Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση s478 CPUs

APsD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανάλογα με τα λεφτά που τους βρήκες :) Επειδή προφανώς το socket478 είναι αρχαίο ότι κι αν βάλεις δεν θα δεις τρελή διαφορά..

Συγκεκριμένα στο ερώτημα σου ο extreme είναι λίγο καλύτερος λόγω των cache.. Ο άλλος βέβαια επειδή είναι πιο καινούριος έχει και SSE3 είναι επίσης αξιόλογος μιας και έχει και 200mhz παραπάνω..

Για μένα πάρε τον πιο φθηνό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φτιάχνω ενα οσο το δυνατό δυνατότερο s478 συστημα. Θα έχει πανω HD4670 1GB (δεν νομιζω να εχει βγει καλυτερη για agp). Οποτε επειδη αυτοι ειναι οι 2 καλυτεροι επεξεργαστες που εχω βρει (δηστυχώς δεν βρίσκω τον 3.4 extreme edition) οποτε ποιος απο τους 2 θα συμπεριφέρεται καλύτερα με την HD4670?

Φτιάχνω ενα οσο το δυνατό δυνατότερο s478 συστημα. Θα έχει πανω HD4670 1GB (δεν νομιζω να εχει βγει καλυτερη για agp). Οποτε επειδη αυτοι ειναι οι 2 καλυτεροι επεξεργαστες που εχω βρει (δηστυχώς δεν βρίσκω τον 3.4 extreme edition) οποτε ποιος απο τους 2 θα συμπεριφέρεται καλύτερα με την HD4670?

Σε ποια τιμη, τους πετυχες?

3.4 extreme edition here :devil:

Για παιχνιδια (και databases κ.λπ.) level 3 cache ειναι σημαντικη B)

Μηπως να δοκιμαζες αντι agp, pci express vga, σε καποια μητρικη:

http://www.skroutz.gr/s/85474/Asrock-P4i945GC.html

Καπως ακριβη mobo, μα γλυτωνεις περισσοτερα!

(εχοντας επιλογες vga, σε pci express, αντι agp)

Θα μπορούσα αλλα εχω ήδη το mobo. θα είναι old school το μηχανημα:P

Γιατι η 4670 δεν ειναι καλη?

Τον πουλας τον 3.4?:P :devil:

Τον 3.4 τον εχω βρει 60eur και τον 3.2extreme 70eur

Με τοσα λεφτα καλυτερα κανε ενα συστημα σε s775.θα δωσεις κανενα 30αρι για μητρικη αλλα θα ειναι πολυ δυνατοτερο και σε λιγο καιρο θα γινει καθαροαιμο old school και αυτο.

Eχω παρει ηδη μερικα απο τα πραγματα. Το pc θα είναι σε s478 o cpu o 3.4 extreme(βρήκα) και γραφικά η 4670. Απο τροφοδοτικο τωρα δεν ξερω τι να κανω. Η 4670 λεει οτι θέλει 400watt. Φτάνει τροφοδοτικο 450watτ η πρεπει να παω σε μεγαλύτερο λογω του cpu?

Ένα chieftek που έχω απλό 450watt κάνει; Με 120αρη ανεμιστηρα είναι. Δν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο..

Sent from my iPhone using Insomnia

Μια χαρά είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...