των 7 ημερών είναι πολύ απλό. Πας στο πλαίσιο και τους λες: "Θέλω να την αντικαταστήσω γιατί δεν μου κάνει". Το ίδιο είχα κάνει με ένα fan controler. Μου έδωσαν πιστωτικό στα μπαμ. Ούτε φωνές ούτε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...