Προς το περιεχόμενο

tv tuner hybrid

Necronomica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια... ηρθε ο καιρος να αγορασω ενα tv tuner εσωτερικο ωστε να μπορω να αξιοποιησω ποιο πολυ την dell u2311 το συστημα που εχω ειναι windows 7 64 το ποσο που σκεφτομαι να διαθεσω ειναι κοντα στα 50 οχι παραπανω. Αν καποιος ξερει και ασχολητε θα ηθελα παρακαλω πολυ τα φωτα σας :) ευχαριστω

σκεφτομουνα κατι σε ψηφιακο. αλλα αν συνφερει hybrid ακομα καλυτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα 37 ευρω η ASUS MyCinema P7131 Hybrid

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=10387&cat=15&sub=90&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

αλλιως στα διπλα χρηματα η Hauppauge Internal WinTV HVR-1100

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=14523&cat=15&sub=90&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

Θελουν μια PCI ελευθερη

να σε ρωτησω τι διαφορα εχουν μεταξυ τους? γιατι για να εχει τα διπλασια κατι θα εχει.... οσο αναφορα την asus εψαξα αυτη που μου προτινες την βρικα κ στο U.gr και μιας και η πολη μου εχει τετοιο μαγαζι νομιζω θα παω την πρωτη.

να σε ρωτησω και κατι αλλο την εχεις δοκιμασει?

μακρυα απο Asus.μπορει να φτιαχνει καλο hardware αλλα η υποστηριξη drivers ειναι ανυπαρκτη.

παλιοτερα ειχα παρει video capture συσκευη και bluetooth dongle απο Asus και αναγκαστηκα να τα δωσω διοτι οι συσκευες δεν λειτουργουσαν σωστα εξαιτιας των απαρχαιωμενων drivers τους.

καντε μια βολτα απο το forums της asus για να δειτε και οι ιδιοι την ελλειπεστατη υποστηριξη των συσκευων απο την Asys.

Μια χαρα παιζει η ASUS MyCinema P7131 Hybrid

1. Στα Windows XP/Vista χρησιμοποιειστε τον driver 13.3.5.3 και οχι τον τελευταιο 13.3.5.5. Ο driver 13.3.5.3 ειναι πιο σταθερος. Στα Windows 7 χρησιμοποιειστε τον ενσωματωμενο driver του λειτουργικου συστηματος.

2. Η καρτα παιζει ανετα με TotalMedia 3 ή 3.5, PowerCinema 6, DVBViewer κλπ.

Ενα θεμα εχει με το TotalMedia και τα ψηφιακα της ERT, γι'αυτο με βαση και αυτα που λενε πρεπει να χρησιμοποιηθουν συγκεκριμενες εκδοσεις του TotalMedia. Δειτε πληροφοριες στο:

_http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=357173&page=3

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρεπει να χρησιμοποιησετε διακλαδωτη στο καλωδιο της εξωτερικης κεραιας, γιατι η καρτα εχει δυο εισοδους κεραιας: 1 για τα DVB-T/FM Radio και 1 για τα αναλογικα καναλια.

Εφοσον βεβαια εχετε τα ψηφιακα, οποτε δεν χρειαζεστε τα αναλογικα καναλια, μπορειτε να συνδεσετε την εξωτερικη κεραια στην εισοδο για τα DVB-T/FM Radio. Ετσι μπορειτε να αποφυγετε extra κοπο με το να μπλεκετε με διακλαδωτες, καλωδια και βυσματα.

Ωραιος ο daffy.Και δεν μου λες,σε full screen παιζει να φανταστω ε?δεν εχει καποιο προβλημα με την αναλυση.

Και τα δειχνει οκ ολα,οχι τιποτα 640χ480 και τετοια.Αν ειναι αυριο να παω να την παρω.Η κεραια της πιανει τιποτα η μπα?

Επειδη εχω και την KWorld Hybrid TV Tuner στο δικο μου μηχανημα, ηθελα μια παρομοια για το μηχανημα της αδερφης μου. Επειδη απο αυτες που εχουν το ιδιο τσιπακι (Philips 7131E) η Asus προεκυψε φτηνη και καλη λυση, επελεξα την ASUS MyCinema P7131 Hybrid. Ουσιαστικα ειναι η ιδια καρτα με την KWorld Hybrid TV Tuner, μονο που η KWorld ως εταιρια εχει εκατομυρια ετη φωτος καλυτερο service.

Τις καρτες τις εχω δουλεψει με το DVBViewer, οποτε δεν ξερω για αλλα προγραμματα, περα ισως και του PowerCinema 6. Μια που ειδα την σχετικη συζητηση στο adslgr.com θα δοκιμασω και αυτα που λενε εκει (μαλλον χλωμο το κοβω - βαριεμαι και αφου δουλευει τωρα οπως ειναι γιατι να την πειραξω - οι μακακιες παντος τυπου, ειδικα τωρα τις γιορτες καλυτερα να αποφευγονται - καλυτερα να παιξω κανα game).

Παντως DVBViewer 4.5 και PowerCinema 6 τρεχουν μια χαρα με την ASUS, τουλαχιστο στα Windows XP. Απο drivers χρησιμοποιω αυτους που ειχε το CD, που νομιζω ειναι η εκδοση 13.3.5.3. Δεν ξερω για τους 13.3.5.5.

