Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 9600GT???

pamaxon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,είχα το εξής πρόβλημα χτες αρκετά κουλό.Πήγα στον ξαδερφό μου και άλλαξα την ψύκτρα του επεξεργαστή του.Επειδή είχε της μάνας του μια παλιά CoolerMaster βιδωτή την έβγαλα και την Mobo να βγάλω την βάση της.Με τα πολλά τα βάζω όλα πάλι πάνω,παίρνει ρεύμα κομπλέ αλλά δεν έχω έξοδο στην οθόνη.Έγαλα 10 φορές την κάρτα γραφικών τίποτα,δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα.

Any ideas?????

Δημοσ.

Κοιτα μην εχεις ξεχασει να συνδεσεις κανενα καλωδιο τροφοδοσιας, πχ στην καρτα αν παιρνει ή επανω στην μητρικη.αν ολα καλα κοιτα τοτε μηπως η ψυκτρα κσνει επαφη καπου.καλου κακου βαλε την παλια να δεις αν δουλευει.κοιτα αν εχεις τοποθετησει την μητρικη.συγνωμη που θα το πω, αλλα ελπιζω να υπαρχουν βασεις μεταξυ κουτιου και μητρικης.κοιτα αν σου εχει πεσει παστα πουθενα στην μητρικη.μα πρωτα απο ολα τραβα ενα BIOS reset.δεν πιστευω να εβγαλες τον επεξεργαστη και στραβωσε κανα πινακι;

Αποστολή από HTC HD2 με το Insomnia App

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βάλω την παλιά ξύκτρα γιατί του είχε καεί,δεν δουλευε.Τροφοδοσία η κάρτα έπαιρνε και τα καλώδια είναι κομπλέ(θα τους ξαναρίξω πάλι ματιές).Θα ξανακοιτάξω τον επεξεργαστή αλλά δεν νομίζω ναμην μπήκε καλά γιατί έχω κουμπώσει αρκετούς μέχρι τώρα.τι να πω...

Δημοσ.

Όταν λες βάσεις εννοείς τα παξιμάδια υποδοχής για να βιδώσεις την μητρική πάνω στο κουτι???Εννοείται ότι υπάρχουν είπαμε.....έχω ακούσει πάντως σε άτομο να ψάχνεται και τελικά να μην την έχει βιδώσει,απροσεξίες λίγο πολύ όλοι κανουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...