Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, χρειάζομαι επειγόντως να αντικαταστήσω την παραπάνω κάρτα γραφικών σε ένα FUJITSU SIEMENS AMILO M1437.

PCI Express graphic card based on MXM type 1 ATI Mobility Radeon X700 with 128 MB RAM

Θέλω την ίδια ή κάποια αντίστοιχη που να μπορεί να δουλέψει. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Δημοσ.

Επίσης για πιο σίγουρα..

1

2

Είσαι άψογος .Αυτή η πρώτη είναι που χρειάζομαι. Κοίταξα κι εγώ αλλά δεν την είδα. Μόνο που είναι 256mb. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

140 ευρό όμως εε...? πολλά δεν είναι? Θα μπορούσα να βάλω κάποια άλλη παρόμοια? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το bios αν βάλω κάποια διαφορετική?

Δημοσ.

Προβλημα με την μνήμη δεν νομιζω να έχεις δεν παίζει καποιο ρόλα... οσο για τα χρηματα ναι αρκετα ειναι αλλα έτσι είναι η ΜΧΜ καρτες.. ποιο φθηνά λίγο δύσκολο το κόβω να βρεις κατι...

Δες και τις Χ600 που σου έστειλα που βγαίνουν αρκετά πιο φθηνά.. είναι λιγο χειροτερες σε απόδοση αλλά δεν νομίζω οτι έχεις κατα νου το gaming με τοσο παλιά καρτά!

Δημοσ.

Προβλημα με την μνήμη δεν νομιζω να έχεις δεν παίζει καποιο ρόλα... οσο για τα χρηματα ναι αρκετα ειναι αλλα έτσι είναι η ΜΧΜ καρτες.. ποιο φθηνά λίγο δύσκολο το κόβω να βρεις κατι...

Δες και τις Χ600 που σου έστειλα που βγαίνουν αρκετά πιο φθηνά.. είναι λιγο χειροτερες σε απόδοση αλλά δεν νομίζω οτι έχεις κατα νου το gaming με τοσο παλιά καρτά!

Ναι, γι'αυτό το σκέφτομαι. Αλλά θα δουλέψει? Αυτές οι X600 έχουν δικιά τους ψύχτρα, την οποια μπορώ να αφαιρέσω, αλλά μετά δε θα μπορέσω να βιδώσω την υπάρχουσα πλάκα ψύξης καθώς δεν έχει της υποδοχές για τις βιδουλες. Μεγάλη διαφορά στην τιμή πάντως.

Το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει τα λεφτά της. Αν ήταν δικό μου, θα το πέταγα, το μόνο σίγουρο. Αλλά αφού κάναμε τη ζημιά, θα πληρώσουμε... τι να κάνουμε?

Δημοσ.

Τελικά παράγγειλα την X700 από το ebay.

Στην FUJITSU που ρώτησα για ανταλλακτικό μου απάντησαν κάτι για 276 ευρώ. Αν είναι δυνατόν...!!!

Δημοσ.

Ωραία ευχομαι να κυλισουν όλα ομαλα..

Για την ιστορια με την παλια την καρτα τι εγινε??? και πραγματικα ποιος θέλει να κρατήσει ένα τοσο παλιο μηχανημα και την πληρώνεις εσυ??

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

aplo ήρθε η κάρτα? δούλεψε? Ψάχνομαι και εγώ για την ίδια ή καλύτερη για το παλιό amilo 1437 που έχω παρατημένο κανα δυο χρόνια. Αξίζει τον κόπο να μπω στη διαδικασία? Πόσο κόστισε? Πολλές οι ερωτήσεις, το ξέρω αλλά κάθε βοήθεια θα ήταν εθπρόσδεκτη.

"ευπρόσδεκτη" ήθελα να πω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

aplo ήρθε η κάρτα? δούλεψε? Ψάχνομαι και εγώ για την ίδια ή καλύτερη για το παλιό amilo 1437 που έχω παρατημένο κανα δυο χρόνια. Αξίζει τον κόπο να μπω στη διαδικασία? Πόσο κόστισε? Πολλές οι ερωτήσεις, το ξέρω αλλά κάθε βοήθεια θα ήταν εθπρόσδεκτη.

"ευπρόσδεκτη" ήθελα να πω.

Ναι πήρα την κάρτα από ebay. Μου στοίχισε αν θυμάμαι καλά περίπου 110 ευρώ, κάπου εκεί, και δούλεψε. Όλα καλά.

Φυσικά και δεν αξίζει. Ούτε ο κόπος, ούτε και τα χρήματα αυτά. Δεν το συζητώ. Απλά εγώ έπρεπε να το επισκευάσω λόγο μιας μ@λ@κι@ς που είχα κάνει οπότε δεν είχα άλλη επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...