aristos12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 για την υπεροχη μουσικη σας ,για τις ομορφες μοναδικες μουσικες στιγμες που μου εχετε χαρισει μεχρι σημερα . παντα σας εχω μαζι μου στις χαρες στις λυπες στα πσρτη στην μοναξια μου στις βολτες μου στις εκδρομες μου παντου .σας θεωρω τα 2 μεγαλυτερα rock συγκροτηματα ολων των εποχων σε ολον τον κοσμο .σας ευχαριστω μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
probe Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BLKiMbC6s2k Και για τη μεγαλύτερη και καλύτερη συναυλία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα από ξένο συγκρότημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SimplyBergman Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μοιράζομαι τα συναισθήματά σου, φίλε. Ερώτηση, ρε παιδιά: υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε στην Ελλάδα έστω τον Waters? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Από τα καλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών...Στοχαστές της ζωής οι οποίοι φιλοσοφούσαν την μουσική τους πριν την βγάλουν σε άλμπουμ..Η Ελλάδα ήταν πολύ τυχερή που έζησε αυτό το μεγαλείο...Δυστυχώς τα χρόνια πέρασαν και μετά τον θάνατο του Wright όλα άλλαξαν... Ευτυχώς υπάρχει πολύ υλικό από αυτούς για όλους εμάς που ξέρουμε και εκτιμάμε την ποιοτική μουσική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ probe για το υπεροχο video .απεραντη ΛΑΤΡΕΙΑ για τους pink-floyd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μια μέρα θα γίνεις moderator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.