bebis4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Intel Core i5 2410M VS Intel Core i5 480M Αυτη τι στιγμη εχω λαπτοπ με τον Intel Core i5 480M και σκεφτομαι να παω σε λαπτοπ dell κυριως με Intel Core i5 2410M. υπαρχουν σημαντικες διαφορες και αν ναι ποιες για να αγορασω λαπτοπ με τον Intel Core i5 2410M. τι διαφορετικα καλο προσφερουν οι λεγομενοι Sandy Bridge? επισης διαβασα κατι για προβληματα με το chipset. αυτο ισχυει για οτι θα κυκλοφορησει σε λαπτοπ απο εδω και και οποιος ειναι τυχερος δεν θα εχει προβλημα αν δεν του τυχει η συγκεκριμενη παρτιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ποιο laptop εχεις? Ο 2410Μ θα ειναι γρηγοροτερος αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογει αλλαγη απο τον 480Μ : http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html To προβλημα με το chipset εχει εξαλειφθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Bebis γιατι να το αλλαξεις το dellακι σου;; Τοσο καιρο το περιμενες απο msystems!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Οκ, σε βρηκα, οντως περιεργο. Που δεν σε ικανοποιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 μια χαρα μηχανακι ειναι dell εισαι και με σουπερ εξυπηρετηση. και δεν ειμαι σιγουρος για πιθανη νεα αγορα με dell inspiron παλι αλλα με νεο επεξεργαστη και καρτα γραφικων nvidia gt525. κυριως το σκεφτομαι γιατι το dellaki μου με απογοητευσε με την αυτονομια. να μην μπορεις να δεις ουτε μια ταινια με την μπαταρια? αλλα σας λεω δεν ξερω ακομη γιατι κριση εχουμε και αν το πουλησω πρεπει να χασω λιγα χρηματα ωστε να αγορασω νεο. βεβαια σκεφτομαι και την αγορα μιας μεγαλυτερης μπαταριας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Αν και δεν πολυβγαινει νοημα σε αυτα που γραφεις, εχω να σου πω οτι οι 2 ωρες αυτονομια ειναι το συνηθες σε αυτην την κατηγορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 παιδια ασχετο παντως η dell σε εγγυηση ειναι σουπερ. ειχα προβλημα με την καλωδιωση του ιντερνετ αλλα επειδη δεν το γνωριζα καλεσα την dell για την καρτα του ενσηρματου δικτυου. ηρθε τεχνικος την επομενη ημερα την αλλαξε ολα οκ. αλλα εγω ψιρας με τα λαπτοπ μου φαινεται οτι κατι δεν εχει κουμπωσει καλα και κανει ενα τριξιμο με ελαφρα πιεση αριστερα του touchpad και πανω απο τα ledakia. τηλεφωνο στην dell ακουνε απο τον τηλεφωνο τον θορυβο και τωρα θα μου στειλουν τεχνικο με βαση για να δουνε αν εχει σπασει κατι απο την βαση κατα την αλλαγη που εκανε ο τεχνικος και δεν ακουμπα σωστα το palmrest με αποτελεσμα τους τριγμους. αν αυτο δεν ειναι service τοτε τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pooky(1) Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Στο είχαμε πει για τη Dell, δεν έχει ταίρι. Τιμάει το όνομά της. Άσε το μηχάνημα όπως είναι και ρώτησε στη Dell για ενισχυμένη μπαταρία. Και το νέο με Sandy Bridge να πάρεις, πάλι πάνω - κάτω την ίδια αυτονομία θα έχει. Μιλάμε για μηχάνημα των 600 - 700 ευρώ, μη περιμένεις μπαταρία με 7 ώρες διάρκεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 οχι 7 ωρες αλλα ενα 3ωρακι? ε.ε.ε.ε.ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Απο την στιγμη που η μεγαλη αυτονομια ειναι για σενα σημαντικη , επρεπε να ψαχτεις καλυτερα πριν παρεις τον Dell. Οι 2 ωρες του Dell ειναι ο μεσος ορος. Στα τεστ που βλεπεις εχουν μειωμενη φωτινοτητα στην οθονη, κλειστό to wifi κτλ. Παρε την Dell κ ρωτα για μπαταρια με περισσοτερα Ah. Ή πουλα τον Dell και παρε κατι αλλο με καλυτερη αυτονομια. 'Η απλα αποδεξου το κ βαζε τον φορτιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 κοιταξε στις δυσκολες εποχες που ζουμε δεν ειναι να αφηνεις ενα τετοιο after sale. απλα η σκεψη μου ηταν μηπως ο ιδιος dell με το νεοτερο επεξεργαστη εδινε 4 ωρες αυτονομια λογω της μικροτερης καταναλωσης απο οτι λενε. απο την dell μου ειπανε οτι η μεγαλυτερη μπαταρια δινε 3.30 ωρες αυτονομια αλλα δεν ρωτησα τιμη. εννοειται οτι δυσκολα θα αλλαξω απο dell γιατι εχω κανει μεγαλη ερευνα αγορας και με την βοηθεια σας πριν το αγορασω και κατεληξα σε αυτο που συνδυασει επιδοσεις after sale και πολυ καλη τιμη. θα τα ξαναπουμε σε λιγες ωρες μιας και ξεκιναω για θεσσαλια, τσιπουρακι, φιλαρακια, για γιορτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Αξιζει να κανεις αυτο που λες. Θα εχεις καλυτερο επεξεργαστη καρτα γραφικων αυτονομια και θερμοκρασιες. Γιατι οχι τοτε? Σκεφτεσαι καπιο συγκεκριμενο μοντελο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/400068-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-dell-inspiron-15r-n5010-i5-480m-black/page__pid__3980634__st__200#entry3980634 αν παω για κατι τετοιο αν παω θα παω. αλλα αν διαβασεις τις αποψεις παραπανω θα δεις οτι υπαρχει διαφωνια σχετικα με την αυτονομια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Εφοσον σκεφτεσαι τα χρηματα (κακα τα ψεματα στις εποχες που ζουμε, σε λιγα χρονια δεν θα σκεφτομαστε καν τα λαπτοπ και τους επεξεργαστες τους), θα χασεις αρκετα αν αποφασισεις να το δωσεις. Αν το δωσεις αυτο που εχεις 600 ευρω, ευχαριστημενος θα εισαι! +100 για να αγορασεις το καινουριο; 200ευρω ευκολα θα παει το πραγμα! - οτι εχει 3giga ram (ισως του κανεις αναβαθμιση μετα) - μικρο σκληρο δισκο!(320 γιγα ειναι μικρος χωρος.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pooky(1) Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Και να δει διαφορά στη μπαταρία, πάει στο καλό. Να μη δει ή να είναι τα πράγματα χειρότερα με το νέο, θα έχει μεγάλη πλάκα. Στη θέση του μπέμπη θα έδινα τα 100 ή 200 ευρώ παραπάνω για μια μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρία και θα άφηνα το φορητό στην ησυχία του. Εδώ με τον Pentium 6100 έχουμε λιώσει τα μηχανήματα στα παιχνίδια, πόσο μάλλον με τον επεξεργαστή που έχει ήδη ο μπέμπης!!!! Βέβαια, εγώ τη μπαταρία την έχω μονίμως εκτός. Και μισή ώρα διάρκεια να είχε το ίδιο θα μου έκανε. Το φορητό το ήθελα για να έχω ένα μη ενεργοβόρο, compact, αθόρυβο (σε σχέση με τα σταθερά) μηχάνημα γιατί δεν έχω άλλο χώρο στο computer room με ήδη δεκάδες μέτρα καλώδιο από τις κονσόλες και τις οθόνες τους. Οπότε δεν μπορώ να κρίνω με τις ανάγκες του bebis. Πάντως, bebis αν μπεις στη διαδικασία αγοράς του νέου, να μας κάνεις ένα review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.