Προς το περιεχόμενο

Toshiba 37XV733DG απο Κωτσο

actorgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στα 399€(http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097644)

στον Skroutz 460€(http://www.skroutz.gr/s/266246/Toshiba-37XV733DG-37.html?keyphrase=Toshiba+37XV733DG)

παιζει 100HZ μεχρι 6 ατοκες.Την πηρα και φαινεται αρκετα καλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρήγγειλα κι εγώ και με πήραν τηλέφωνο μετά απο καμμιά ώρα ότι θα τη φέρουν Μ. Παρασκευή -μεθαύριο- και όχι σε 7 εργάσιμες ημέρες όπως έγραφε στο site πράγμα που με εντυπωσίασε! Βρήκε κανείς αν ξεκλειδώνει η usb για απευθείας αναπαραγωγή video;

καλησπέρα παιδιά ! ;)

την πήρα και εγώ από Ρόδο , είναι απίστευτη τόσο σε ταινίες όσο και σε videogames, τρομερή εικόνα !

αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

πριν πάρω την toshiba είχα μία samsung 32 τετραετίας και είχα συνδεδεμένα πάνω ηχεία υπολογιστή edifier s530. είχα ήχο σε tv,ps3,xbox360,wii,laptop χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω καλώδια.

τώρα όμως στην toshiba κατάφερα μόνο να έχω ήχο από το xbox360.

η προηγούμενη συνδεσμολογία μου ήταν :

τα ηχεία έχoυν 2 εξόδους rca των 2(λευκό-κόκκινο) , το ένα καλώδιο κατέληγε στον αντάπτορα του xbox360 (αυτόν που μπαίνει στο av της κονσόλας και σου δίνει rca και οπτική ίνα) και το άλλο κατέληγε στο audio out της samsung. με αυτό τον τρόπο είχα ήχο παντού. επίσης αν και κατάφερα να δώσω ήχο στο xbox360 o ήχος του δεν κόβετε όταν γυρνάω να παίξει κανάλι και ακούγονται ταυτόχρονα και τα 2 ενώ με την samsung Που είχα πάντα έπαιζε ο ήχος της πηγής που ήταν ενεργή.

ξέρει κάποιος τι να κάνω?

δεν ξέρω τι πάνελ φοράει αλλά στα ψηφιακά είναι κρύσταλλο. Την lg μου την έχω στο φουλ, ενώ αυτήν στην «τυπική» ρύθμιση και είμαι υπέρευχαριστημένος μέχρι στιγμής,και με δεδομένη την τιμή της.

δεν ξέρω τι πάνελ φοράει αλλά στα ψηφιακά είναι κρύσταλλο. Την lg μου την έχω στο φουλ, ενώ αυτήν στην «τυπική» ρύθμιση και είμαι υπέρευχαριστημένος μέχρι στιγμής,και με δεδομένη την τιμή της.

Η παραγγελία σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμη για εκτέλεση με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής.

Παραλαβή από κατάστημα

παω να την παραγγειλω αλλα δεν δεχεται αντικαταβολη,να πω οτι εχει αλλη τιμη στο μαγαζι... :mad:

Η παραγγελία σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμη για εκτέλεση με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής.

Παραλαβή από κατάστημα

παω να την παραγγειλω αλλα δεν δεχεται αντικαταβολη,να πω οτι εχει αλλη τιμη στο μαγαζι... :mad:

Αν την βάλεις ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ θα στη δώσει με 6 ή 12 άτοκες δόσεις.

Πας με την ταυτότητα, υπογράφεις το δάνειο και πληρώνεις κάθε μήνα στο κατάστημα.

Η τηλεόραση θα σου έρθει με κούριερ στο σπίτι (και σε τιμή ίντερνετ)

Πας με την ταυτότητα, υπογράφεις το δάνειο και πληρώνεις κάθε μήνα στο κατάστημα.

εχει και εξοδα φακελου αλλα περα απο αυτο,δεν θελω να τρεχω και καθε μηνα να πληρωνω την δοση.

αυτα τα εχω κοψει απο καιρο......εχω... πληρωνω...δεν εχω ...δεν παιρνω.

.....ΔΝΤ.....

στο καταστημα που πηγα δεν την ειχαν αλλα on line ειχαν ακομα 25 κοματια.

ας παει στο καλο,αλλη καλυτερη θα βρουμε με υπομονη...

εχει και εξοδα φακελου αλλα περα απο αυτο,δεν θελω να τρεχω και καθε μηνα να πληρωνω την δοση.

αυτα τα εχω κοψει απο καιρο......εχω... πληρωνω...δεν εχω ...δεν παιρνω.

.....ΔΝΤ.....

στο καταστημα που πηγα δεν την ειχαν αλλα on line ειχαν ακομα 25 κοματια.

ας παει στο καλο,αλλη καλυτερη θα βρουμε με υπομονη...

Δεν έχει έξοδα φακέλου ούτε κάτι άλλο...απλώς υπογράφεις και κάθε μήνα πας μόνος σου και πληρώνεις.

Βάλτο για 6 μήνες, βάλε τα λεφτά σου στην άκρη και κάθε μήνα παίρνε και πλήρωνε.

Δεν έχει έξοδα φακέλου ούτε κάτι άλλο...απλώς υπογράφεις και κάθε μήνα πας μόνος σου και πληρώνεις.

Βάλτο για 6 μήνες, βάλε τα λεφτά σου στην άκρη και κάθε μήνα παίρνε και πλήρωνε.

δεν βαριεσαι,πηρα την 32SL738DG στα 349 με παζαρι.

Παρέλαβα εχθές το μεσημέρι, πολύ καλή κατασκευή, άψογη εικόνα στα ψηφιακά, αναλογικά δεν έχω πιάσει ακόμα, ούτε έχω συνδέσει το asrock ion 330 για να δούμε και τα fullHD. Πολύ καλό VfM για 37'' FullHD, 100Hz! Ψάχνομαι και λίγο μήπως ξεκλειδωθεί η αναπαραγωγή video απο τις usb αλλά δεν έχω βρεί κάτι ακόμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...