Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με λαπτοπ

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω εναν φορητο Toshiba A200 1AX, ολα ηταν οκ μεχρι που καποια στιγμη ειχα βαλει ενα C*@ck για τα vista ultimate που επρεπε να τρεξεις ενα αρχειο και να προσομοιωσει την motherboard σε καποιο μοντελο που θα αναγνωριζε το λειτουργικο σαν ΟΕΜ.

μετα απο αυτο και αφου το ειχα ετσι στημενο για 4-5 μηνες εκανα φορματ για να βαλω τα δικα του vista και εδω ειναι το περιεργο, τα προγραμματα (bloatware) της Toshiba που ακολουθουν τον φορητο (π.χ videoplayer) δεν αναγνωριζουν το μοντελο του φορητου και μου βγαζουν μνμ οτι μπορουν να εγκατασταθουν μονο σε Toshiba! μπορει καποιος να μου πει τι εγινε και τι μπορω να κανω τωρα? φορματ εκανα, bios (το τελευταιο) ξαναπερασα, αλλα τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κρακ που χρησιμοποιησες δηλώνει στο boot sector του σκληρού ένα εικονικό BIOS το οποίο τα Windows αναγνωρίζουν ως κανονικό BIOS και ξεγελιουνται ο μοναδικός τρόπος να ξεφορτωθείς είμαι διαγραφή όλων των partition του σκληρού και πλήρες φορματ όχι quick.... μην ξεχάσεις να φτιάξεις recovery dvds γιατί θα χαθεί και το recovery partition της Toshiba

Αποστολή από ZTE-BLADE με το Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...