Οποτε προτεινω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο βαλε απο drivers τους 13.3.5.3, και απο software DVBViewer 4.5 και PowerCinema 6.

daffy σε ευχαριστω πολυ για τι; πληροφοριες γιατι πως να το κανουμε αλλο 35 ευρω και αλλο 70.... αφου λοιπον λες πωσ παιζει στα 7 μια χαρα θα ειμαστε.... ειναι κριμα η 23 dell να μην παιζει λιγο TV :)

Την δευτερα θα την παραγγειλω οποτε την επομενη βδομαδα θα κανω ενα review με την πρωτη ευκαιρια....

Προσεξτε ομως: Κυκλοφορει και μια αλλη, ASUS MyCinema P7131 Hybrid SE, η οποια δεν εχει S-VIDEO, remote control κλπ. Τουλαχιστο απο φωτογραφιες που ειδα εχει μονο μια εισοδο κεραιας, ενω δεν ξερω και τι τσιπακι εχει. Οποτε καλο ειναι να σιγουρευτειτε οτι πριν αγορασετε την καρτα οτι ειναι αυτη:

82816_1163292_jpg_316311d.jpg

Στα Windows 7 δεν την εχω δοκιμασει ακομα, αλλα αναμενεται να γινει και αυτο :)

Αρα με βαση αυτα που καταλαβα δουλευοντας την καρτα αλλα και με βαση αυτα που λενε οι φιλοι του adslgr.com:

1. Στα Windows XP χρησιμοποιειστε τον driver 13.3.5.3. Συμφωνα με αυτα που λενε στο adslgr.com ο 13.3.5.5 ειναι ασταθης. Για τα Vista δεν ξερω.

2. Στα Windows 7, oπως λεει και η ASUS, χρησιμοποιειστε τον ενσωματωμενο driver των Windows 7. Αυτο θα το δοκιμασω στο μελλον.

3. Τα DVBViewer 4.5 και PowerCinema 6 τρεχουν μια χαρα με την ASUS. Μαλιστα το τηλεκοντρολ δουλευει μια χαρα στο PowerCinema 6. Δεν ξερω για το DVBViewer, αφου συνηθως δεν χρησιμοποιω τηλεκοντρολ (η αδερφη βλεπει με το PowerCinema 6, ωστε να ακου ει ραδιοφωνο και να βλεπει tv με το τηλεκοντρολ). Σ' εμενα η KWorld DVB-T 210SE δεν δουλευει τοσο καλα με το PowerCinema, πιανει τα αναλογικα αλλα δεν βλεπει τα ψηφιακα. Αλλα δεν με νοιαζει γιατι χρησιμοποιω το DVBViewer 4.5 και τα plugins (decoders) απο το PowerCinema. Βεβαια η KWorld δινει τα δικα της προγραμματα (HyperMediaCenter και TiVme), τα οποια ειναι καλα.

Απο TotalMedia δoκιμαστε 3.5.7.367 εκδοση που δινει ενα φιλος στο adslgr.com (_http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=357173&page=3). Εχει ποσταρει και το remote control plugin για το TotalMedia.

4. Ολα αυτα τα αρχεια/πληροφοριες τις μαζευουμε και τα κραταμε για μελλοντικη χρηση για να ειμαστε καλυμενοι (τουλαχιστο εγω τα εχω βαλει σε ενα folder). Γιατι μετα απο καιρο που να θυμασαι τι και πως :lol:

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=A73948F08175DD498C0745FF4F2AB954&pa=985E0BDA4B47EC44965AAFB835B0BCD0

daffy αυτο ειναι το λινκ απο το u.gr την εχει 35 ευρω και μιας και εγω ειμαι επαρχεια η πολη που μενω εχει U οποτε γλιτωνω μεταφορικα...

γραφει πωσ ειναι η p7131 asus

Επειδη εχω και την KWorld Hybrid TV Tuner στο δικο μου μηχανημα, ηθελα μια παρομοια για το μηχανημα της αδερφης μου. Επειδη απο αυτες που εχουν το ιδιο τσιπακι (Philips 7131E) η Asus προεκυψε φτηνη και καλη λυση, επελεξα την ASUS MyCinema P7131 Hybrid. Ουσιαστικα ειναι η ιδια καρτα με την KWorld Hybrid TV Tuner, μονο που η KWorld ως εταιρια εχει εκατομυρια ετη φωτος καλυτερο service.

Αυτο που δεν ειπες ειναι οτι παιζει εγγυημενα με το software της Kworld ,το KWorld HyperMedia ,το οποιο ηταν πολλυ ποιο χρηστικο ελαφρυ απο το Power cinema 5(που ερχοταν μαζι) & υποστηριζε και τα mpeg4 καναλια της Digea .....

οχι ειχα κανει edit στο post μου, αναφερω και το HMC και το TiVme

Καλο ειναι να εχεις ειτε το HyperMedia Center ειτε το TiVme, οχι και τα δυο μαζι (αν και μπορεις και αυτο - αλλα για αποφυγη προβληματων καλυτερα ειτε το ενα, ειτε το αλλο).

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ windows 7 ultimate 64 δουλευει με το media center των windows αλλα δεν λειτουργει το remote control.... ξερει κανεις τι να κανω? αν υπαρχει καμμια αναβαθμιση η κανα patch?

η εικονα ειναι καμπανα.... 9/10 ποτε δεν βαζω 10/10

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...